• Pumpkin

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja: Ja jag har då tänkt att vara mammaledig, absolut, ville bara höra hur ni gjort Kul att höra andras historia menar jag. Men det har inte varit något problem för dig att ta upp studierna sen då? Du har inte känt att uppehållen har allvarligt stört din utbildning?

    Vad gäller amning så är det ju en diskussion för sig, men jag kommer antagligen inte att amma. Men hemmamamma vill jag vara ändå!

    Flamora: Oh, hade ni det bra? Såg ni något spännande? Shoppat?
  • Pumpkin
    Anja: Jag klarar inte av att plugga om det är helt tyst - hör jag mina hjärtslag är det kört
  • Pumpkin
    Anja: Så tror jag att det blir för mig också

    Nu gäller det bara att man ska peppa sig själv till att ha taskigt med pengar i tre år och enorma skulder efteråt 
  • Pumpkin
    Anja: Joo, det känns JÄTTElockande, verkligen Vi betalar ju redan drygt 2500kr/månad till CSN, så med mina skulder på det blir det väl en 4500kr skulle jag tro
  • Pumpkin
    Flamora: Låter som ni haft det bra i alla fall

    Anja: Vi får se om det blir pumpa eller ersättning, det ger sig väl när det är dags misstänker jag Lasse har jättesvårt att förstå att jag inte vill amma, men det är faktiskt inte upp till honom.
  • Pumpkin
    Anja: Ja, visst är det trista pengar? Jag kommer nog att försöka extrajobba en del efter att jag varit mammaledig och så, för att inte behöva ta HELA lånet liksom.

    Flamora: Det går sådär, han har ju allvarliga problem den där snubben
  • Pumpkin
    Flamora: Tja, vännerna kan vi ju inte plocka bort, alla vet att de är bjudna. Det är ju släkt på hans sida då i så fall...

    Anja: Jag vet att det är svårt att veta såhär i förväg, men som jag känner nu så vill jag inte ha ett barn vid mina bröst - så är det bara. Alla säger att jag kommer att ändra mig sen när barnet kommer, men jag är inte så säker på det.

    Hedebris: Tycker det är strongt att du kör på som vanligt med studierna! Och precis som du säger, funkar det inte med amning och pumpning så är ersättningarna numera jättebra. Bättre det än att man själv (eller barnet, eller båda) ska må dåligt av amningen

    Herreguuud! Räknade precis på när jag kommer att vara klar med min utbildning, och om jag börjar till våren 2009 (vilket är ABSOLUT tidigast) så är jag inte klar förrän jag är 27! Börjar jag hösten 2009 (troligast) så kommer jag vara närmare 28, och detta är alltså om jag INTE tar uppehåll i studierna Aaah, ångest! (Jag vet att det finns de som varit äldre när de blivit klara med studierna, men jag har, och har alltid haft, en grym ålderspanik!)
  • Pumpkin
    Anja: Jag vet inte hur jag ska förklara min ålderspanik, den har alltid funnits där. Andra som är 30, 40, 50 och 60 år tycker jag är unga, men jag? Jag är halvdöd vid 27 Detta är en av anledningarna till att jag måste ha hjälp av en psykolog, för jag mår hela tiden väldigt dåligt av det här.

    Förstår att det inte är kul att leva med ett sånt neggo halva året! Du kanske ska skeppa honom till Nordpolen under vintern?
  • Pumpkin
    Anne: Så underbart det låter!

    Vidalila: Fast man kan ju inte prata bröllop hela tiden, då skulle vi ju behöva tjata om samma saker om och om igen Här är ingen barnhets, men vi har ju trots allt en graviding i tråden och flera stycken som satsar på bebis efter bröllopet
    Men prata bröllop du så hakar vi på
  • Pumpkin

    Mja, vet inte exakt vad du missat faktiskt, du har ju varit borta ett tag.

    Ingen bebis hos Hedebris än iaf, det är väl det viktigaste

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.