• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    God morgon!

    Pumpkin: Ah... kan jag ana att du inte är helt nöjd med det!?!

    Själv är jag ledsen. Pratade nyss med pappa. Mamma är jättedålig idag... tyvärr
    Ikväll är det stor fest/middag och gesälldubbning. Alla hantverkare som tog sina gesällbrev under förra året ska få dem ikväll och dubbas till gesäller. Lite gammaldags... men en rätt kul idé. Iaf är alla familjer och så inbjudna och mamma o pappa, ja det verkar inte som hon orkar och hon är helt förstörd över det. Hon är dålig efter cellgifterna hon fick ons-fredag. Ska åka dit o hälsa på henne en sväng nu.

    Pumpkin: Ngn som har hört av sig ang. era inbjudningar??

  • Englali

    Pumpkin: Tack!

    Jag vet... och våra inbjudningar har också kommit fram, det vet vi men ingen har ringt och det känns som du beskriver... riktigt trist!! Men så tänker jag såhär, det är rätt långt kvar till våra bröllop. Många vet nog inte vad de gör så långt fram ännu och håller säkert på att kolla upp datumen så det inte krockar med ngt, bara för att vara säkra på att de inte missar våran dag. Visst MÅSTE det vara så!?!

    Grrr!!! Hade min svärmor gjort så hade jag blivit galen, jag lovar. Det är ju erat hem, fräs ifrån lite!?! Fast det är lättare sagt än gjort...

  • Englali

    Anja: Haha, jag lider med dig, det gör jag verkligen! Inge vidare att må sådär. Själv ska jag ta det lugnt med champagnen och vinet ikväll, inte på festhumör alls tyvärr. Och ikväll är ju en grej som händer "one in a lifetime" så att säga... men nej. Min bror o hans tjej följer med oss iaf, så jag har lite familj där.

    Pumpkin: Men shit! Kom hon hem o bytte blommor o grejade... när ni va hemma?? Ojoj, då hade det slagit över för mig.
    Ok min mamma kommer hit ibland med blommor och sådant, men då är det sådant hon typ köpt i gåva och som VI placerar där vi vill. Hon skulle aldrig gå in och ta över så. Hon har tagit disken här också ngn gång, när jag varit superstressad o skulle iväg på ngt så frågade hon och erbjöd sig. Men på din beskrivning så känns det som svärmor bara "klampar på" utan o fråga sig för?? Men jag förstår dig, man vill absolut inte vara otrevlig. När sådant händer så är jag alltid så trevlig o gullig och sedan får A ta all skit sedan!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Nu är jag äntligen dubbad och har fått mitt gesällbrev, min hantverksring och min vandringsstav! (här snackar vi MKT gamla traditioner...) Hade en toppenkväll igår, hur härlig som helst!

    Ina: Jättefina inbjudningar! Hur mår ni och hur mår lilla Elise?

    GRRR!!

  • Englali

    Skulle vara en fortsättning på GRRR... haha, men iaf, grrr va det. Våra inbjudningar som vi postade i onsdags morse... har inte kommit fram till mer än hälften som är inbjudna. Visst är det dåligt?? Då är det ändå ett sådant frimärke så det ska vara framme dagen efter, dvs. i torsdags eller de kunde väl åtminstone ha kommit på fredagen?? Nej, min mamma hade pratat med moster idag och de hade inte fått ngn och ett annat par hade heller inte fått. Inte så konstigt om ingen ringer och tackar ja!!

  • Englali

    20080614: Nej vi blir inte ledsna... och spec. inte nu när jag vet att inbjudningarna inte ens har kommit fram. Fick reda på en till som inte fått sin. Tycker det är otroligt dålig stil av posten, blir riktigt förbannad! Och så betalar man för att det ska fungera, men icke!! Grr!!!

    Pumpkin: Jag hade inte blivit glad på A om han hade gjort så, och inte förberett mig. Det är lite skillnad om de ska stanna två eller tre nätter tycker jag. Ni ska väl upp o jobba i och så i morgon bitti också antar jag?? Sånt tycker jag e jobbigt, behöva gå upp o smyga o ha sig för att inte störa ngn... i sitt eget hem. Wierd!!
    Jag tycker om att både hälsa på och bli påhälsad men ska ngn hälsa på... och dessutom med övernattningar vill jag självklart veta hur länge det blir. Man planerar ju sitt liv liksom!

  • Englali

    www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/121042

    Huset vi ska kika på nu i veckan... ligger i vårat "favoritområde". Endel vi vill göra om i det, men det har def. potential att göras till "vårat" hus.
    Jag blir snart tokig på alla dessa visningar hit och dit... puh!!!

  • Englali

    Ina: Ja, det kan om annat iaf bli fint och i vår smak när jag fått "sätta klorna" i det!

    Anja: Japp nu är jag dubbad! Hahaha!! Nej, mamma var inte alls pigg så både hon och pappa stannade hemma. Vi kom fram till att det var bäst så. Min bror tog mängder med kort till dem iaf, så hon fick se rätt mkt av det hela. Kändes bäst för mig också att hon var hemma, ville inte att hon skulle följa med och "plåga" sig själv med o vara där o känna att man inte orkar och kan kräkas när som bland 80 pers. hon aldrig träffat innan... ville verkligen inte utsätta henne för det. Hon hade sovit från em. fram till i natt också så det var tur de var hemma.

    Skönt med inbjudningarna, jättefina Anja!

  • Englali

    Ja det är lite konstigt, jag är inte glad på posten just nu kan jag säga!!

    Huset är ok, men läget är toppen... och det är avgörande. Får se hur det känns på visningen, lovat mig själv att inte bygga upp för stora förväntningar... risk för besvikelsen sen då!!

    Nu blir det sängen, jag är supertrött ikväll!

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    God morgon!

    Åh jag behöver inte åka iväg till jobbet förräns 12 idag, härligt!! En måndag o allt. Nice!

    Pumpkin: Så "skönt" för dig att de åkt. Förstår hur du känner/menar. Nu är mina svärföräldrar bra men jag har haft innan, som jag inte kom sådär bra överrens med. Vi hade olika syn på precis allt!!

    20080614: Inredningen i huset... jag den ger min kalla kårar kan jag säga. Uscha! Och färgerna... nej vita väggar överallt och en helt annorlunda inredning isf.

    Anne: Klart ni kan byta kyrka! Det gjorde ju vi med, iaf innan inbjudningarna skickades... men vi gjorde det iaf.

    Åh jag är uppriktigt sagt ordentligt orolig över våra inbjudningar. Tänk om de har kommit bort helt och aldrig kommer fram. Vad gör man då?? Ska jag behöva göra nya bara för att posten slarvat? Eller ska man behöva ringa runt till hela gästlistan och pinsamt ställa frågan "Eh... har ni fått en inbjudan till vårat bröllop eller inte?"

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.