• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Vad tyst det var här idag.....HALLÅ HALlå HAllå Hallå hallå

  • AyBee

    Ja du Amor - ett lite intresse jag har. Blir jämt anlitad av mina vänninor

    Jag köpte för typ 1 år sen den där kärleksboken där man fyller i vad man känner för den andra. Hade tänkt o ge den i alla hjärtans dag present FÖRRA året men har inte haft tid att fixa o trixa med den. Så nu funderar jag på att hinna göra denna och ge den i morgongåva till Marcus....hmmmm tål att tänkas på.
    MEN vad var det manchettknappas Astriden hade pratat om...

    Vart är Astriden förresten. Har hon fullt upp tror ni?

  • AyBee

    Ho njobbar ju med TV och kändisarna är väl alltid snygga i tv Gud vad kul!!!!!!!!!!! Jag träffar henne om 2 veckor så då ska jag kolla av läget. Sa hon något pris förresten? *nyfikenÄ Jag har inte frågat henne ännu om vad det kommer att gå på.

  • AyBee
    Troll1 skrev 2008-04-01 20:06:36 följande:
    Hmmmm, harrrkelll o hossst... Det är möjligen inte så att hon kan mejka en annan också? Min sambo jobbar också med tv/film, men han känner inga make up artister precis. De flesta han har jobbat med är från Stockholm eller bor en bra bit utanför Göteborg.Det gick i stöpet med fotograf/makeup/frissa eftersom min prelbokade helt sonika bokade in ett annat brudpar i stället för mig. Har gråtit blod idag, när jag fick det beskedet. Undrar just hur man kan arbeta seriöst och göra på det viset. Nu får jag ut och leta igen...Tyckte det var så skönt att kunna få gjort allt inkl tärnan på ett o samma ställe.
    Självklart ska du ringa Linda o kolla. Skickar hennes tel nr mm till din inbox om en liten stund! *kramar om*
  • AyBee

    Blev det 104:-/burk för hårkuren, 31 maj? Du får pengarna på måndag. Okej?

    Vad bra att du beställer ikväll, Långserud. Jag längtar! Nu håller vi tummarna att paketet inte fastnar i tullen

  • AyBee

    Malinlars - vi komemr att fotograferas oss innan vigseln (för det är skymning när vi blivit man & fru). Jag tänkte att vi skulle fotas nere vid Röda sten, du vet under älvsborgsbron. Har sett några foton där nerefån och eftersom bron är ett varumärke för Göteborg också så vore det like käckt tycker jag.

    Troll1 - Det var inga problem. Vi är här för att hjälpa o stötta varandra!!!

    Långserud, MrsD & Troll1 - Jag har också funderat på soldusch men det måste väl vara mer än 1 dag!?!?!?!?!?! Jag gillar inte brun utan sol men har ingenting emot solarium. Tänkte kanske förja sola efter sommaren för att "behålla" brännan eller ta en soldusch nu för att testa hur det är och hur länge det håller.

  • AyBee

    Jag tänkte köra en soldusch på ett ställe här i Torslanda nu till försommaren och värdera om det är nånting att göra till hösten. Så märker jag ju om det blir bra eller inte

  • AyBee

    Usch Amor vad otrevlig dag du har....jag säger som Barba för 2 + 2. Det hjälper jag lovar!! Hoppas du mår bättre imorgon!

    Stenis - har också lite problem med solist. Har en kollega vars dotter jag hjälpte att komma in på musiklingen i Angered. Hon har utvecklats till en ganska så ra sångerska så jag har funderingar på att fråga henne. Hon skulle bli jätte glad det vet jag.

  • AyBee

    För er information ni som ska på Astridens bröllop. Vigseln är kl 16. Jag hoppas att jag kan dyka upp!!! Men jag vet inte säkert ännu.

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3