• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Vi kan ju inte ha varken gratis bar eller självkostnadsbar eftersom vi är på restaurang. Tycker det räcker med att vi betalar 56000kr för mat och dryck till maten

  • Pumpkin

    Alltså hade vi haft en lokal med egen mat och dryck, ja, då hade vi bjudit på allt. Men det blir ju som sagt lite annorlunda nu när vi valt Kallfors. Känner mig dock helt tillfreds med valet att folk får betala drycken i baren själva, eller ja, jag gjorde i alla fall det tills han reagerade sådär. Jobbigt när man "tvingas" ifrågasätta sig själv sådär Fundersam

  • Pumpkin

    Ja med de summorna hade vi också bjudit, inga problem!

  • Pumpkin

    Skönt att få ekonomisk hjälp med så pass mycket Vi kommer få 12000kr av Lasses föräldrar, vilket precis täcker flygbiljetterna till USA.

    Det är ju inte så att våra gäster måste köpa MASSOR med dricka heller, jag menar, vi bjuder ändå på fördrink, 3 glas vin/öl/cider till maten och sen avec till kaffet. Möjligtvis en drinkbiljett/person också beroende på hur många som kommer (kommer alla blir det för mkt pengar faktiskt). Jag tvivlar på att jag kommer att dricka sååå mkt mer än det faktiskt.

  • Pumpkin

    Den är jättefin Englali! Och jag vet hur maffig den blir med underkjol

  • Pumpkin

    Jag längtar tills jag får sätta på mig min också

    Fast efter igår känns det inte lika roligt med bröllop längre, då det kom fram att Lasse ibland kan tycka att det blir lite FÖR mycket med alltihop. Han gillar inte att stå i centrum och så, så han mår lite dåligt till och från för att det kommer att vara så mycket folk och så (och ändå är det HAN som har flest på sin gästlista ). Så nu känns det lite jobbigt faktiskt, vill ju inte att han ska känna sig obekväm på vår stora dag

  • Pumpkin

    Jaha, här inne var det ju inget drag direkt

  • Pumpkin

    Här händer inte mkt Jag sitter och suktar lite efter hus, jobbar samt försöker få min sambo att kommunicera lite bättre vad han vill och inte vill till bröllopet.

    Själv då?

  • Pumpkin
    Sommarliv: Skönt att du är frisk igen! 

    Brud 080524: Hittar massa fina hus, blir så sugen!

    Nja, igår kröp det ju då fram att han ibland tycker att det blir för mycket av allt, speciellt folk. Han känner sig inte bekväm med att stå i centrum osv. Så nu försöker jag förstå vad han vill och vad vi kan göra åt det i det är skedet för att det ska funka för oss båda.
  • Pumpkin
    Pärlplattan: Ja, man undrar ju verkligen varför det ska vara SÅ svårt. Bättre att säga till på en gång än att komma med det två veckor innan bröllopet liksom Nu är det ju inte två veckor kvar till bröllopet, men inbjudningarna ska ju gå ut närsomhelst liksom. Känns som att vi måste reda ut det här först, innan vi kan börja bjuda in folk.

    Steffis: Stackare!
Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.