Inlägg från: Vinterbruden 08 |Visa alla inlägg
  • Vinterbruden 08

    Vinterbröllop 08/09

    Du kan säkert hitta stämpel med en snöflinga.. JAg la vårat monogram i botten (på innsidan) och skrev texten på det Ser jätte proffsigt ut (hahaha amatören själv pratar) Kanske kan du laga en snöflina på datorn eller hitta på nätet annars..

    Lycka till med fotografen!

  • Vinterbruden 08

    Jag har lagt ut bilder på inbjudningarna.. Blev inget snö i dom men celofanpåsar blev det Idag har min dotters klänning kommit också (från Kina) och min slöja (från USA) SUPER ^NÖJD med begge.. Kolla in snygga modellen i galleriet också

  • Vinterbruden 08

    Tack Folk har fått dom idag och har fått massa positiva komentarer på dem.. KUL!

  • Vinterbruden 08

    Klänningen har jag beställt från kina (dotterns) min har jag beställt av en som säljer via ebay men hade inte min klänning på aktion så via hans nätsida, slöja, tiara och smycken allt från Ebay.. Har blivit toknöjd med allt och jag är petig.. Men det har faktiskt varit snyggare i verkligheten än på bilderna..

    Det som är viktigt när su handlar på ebay är att se på feedbacken som säljaren har fått, är det några negativa och i så fall varför..

    Säg till ifall du vill ha hjälp, har svart belte i ebay shopping numera

  • Vinterbruden 08

    Det jag glömde att säga var att min brudklänning prövade jag i butik först sen beställde jag den från USA.. Ville ju veta att den skulle vara perfekt!

  • Vinterbruden 08

    hahahaha ja dom är EBay dom också Som sagt svart belte...

  • Vinterbruden 08

    JAA men jag tror kanske att brölllopstårta är bland det enda man kanske inte bör bestlälla på ebay nej men gå runt på olika bagerier och säg vad det är du önskar så kan dom säkert hjälpa dig..

    Jag betalade 3700 nok för min klänning (ink. frakt) sen kommer ju moms o tull i tillägg så jag hamnar på ca 5000 nok under 6000 svenska kr för min äkta Maggie Sottero klänning den skulle ha kostat 12 000 ,- här i Oslo.. Men jag fick igår hem klänningen till min dotter som jag beställt från Kina, special sydd till henne, betalade 250,- totalt för den med frakt o allt och den är helt perfekt!! Vilket handarbete! Så visst går det att få snygga klänningar billigt!

  • Vinterbruden 08

    Ja cape eller liknande måste man juha, men har sett på några som hyrs ut, annars har jag inte hunnit tänka på det så mycket på det... Spännande med eran tårta, önskar vi hade löst dom bitarna men men, får ta det nästa gång vi åker hem...

  • Vinterbruden 08

    Eftersom vi ska bröllopet i Sverige och bor i Norge så skickade vi inbjudningarna i förra veckan.. Tycker att dte är skönt att vara ute i så god tid så folk kan planera in det.. Vi gifter oss ju 20 dec också så det är ju ganska nära jul...

  • Vinterbruden 08

    Ja vi tyckte att vi var väldigt tidigt ute men fick höra av svärfar att folk hade sagt till honom att dom satt och väntade på inbjudningarna för att kunna planera in bröllopet.. Men nu är det gjort i alla fall..

    Har börjat att fundera på festhäftet, våran toastmaster ska fixa det men jag har lite saker som jag önskar att få med.. Pratade med kyrkan i onsdags och dom ska skicka hem en cd med bröllopsmusik som vi kan ha i kyrkan.. MEN GUUUUD det är fortfarande så mycket kvar att göra..
    Maten ska provsmakas och beställas
    Tårtan samma samma som ovan
    drickan, ska åkas till Tyskland och handlas
    Blommor
    Kläderna till gubben
    Skor till oss alla 3
    Mina underkläder
    BRÖLLOPSRESAN
    Vigselprogram
    Festprogram
    Musik till festen (band eller inte)
    Ringarna

    aawww + massor mer som bordsplasseringar osv.. Tur att man började i tid, annars så hade det här varit ett heltisarbete..

  • Vinterbruden 08

    JAg har ju fått hem min näbbklänning och den är helt underbar men så hittade jag en bild på en annan klänning som bara var sååå söt, näe nu får jag ge mig Men om ni vill se så finns det bild i mitt galleri, den med det blåa bandet i midjan... awwww..

  • Vinterbruden 08

    JA du kan absolut vänta med att sända inbjudningarna då Vi ska ju ha bröllopet i sverige 20 dec och mer än 50 % av gästerna bor i norge, finland eller grekland så därför har vi redan sänt ut våra.. + att vi ska ha bröllopet 20 dec.. Men annars så säger man att 1-2 månader innan..

  • Vinterbruden 08

    jag har hittat en caketopp som jag tror kan bli fin.. Eftersom våra teman är vitt, ljusblått och silver..
    www.kakburken.se/product_info.php inte är den dyr heller men passar oss.. Vill ha en helvitkaka.. Vad tror ni?

  • Vinterbruden 08

    Jag vet inte helt med buketten ännu men jag tror den kommer vara vit.. Gubben har ansvar för att fixa blommorna (hoppas han ber min mamma om hjälp)hehe men det är vad jag har önskat iaf

Svar på tråden Vinterbröllop 08/09