Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Vet någon av er vart man kan hyra en scen... det måste väl finnas något företag i närheten som kan hyra ut scen & även transport osv.. vad tror ni?

  • malinlars

    Kul att läsa!

    Igår fick jag & L ett varsitt brev.. med stora feta bokstäver på (läs namn & adress...) I låg ett laminerat papper som någon hade skrivit ett meddelande på med hjälp av bokstäver från olika tidningar... Det stod på mitt:
    Malin, du är upptagen helgen 10 & 11 maj. Du skall befinna dig vid Kopparmärra kl 07:58 på lördagen. Inte enminut före eller efter. Ta på dig bifogad utstyrsel (liten strut hatt & pappers glasögon i silver..) & följ kommande anvinsingar. Lycka till!

    Åhhh vad spännande... nu vet jag att jag kommer få två möhippor.. ojoj.. hur skall detta sluta. För detta är förmodligen gänget från Söderköping som har klurat ihop. L skall befinna sig vid Knapp Carlsson kl 07:58 samma dag med likadan utstyrsel

    blir ju lite nervös.. men det är ju hur kul som helst!!

    Barba: Låter ju som din hippa var helt perfekt.. Kul!!!

  • malinlars

    Ja det är verkligen spännande!!

    tur att jag har en hel del att se fram emot.. fick reda på idag, konkret, att jag inte kan fortsätta arbeta här. Det finns 3 HK lärare i kommunen som är övertaliga.. såå typiskt.. Men jag har kännt på mig att det skulle vara så & har sökt två andra jobb.. men det är trist. Tycker ju så mycket om mina elever!!

    Nu skall jag äntligen hem!!! UT i solen!!

    Skall nog baka något... hmm... bondkakor kanske? GOtt gott.. behöver tänka på annat ett tag!!

    Kram på er! Det är tur att ni finns så man kan skriva av sig med än gång!!

  • malinlars

    Vilken fin bild Astriden!!! Jag blir så glad när jag tittar påera bilder!!

  • malinlars

    Åhhh jag försöker att lära mig att jonglera... helt omöjligt nästan.. har tänkt att visa mina kunskaper på bröllopet för L.. hmm.. får väl se om det blir ngt med d..

  • malinlars

    Aybee: Tack Ja det där med jongleringen.. hahaha.. men jag har Inte gett upp än!!

    Åt en riktigt god glass igår.. på Pressbyrån.. Ben & Jerry´s glass med två cookies & mellan dem är det god vaniljglass med chokladbitar i.. MUMMA!!! dock 26 kr.. ganska dyrt för en glass.. men det var det verkligen värt igår!!

  • malinlars

    Aybee: Tänkt dig TVÅ stora cookies & mellan dem vanlijglass med chokladbitar i... MUMMMMSS alltså.. Som typ "pinnglass" fast utan pinnen
    Typiskt att du såg.. men du kan ju inte hjälpa att du har klantiga vänner som skriver sånt som du kan se.. Man får jag vara smart!!

    Vill också fika.. men har APT på måndag som slutar 17.. är inte i Gbg förrän 18:44.. men kan ju alltid chansa att ni är kvar ngnstanns..

    Fika Måndag 28/4 kl 17:30(?)
    AnneBritt
    Nina
    Maria
    Veronica
    Malin(lars) (runt 18:45)

  • malinlars

    Aybee: Har precis varit på ett sådan.. Himlans kul!!

    Förresten.. har glömt att fråga er.. Har en vännina som säljer Miss Dee smycken på "house partys".. Kom på detta när Aybee frågade.. Är det någon som skulle vara intresserade av att komma på ett smyckes party här hemma hos mig?? Har inte pratat med henne än, men tänkte höra om intresset finns! Jättefina smycken & ni har säkert sett dem på ex Åhlens & Duka Josephson.. lite utvalda butiker säljer dem. Det är ju givetvis billigare på hemma partyt
    Lite fika & bröllopssnack samtidigt!!

  • malinlars

    Astriden: Tycker att det var en mysig & personlig text!! MEn förfärliga jeans som sagt

    Långserud: Nej nej... INget sånt innan!! Hahahah.. det hinnar vi inte!!

    Idag kom ett till brev.... "Gör 10 par örhängen. Gör det snabbt. Det kommer mer..." SÅ låg det en kartong med ett "Gör-örhängen-själv" set! Gillar ju att pyssla!!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3