• Anettan73

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Idag ska jag på Cambridge... Imorrn är första dagen på mitt nya liv... Ha ha ha ha

  • Anettan73

    Anja. Tack det behövs. Jag gillade iofs kyllingen... Fast jag hällde curry i den. Vaniljen gillar jag med. Där hällde jag i kardemumma ibland... MMMmmm Smakade himmalavad vittebrö.. Som jag e såååå svag för

    Ska testa det med chokladen. Jag testade i en v och tog inte jordgubben då, antog att den smakade apa, det brukar dom göra. Cappuccino smakar oxå fan!!!!

    Vi får peppa varandra... Jag ska köpa för 2 v då jag jobbar nästa vecka då hon har öppet. Så 2 v eller åtminstone 1,5 veckor vill jag gå på ren kur...

  • Anettan73
    AnneiLund skrev 2008-04-02 10:25:02 följande:
    Anja...tror du CB kan vara ngt för mig? Fasen, vet inte om jag har karaktär nog att klara det bara....Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:18:00 följande:
    vill man så kan man... Men behöver du det...??? Du ser så trimmad ut på bilderna...
  • Anettan73

    JAg ska fan tugga tuggummi. Då jag e en gammal röakre så MÅSTE jag få tugga på något... Sist jga gjorde något sådant här så började jag röka igen för man fick absolut INTE tugga tuggummi... Det var Extravaganza. Räligt var det oxå. Cambridge e bra mycket godare. Kag fick hålla för näsan när jag drack Extravaganza, spelade ingen roll vilken smak det var. Får kväljningar bara jag tänker på det nu 4 år senare. Gick ner 15 kg på 6 veckor ocj ja jag höll det...

  • Anettan73

    Fick precis reda på att min kära sambo betalar hela alltet till min cambrigde... Han e bara bäst...

  • Anettan73
    AnneiLund skrev 2008-04-02 10:43:03 följande:
    Fan vilken snäll sambo....Min sambo tycker nog inte att hans sambo (alltså jag) är så snäll...jag lånade hans sprillans nya iPod i går och råkade hälla ut ett helt glas vatten över den....den är död nu...och jag har inte sagt något..GAAAAAAAAHHHHHHHHHÅngest!!!
    Ha ha hha ha ha!!!!

    Du får ta det på försäkringen...
  • Anettan73

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:46:00 följande:


    Vilket är bra för mig, har nämligen försökt läsa hennes första bok (Självkänsla nu!) men jag orkar liksom inte. Så då får det bli talbok istället
    Lättare så slipper man anstränga sig att läsa. Smart att ta det i bilen...
  • Anettan73

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-02 10:47:11 följande:


    Spring till bokhandeln Anne...Ni vet hur elak Daniel kan vara...Han bryr sig ju inte alls om hur jag ser ut, det vet jag ju, men han vet att JAG bryr mig. Igår gjorde jag en lite dum sak jag vet... satt och pratade OM honom m min toastmistress... Alltså om hans "inre" problem och hur han är på vintern osv...var HELT säker på att han sov, men det gjorde han ICKE. Till slut blev han så rasande där uppe i sängen så han vrålade ner att jag skulle hålla truten *asg* och att jag kunde börja se på mig själv och så tillade han detta."då menar jag inte hur du ser ut, fast det kan du ju oxå ta en titt på"Svinigt va... min toastmistress var helt chockad!alltså han är sååååå grym när han blir kränkt eller arg...Det är så jä..la trist men han har ju blivit MKT bättre och jag skulle kunna puckla på hans föräldrar för att de har kränkt honom så mkt. Grrrrrrrrr...Jag älskar denna man, men alltså oj, så svårt det är när han inte kan "samtala" om saker utan istället "hoppar på" när han känner att man kritiserat honom. Skitsvårt...Tack o lov så är mr Hyde på väg bort nu, sååån skillnad redan och det är bara mars... Dr jekyll på väg tillbaka. Underbart!Han ÄR inget svin... vill bara tillägga det, men han är som en tjur som anfaller i blindo med sina dödliga horn, när han blir sårad.
    Anja det e April inte mars

    Jag hadde studdsat upp och hoppat isängen av vrede om min sambo sagt något sådant.

    Som när jag skulle ner i vikt sist efter jag fårr Zeth. Då sade han; Ingen blir gladare än jag om du går ner i vikt...

    Jag barra stirrade på honom och sade VA!!! Vad sade du???
    Och han upp repar det igen!!! Men fortsatte med att han blir glad när jag blir glad och trivs med mig själv igen...

    Snabbtänkt sade jag bara!!!
  • Anettan73
    AnneiLund skrev 2008-04-02 10:54:41 följande:
    Det komiska är att jag inte ´har fattat hur hårig jag är. En gång när jag gjorde slut med ett X för lääänge sedan så blev han så jäkla sårad att han skrev en enda mening i ett smsm till mig efteråt...det var:RAKA DIG; DITT JÄVLA MONKEY FACE!!!!
    *asg*

    Förlåt men va fan... Va d vad han hade att komma med...
  • Anettan73
    AnneiLund skrev 2008-04-02 11:06:24 följande:
    Nä jag svarade aldrig och det var inte förrän typ 7år senare som jag började fatta att jag nog e lite hårig...så jag tyckte först när jag fick sms:et att det var en märklig kommentar. Nu fattar jag piken...lite trög!!! Men det är en jävla rolig kommentar, kan jag tycka så här i efterhand!!!
    En as ball komentar...

    Skrattar lite fortfarande.

    Jag har oxå lite mustach... Men jag störs inte av den den syns knappt eller inte inte... Kanske???
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.