• Englali

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Fröken Planera skrev 2008-04-07 16:02:01 följande:


    Englali, kul att du överlevde tandläkarbesöket.. Gottegris som ska käka kakor..
    Japp! Just nu har jag bara ätit smet... En löjligt enkel kaka men en av mina favoriter. Är lite sockerkaksliknande, men sedan delar man den i två delar och häller en smör/mjölk/vaniljsockersås emellan, slår ihop delarna igen och sedan får den stå o "gegga" till sig lite. Mumma är det! Men inte så värst nyttigt!
  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-07 16:38:06 följande:


    Åååh, jag längtar hem till mina chokladbollar! Men måste åka och storhandla först
    Har du chokladbollar hemma??? *jätteavis*
    Åh... veckoshoppningen eller??
  • Englali

    Pumpkin: Åh gott! Nu har jag tagit ut min kaka ur ugnen o väntar på att den ska svalna så jag kan hugga in

    Vi handlar en gång i veckan. Oftast blir det på söndagen (avigt jag vet, men det är endast då jag är hemma o hinner). Så planerar jag mat för sön till fre. Sen på helgen blir det lite olika, beror på vad vi är sugna på. Sen handlar jag nästa helg igen. För vår del blir det verkligen veckoshoppnig. Ngn gång blir det slarv o vi inte hinner planera för veckan frammåt och då blir det lite handling varje dag... fast det kostar ju en hel del mer.
    Sen under veckan så fyller jag självklart på med färskvaror som frukt o grönt och sådant.

  • Englali

    Fröken Planera skrev 2008-04-07 16:56:58 följande:


    Shit! Vilken mönster-hushållerska. Så där har jag åxå drömt om att kunna göra, man måste ju spara hur mycket pengar som helst på det, men jag är för dåligt organiserad när jag inte jobbar.Så kör man matlagningskurser på arbetstid och hemma är det fullt kaos!! Här är ju värsta skomakarbarnen-syndromet hos mig.
    Alltså det skulle aldrig fungera om vi inte gjorde så! Ekonomiskt skulle vi kunna strö handla då och då men inte tidsmässigt. Jag är hemma 19.00 tidigast varje kväll och när A är hemma det vet man aldrig Han reser ju. Så då finns inte tiden att åka o handla o pyssla. När jag kommer hem så ska maten jag ska laga finnas i kylen/frysen. Annars skulle vi inte käka förräns frammåt 21.00 om kvällarna och det håller inte.
    Ibland är det svårt å ha fantasin tycker jag men jag lyckas ändå alltid pilla ihop en lista med recept för veckan när det är dags.

    Prova, man kommer in i det ganska snabbt! Haha, mönster-hushållerska. Shit, det lät sådär äkta jobbigt präktigt som jag INTE vill vara Men i det här fallet får jag nog erkänna att jag är det!

    Brud 080524: Recept?? Jag hänger inte med
  • Englali

    Fröken planera: Jag vet faktiskt inte. Tror inte min tärna har så bra koll på sådant där så jag fixar det nog själv eller tillsammans med henne. Själv då?

    Brud: 080524: Ah! Inboxar det till dig snart
    Shit... med tanke på din signatur... det är ju verkligen nästa månad du gifter dig! Nästa månad!!! Det är SNART ju!!! Härligt

  • Englali

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-07 18:06:46 följande:


    Hemma! Blev en bra veckohandling den här gången
    Jag kom precis hem från en promenad med A. Så fort han kom hem så gick vi en rask sväng vid haet på 45 min. Solen verkligen värmde i ansiktet. Vår!! Härligt!!
    Haha, och vad definierar en bra veckorhandling då Pumpkin??
  • Englali

    Här är underbart. Idag har varit värsta vårdagen. Jag gick till och från tandläkaren också och då hade jag bar en skaljacka med en tunn tröja under och det var nästan för varmt!

    Men då vet jag. Ungefär samma som här då, det är så det ska gå till!
    Ska börja med maten nu faktiskt. Ikväll blir det GI-pytt.
    Jösses så nyttig jag varit idag, förutom biten från nybakade kakan då

  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-04-07 19:52:22 följande:


    Englali - det låter bra!Japp nu är det snart dags! Bara 47 dagar kvar nu. Börjar få lite småpanik över allt som ska fixas! Det blir ju inte bättre av att vi precis köpt hus som man ska tänka på också. Får ju tillgång till det den 30:e maj. Blir mycket på en vecka!!
    Jag ska skriva ner det nu! Glömde

    Ja då förstår jag att ni har mkt på G. Var hos en av mina närmaste vänner igår och hälsade på deras lilla Texas som är 10 dagar gammal. Idag fick de tillträde till sitt nya hus, plus att deras lilltjejja skulle börja inskolningen hos dagmamma idag. Så snacka om att köra ihop det!
    Vad är det för hus ni köpt?
  • Englali

    Låter toppen ju!

    Vi ska kika på ett hus i slutet på april som vi kärat ner oss i så totalt. Det SKA vi bara ha Men kök o badrum behöver renoveras, plus att alla golv måste bytas och nya tapeter/målning krävs. Men det ligger så bra och jag gillar arkiteturen på det.
    Är husen dyra hos er?

    Åh jag är så mätt. Så jä..la slö man blir efter maten, det är helt hopplöst!

  • Englali

    Pumpkin: Så skönt det låter! Det saknar jag att vi inte har här hemma, ett badkar eller bubbelbad. Är helt ljuvligt att få krypa ner en stund o bara försvinna... mmm!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.