• Grund

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Tjolahopp!

    herre vad ni skriver brudar , jag har ju helt kommit av mig...

    MrsD: Vi ska ha en "egen" präst. Men jag vet att de inte har bestämt semestrar osv än hemma men det gör de säkert snart. Jag antar att de präster som finns att välja på kommer att vara med de där dagarna som man får komma dit. Jättebra att man får lyssna på förslag till orgelmusik, solosång, psalmer etc. Super!

    Tacokvällen: Jag vill också ha gräddfil Sen gillar jag att ha ananas (inte så viktigt) men det kan jag väl ta med en burk för vi har hur många som helst hemma. Det ska bli så smarrigt!

    Bebis-sjukan har inte drabbat mig än, har ingen i nära kompiskretsen som har barn. Men dte lär väl kanske komma mer nu när ni sätter fart

    Malinlars: Härligt att det löste sig med tulpanerna, är så glad för din skull!!!

    CarinoK: Hoppas ni komer fram till ngt bra och att det blir precis som du vill ha det på din bröllopsdag! Förresten, vad var det du pluggade? Jag glömde nog fråga det när vi fikade.

  • Grund

    Hej hopp på Er!

    Trist med tentaplugg Cristal, men jag förstår. Jättetråkigt att du inte kommer med till Amor men ska bli superroligt att träffa dig på Chokladprovningen!

    Min outlook la precis av vad handikappad man är utan sin mail!!!

  • Grund

    Good morning!!!

    Fredag och en dag kvar till Hippan

    Tråkigt att du inte kommer med Carin, hade varit kul att träffa dig igen. Men business before pleasure som det brukar heta...

    Igår fick jag mail från Panache. Jag har vunnit en värdecheck på 1500 kr där från täv´lingen på Bröllopsmässan. Jag bara tänkte på Astriden och nästan dog av skratt. Men 1500 spänn kan jag lätt handla upp där. Såg att de har ID-make up. Perfekt, jag som ändå skulle köpa

  • Grund

    Herregud vilken dag Aybee! Jag förstår att du känner så. Det är ändå konstigt hur allt har en benägenhet att hända precis samtidigt. Komiskt, för jag tänkte just * hon är säkert gravid* när jag läste att du somande kl 19.

    Hoppas du trots försovningen får en bra fredag och en härlig helg. Du har ju en superhippa att se fram emot om inte annat

    Kram

  • Grund

    Jag bli kanske ett par minuter sen till Soho för vi ska på en visning kl 12 men jag kommer så fort jag kan!!!

  • Grund

    Hej alla underbara!

    Tack för igår, super trevligt!! Speciellt tack till dig Amor för att vi fick komma till ert FINA hus! Och till dig Astriden som fixat en sån perfekt dag. Du är grym!

    Långserud: Tack än en gång för skjutsen!

    Jag har också varit inne på Gojane igen och nu fick jag se att den klänningen finns i en lång variant också. Det kanske vore ngt när jag ska vara värdinna. Får fundera på det.

    Snart ska det komma lite folk hit för vi ska diskutera Hemsedal-resan. Vi åker ju nu på torsdag och det ska bli så kul!

    Kram på er allihopa!

  • Grund

    Amor: Jag vill beställa. Ska hem och mäta mig idag
    Ska bli kul att träffa dig på FB sen också.

  • Grund

    Amor: jag skickade meddelande till dig nu

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3