Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Väntar på att badkaret ska fyllas...

    Astriden: Kom på en fråga jag hade till dig! Hade ni plastglas i baren på kvällen? Om ni hade det, hur många glas (och vilken typ), gick det åt på ett ungefär?

  • Långserud

    Hej hopp!

    Oj vad ni skrivit! Härligt!

    Åh ni som gjort era festhäften eller påbörjat, kan ni inte lägga in bilder så att man kan få lite inspiration! Jag tänkte sitta i helgen!

    Aybee och Grund: Nähä inget från GoJane än! fick ett mail om att det hade skeppats men det var för ett par dgr sen.. nyfiken!

    Kramen!

  • Långserud

    Jepp, Astriden jag såg det!!! helt sjukt dyrt!!

  • Långserud

    Aybee: Jaaa ge honom ngt starkt, sen drar du till Amhult och shoppar lite!

    Grund: hur gick det hur gick det?!

    Stenis: Hoppas går bra å att känns bra! Förresten, har du en syster? En tjej på spårvagnen imorse var sååå lik dig!

    Astriden: Jaaa nyfiken i en strut jag med om huset! Just nu blir öronen sååå stora när ngn nämner följande 3 ord; Bröllop, Barn, Hus!

    Stjärnis: Hur gick det med jobb!? Å jag har inte hunnit rimma på fler, har 2 klara.

    Amor: Hahahaa du är såå härlig! Precis så kände jag mig också imorse, hade på mig en ny tunika å kände mig såå snygg men när jag böjde mig fram så sprack den i en söm bak hahahahaha

    Igår var vi på Jarl Sandin och hämtade mina 2 ringar, sååååfina! Dock tror jag att min ev. viktnedgång satt sig på fingrarna.. De var lite stora men inte tillräckligt för att de skulle öndras tyckte hon i butiken. De kan ej glida över knogen vilket är det viktigaste sa hon. Men får e hur de känns. Men har lovat min sambo att de ska få vara kvar i banfacket båda två, är ju (GULP Malin å Stenis!) bara 7 v. kvar?.

    Sen var vi på Renman och sambon fick sin nacke mätt och jag ska dit med min klänning snart å fixa till den. Börjar kännas nära nu!!!

    Ska man köpa 2 par strumpor så att man har ett extrapar? Kostade ju frö tusan 90 spänn men går de sönder så finns det ingenstans att köpa nya (Långserud Lanthandel, no dont think so!)

    Imorgon ska jag ha en heldag med min kompis; Träning kl. 10:00, Freeport, Kungsmässan, IKEA och mys hemma i soffan! Riktig tjejdag, lovely!

    Nu snart lunch med min kärlek! ÅÅÅ älskar lunchdater! Så skoj att träffa både sambon eller kompisar på lunchen, man får sån lyckokick!

    PS; Fick precis sms från kompis som fick en liten tjej i morse, sååå mysigt!!

  • Långserud

    Stenis: Va tuff du är! Jag tror att jag är alldeles för pryd! Men din man kommer bli världens lyckligaste! Inte bara för korten men när vi träffade vår fotograf sa hoin att om vi ville tog hon lite underklädeskort på mig när jag gör iordning mig. Sambon blev eld å lågor men jag kände bara "gaaa!". Så jag tycker du är döööball!

    Nu ska jag dra ned till Stena terminalen där mamma + sambo + kompisar är, ska överraska dem lite. de ska till Ty och hämta vår dricka, är lite nervis att ej ska gå bra så håll tummarna att våra 552 kg kommer hem!

    Stor kram på er och hoppas vi ses snart!

  • Långserud

    Hej alla!

    Hoppas ni alla haft en go helg i solen!

    Åhhhh va jag är trött/ledsen/irriterad! Min kära familj var gullig och åkte till Tyskland igår för att hämta allt vin etc som vi hade förbeställt. Tyvärr så dubbelkollade de ej att allt stämde utan alla trodde alla alla andra hade koll, ja ni vet hur det kan bli när det är många kockar.

