• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anne: Vad ska du ha för skor då? Visst är det väl du som ska ha en sådan Lillyklännig som Anja är så förälskad i?

  • Englali

    Åh... jag är så trött. Kan man vara konstant slut 24 h/dygn?? Det är jag iaf. Inget vettigt blir gjort.

    Åh i morgon åker min goding till Gotland. Me not like! Nej, han ska vara hemma hos mig ju

  • Englali

    Pumpkin: Ja visst är det? Nu tycker jag det varit extremt sedan jul, men mkt kanske har och göra med mamma, att jag tänker o oroar mig så mkt hela tiden.

    Jag behöver ha vår!!! Lite ljus lite värme... då känns allt plötsligt lite mera positivt.

    Vi ska iaf kika på ett hus på torsdag, det hoppas jag mkt på!!

  • Englali

    Ja här var en toppendag igår också. Det är varmt o härligt här på kusten

    Det är en relativt liten enplansvilla men den känns helt ok. Ligger i ett mysigt område och nära till allt. Den är kontinuerligt renoverad från 2003 o frammåt.
    Egentligen för litet för vår smak... men där vi bor nu är helt sjukt. De har lagt till massa konstiga avgifter nu efter nyår som inte alls var med i avtalet då det var färdigbyggt i våras. Nu betalar vi över 8000:- i månaden för bara boendet, jag tycker det kan vara lite väl mastigt för en 3:a? När jag kan bo betydligt billigare i ett hus och betala till mig själv.

    Så detta huset är i princip inflyttningsklart. Vi tapetserar nog om hela plus att vi vill göra om badrummet men annars ok. Så bor vi där så länge det känns ok... och om några år då kanske vi kan bygga.

  • Englali

    Pumpkin: Jo jag förstår, nu får du lägga till att vi inte ens bor i en stad och har en hyra som är högre än vad den är i närmaste staden. Iofs är allt nytt, nybyggt o väldigt spec. lägenheter... men det är mkt. Ni har väl kanske en annan inkomst än vad vi har också? Brukar ju vara mer i städerna.....
    Hm, iaf så känns det roligare att vi skulle ha mer över om vi bodde i hus.

  • Englali

    Steffis: Eran hyra lät ju lite mer överkomlig.
    Men visste att vi skulle få betala mkt när vi flyttade in i somras... det är nya funkislägenheter vid havet, med två stora uteplatser varav ett trädäck mot vattnet. Hel kyl o frys, ja... allt nytt. Plus egen tvättmaskin o torktumlare. Så visst... det kostar ju mer, men nu efter nyår har de lagt till massa knepiga avgifter på hyresavin så det blir allt som allt typ en tusenlapp mer i månaden och det har jag inte lust att betala när det inte var sagt från början!

    Så nu hoppas vi på huset på torsdag!

    Bellanote: Jag tror de menar sådana tabletter man kan äta för att skjuta upp sin mens, om man ex. ska ut o resa eller så.
    Jag har också ätit sådana men slutade illa kvickt för jag mådde inte väl av dem. Sen tror jag väl att man inte får äta dem mer än 10 dagar i sträck va? Så va det iaf när vi skulle ut o resa.

    Jag var iofs lite dum som åt dem. Jag får inte äta något med hormoner (p-piller, minipiller osv) eller använda något annat som innrhåller det så som p-stav osv. Så... det förklarar nog varför jag mådde som jag gjorde.

  • Englali

    Hedebris: Vi har ingen amortering eller så på våran utan det är en ren hyreslägenhet. Så utöver de 8000 tillkommer ju TV och allt sådant. Mkt pengar!
    Bor ni i bostadsrätt eller?

    Nej de där pillren är ju inget de rekomenderar direkt. Jag fick världens hjärtklappning o blev helkonstig. De på sjukhuset sa att jag skulle sluta med dem direkt när jag sa vad jag åt... så det kändes sådär, nästa gång tar jag nog hellre mens faktiskt, som du skrev.

  • Englali

    Hedebris: Oj, det var mkt i räkningar. Helt ärligt så har jag inte såå stor koll på vad det landar på här, men pangar går alltid åt.

    Ja vi är så tacksamma nu när jag gått upp i full lön efter mina slutprover. Det är en enorm skillnad!
    Men tar du bara bidragsdelen eller hela inklusive lånet?

  • Englali

    Jag har ingen aning. Har aldrig haft csn. Vet bara att det inte är så mkt.
    Hur fungerar det för dig nu när bebisen kommer då? Får mammapeng grundat på någon tidigare lön eller på det du har nu? Jag kan så lite om sådant så det är bra o lära sig.

  • Englali

    Ok, så han ska vara hemma hela tiden? Ska du inte vara hemma något?

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.