• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Hur går det Anettan? Dricker du mest vatten eller? Usch jag lider med dig...
    Men du får se framför dig, hur du står där i din klänngen på dagen D och är så otroligt njöd med dig själv att du lyckades!! Så måste du tänka!!

  • Englali

    Ok. Mitt problem är väl mitt coca cola beroende. Men jag har trappat ner. För min del handlar det nog om att börja äta frukost och att gå ut o gå/springa mer.

    Jag har alltid varit super smal (klassas nog som rätt smal fortf.) och tränat 5-6 dagar/v. men sedan jag började jobba där jag är nu hinner jag ingenting. Åker tidigt och är hemma toksent så jag fick sluta med fotbollen och boxningen
    Sen har jag liksom bara blivit försoffad tyvärr... Är inte kul o se sin kropp förfalla.
    Men kanske 3 kg skulle jag vilja ner. Jag är 173 cm lång och väger i dagsläget 58 kg.

    Hur blir man av med "gäddhänget"?? *asg* Tips mottages tacksamt!!

  • Englali

    Oj, ja det blir ju lite pendlande upp och ner när man får barn. Min bästa väninna blev precis som dig med sitt första barn, det "åt upp henne". Hon var fruktansvärt smal, nästan sjukligt. Nu fick hon ju en lillkille för en dryg vecka sedan så vi får väl se om dt blir lika dant den här gången.

    Nu slänger jag upp en bild i galleriet på mig i klänningen. Lite smakråd tack!!
    Krona är väl ok? Och visst ska jag bara ha vita pärlor i öronen och inte ngt halsband?
    (jag har ingen underkjol på bilderna så klänningen kommer inte riktigt till sin rätt, den blir betydligt maffigare med kjolen sen)

  • Englali
    Nienna skrev 2008-04-05 22:42:52 följande:
    Jag tycker absolut att du kan ha krona! Pärlor i öronen blir nog jättefint och det blir nog bra utan halsband. Själv känner jag mig lite naken utan halsband då jag alltid har på mig mitt bismarckhalsband, som jag fick i konfirmationspresent.Superfin klänning och den passar ju dig perfekt! Vad är det för märke?
    Åh tack!! Jag tycker så mkt om den. Det är en Lilly 3005... tror jag, blandar ihop siffrorna lite Den är för stor tyvärr så den ska sys in, dt är därför den ser lite knölig ut i ryggen på bilderna. De har nålat in klänningen på mig i butiken.
    Klart du ska ha halsband om du är van vid det. Jag tar på mig det ibland men det slutar nästan alltid med att jag plockat av det efter en stund o så ligger det i handväskan eller jackfickan.

    Pumpkin: Hur har dagen varit?? Är ju jättenyfiken nu!!!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-05 23:20:17 följande:


    Hmm, hade nog inte fått MVG på den där texten i skolan Jag är sååå trött i ben och fötter - vi har till och med gått så mkt idag att det gått hål på båda strumporna!
    Hahaha!!! Då har ni verkligen GÅTT!! Låter som en toppendag ju. Härligt, lite synd att man inte kunde vara med. Jag har ju mkt lättare att ta mig neråt i landet så jag fundera på o hänga på o träffa Anja o gänget nere i Skåne framöver... Vore kul o få lite ansikten på mina nya bästa vänner *asg* Jag pratar ju lika mkt med er här som mina vänner här hemma.

    Vad blev det för ring då? Gör du en ny eller lämnar du in gammalt guld eller vad??
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-05 23:27:13 följande:


    Det blir en blandning av guldet från mina föräldrars ringar och nytt guld, tillsammans med en flanderslipad diamant i nedsänkt kloinfattning gjord i vitt guld! Hur mkt var det dina ringar skulle gå på?
    Låter toppen! Ja det beror ju lite på hur jag gör dem men ngn stans melllan 16-18´000 blir det. Din då?
  • Englali

    Men då så, då är det ju inget att fundera på!

    Nu ska jag krypa i säng och mysa med min A som äntligen kommit hem från Jkpg.

    Natti natti!

  • Englali

    Jag iväg och snosa bebis vid 14.30... fast han är 1 v och 3 dagar gammal. Så har han en helt ljuvlig storasyster på 17 månader. Så söt!
    Andreas som är helt tokig i barn kommer tjata hål i huvudet på mig ikväll att vi ska skaffa en egen snarast möjligt!!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.