    Så vad händer? Jo det saknades naturligtvis 2 lådor med det vin vi ska ha till förrätten (bl.a...även ngn BiB). Så nu har vi 5 av 7 lådor och naturligtvis så finns det inte på Systembolaget (tips från kollega som hade köpt det).

    Så antingen:
    1. På lördag blir det närmsta butik i Ty eller Dkk som har vårt vin (såååååååå irriterande för är det ngt som vi inte har nu så är det tid!)
    2. Vi får köpa 7 lådor med annat vin på Systembolaget och så har vi 5 lådor vitt vin till övers till tja nånting.

    Grrr kännder jag just nu! Men sa inte grr till lille mamma som är så söt och snäll utan bara att ok, detta får vi fixa på ngt sätt.

    Suck.

    Ngn som har en bright ide hur vi trollar hit 2 lådor med vin (12 flaskor) ?

    Nu ska jag göra en Catrin special: Färsk frukt, nötter, keso och kanel- mums!

  • Långserud

    Hej flickor!

    Vilket underbart väder! Man blir bara såå glad!

    Amor och Mrs D: Gulle er! Nu har det ev. ordnat sig genom min morbror. Han skulle höra av sig tors och säga om han kunde fixa det. Men om det inte ordnar sig så skulle ni göra oss en oerhörd tjänst! Kärlek!

    Isåfall smidigt att skicka med beställningen med dig Amor för detta vinet köptes från Calle. De har en hemsida där man lägger sin beställning, senast dagen innan (vi gjorde dock 3 dgr innan för då hann de ringa och säga om ngt ej fanna så kunde man ändra om i beställningen + att de fixade tex en likör som fattades hos dem från en annan butik). Betalar gör man när man hämtar ut sina färdigpacketerade varor. Dock är det här det kritiska momentet kommer och som min familj missade pga miss i kommunikationen: INNAN NI LASTAR I BILEN - KONTROLLERA ATT DET STÄMMET MOT FAKTURA/BESTÄLLNING! Vi torskade 2 lådor vin + 1 bag in box pga detta.... onödiga pengar..

    Hör av dig Amor om ni behöver hjälp med att göra beställningen. Å om det inte går i lås med min morbror så är ni världens underbaraste om ni tar med de 2 lådorna i er beställning. Återkommer till dig i veckan! Kram!

    Astriden o alla andra: Gärna glass! Men som 31 maj passar det bättre nästa vecka. Vad sägs om tisdag 29/4 tjejer? Då kan ni få se mina nya naglar som jag ska få på måndag! Premiär för mig att ha långa naglar!

    Nu jobba jobba med mina pappershögar, sen ärenden på stan och sen hem till mannen som är nyss hemkommen från Åre. Mys!

  • Långserud

    Beställdes dessa skorna igår men på ena stället kostade de en viss summa och på det andra typ 30 kr mindre och 2 cm lägre klack. Hm. Skumt. Så vad gör jag? Jo jag beställer 2 par, ett från det ena stället och ett från det andra men i olika strl. Antagligen är det kopior dvs samma höjd på klacken men då kan jag prova vilken strl jag ska ha (alltid velig med strl) å så tar jag de som är billigast.

    www.brandos.se/e_generated/article_1468_0_0_0.asp&nocache=4%2F21%2F2008+1%3A47%3A23+PM


  • Långserud

    Hej brudar!

    jag love spontanfika men vi ska göra gästkuriosan idag! Enda dan vi ses denna veckan och vore sååå gott bli av med den! + att våra toastmasters har satt deadline till på lördag..

    Men just say when så är jag på för ett glas i solen ngn annan dag! (läs tisdag, torsdag denna veckan)

    Astriden: Ja jag såg det inlägget igår... suck... wish me luck!
    vaaa mysigt Kroatien verkade! När åker ni?

    Amor: Hur var det ville du låna mitt taktyg till ditt bröllop?

    Kramen!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3