• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Sorry Anja men jag är sååå trött. har knappt sovit ngt sedan 04.00 i morse så det är faktiskt dags för sängen nu.

    Natti natti allihopa!

  • Englali

    God morgon!

    Ringe precis in till jobbet (skulle börjat vid 11.00 idag) men hade fått ett återbud precis innan lunch, så nu börjar jag inte förräns vid 13.15. Så underbart!! Åker inte hemifrån förräns vid 12

    20080614: Här är det rättså fint, jag fick ju precis en ledig förmiddag!

    Sommarliv: Vad är det för lägenhet? Vet de va hemligt... men hur stor o så? Liiite kan vi väl få veta, du vet ju hur nyfikna vi är här inne

  • Englali

    Sommarliv: Härligt! Hoppas verkligen ni får den. Uach jag vet hur nervös man är o hur man mår när en budgivning pågår o det är ngt man verkligen vill ha. Själv ska jag försöka få tag i mäklaren nu ang. ett hus som det är visning på nästa vecka. Ett hus i det perfekta området... enligt oss då

    Anja: Men ät något... eller ja det hade du ju precis gjort. Bra! Det får ju inte gå till överdrift.

    Själv vet jag inte hur jag ska bli av med mitt beroende. Coca cola! Hjälp, där är jag verkligen fast. Jag äter ju aldrig godis eller andra sötsaker eller massa onyttigt... så visst kunde jag väl få ha colan då, men det är ju så förbaskat onyttigt för både kroppen, tänderna och så suget... jag blir helt snurrig om jag inte får den. Ngn som har ngt tips?
    (Hahaha jag har iofs redan fått hjälp av en kille som jobbar med avvänjning på en alkoholpolklinik)

  • Englali

    Pumpkin: Är ju inte läsken i sig utan just koffeinet. Det här beroendet kan tydligen liknas vid andra typer av beroenden också. Kille som jag pratade med (kollega till min mamma) sa att det är nedtrappning varvat med koffeintabletter som hjälper. Abolsut inte sluta helt, för då kommer jag må skit sa han.

    Anja: Nej inte light. Det sockret är ju betyligt sämre! Och kaffe, nej fy f-n. Kan knappt känna lukten av det utan att få kväljningar.
    Men Anja kan du inte ringa henne?? Lika bra, så slipper du ju att oroa dig. Gör det, så du inte hinner gå o stressa upp dig och tänka en massa negativt.

    Anettan: Jag ligger väl kanske på 1l om dagen, som mest. Ibland "bara" en 33cl burk.

  • Englali

    Anettan: asg!!! Tror du verkligen det?? Vad är det för klänning du ska ha?

  • Englali

    Gör det Anettan, vill se!

    Anja: Men då ska det ju inte vara några problem, med det du åt alltså.

  • Englali

    Ok, ja jag undrade vad det var. Klänningen är jättevacker tycker jag!!

    Har inte Tobbe sett den alls eller?

  • Englali

    Ok! Verkar bara som det är jag här inne som hade med mig A när jag provade ut min klänning. Även här är vi väldigt olika

    Pumpkin: Jag kan inte säga att jag förstår mig på koffeinberoendet heller, en dag så är man liksom bara fast i det. Vet inte hur det blev så... antar att det är så med de flesta beroenden.
    Nja... choklad. Inte min favorit. Där har jag en stor fördel:(om man nu ska se ngt positivt i ngt eländigt) Jag är ju så himla allergisk mot alla typer av nötter/mandel och mkt onyttigt idag innehåller det och det måste jag ju automatiskt avsåt från. Så choklad och sådant lockar mig aldrig!

  • Englali

    Anja: Haha, då kan jag förstå dig. Att du vill överraska! Och spec. som du skriver att han har såå bestämda åsikter, det är ju ändå du som ska bära klänningen. Jag lovar... han kommer avguda dig vilken klänning du än har! Ha de fint på jobbet!

    Pumpkin: Ja visst är det praktiskt

    Anettan: Klänningen är superfin, men jag måste nog hålla med Anja... är du helt säker på att du ska ha axelband?

    Pumpkin igen: Kan jag ha läst här inne i tråden igår att du shoppat brudskor?? Eller har jag helt snurrat till det!?!

  • Englali

    Pumpkin: Ok. Hur gick det då? Fastnade du för några? Antar du vet lite prisern nu också... vad ligger ett par Rainbow på, ungefär?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.