• CRISTAL

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    För mig är det inga problem att ta spårvagnen hem till Amor, bara jag får en vägbeskrivning för jag är kass på lokalsinne Vi har ingen bil annars hade min Martin gärna ställt upp eftersom vi bor precis vid chokladaffären.

    Amor - egentligen behöver du inte köpa in allt vin!

    Eller vad säger ni tjejer? om alla drar med sig en flaska så har vi så det räcker. Hehe....tror vi kommer vara goa och glada i hatten innan vi kommer hem till Amor, var inte chokladprovningen tillsammans med vin?

  • CRISTAL

    Valkyrian - Det var verkligen ingen dålig slant de drog till med... också nyfiken på hur fort det gick?

    Majsis - Hoppas att våren och solen som tittar fram mer och mer får dig att må bättre eller precis som Astriden säger : Hippan på lördag!Trist när allt känns botten...

  • CRISTAL

    Ahhh....sant Astriden med vinet. Tänkte inte på det ska släpas också

  • CRISTAL

    Amor- 6 liter vin räcker nog... Är själv ingen stor vindrickare så jag brukar bara ta ett glas.

    Spelar nog ingen roll hur vi tar oss hem till Amor. Buss, taxi spårvagn, alla fordon fungerar. Bara vi får en vägbeskrivning

  • CRISTAL

    Käkade middag på vår lokala pub nyss (som även är tillfrågade om att fixa catering). Vi fick veta nu att förslaget för vår mingelmat/fingerfood är klar... de ska bara skriva ner det fint till oss och sen ska vi få smaka på allt. Spännande!

    120kr/person fick vi veta att det kommer kosta och det tyckte vi var rimligt.

  • CRISTAL
    Usch känner mig jättetråkig men jag måste ställa in kvällen hemma hos Amor. Tentavecka nu och jag måste verkligen plugga i helgen. Däremot syns vi fortfarande på chokladprovningen för jag vill jättegärna träffas och smaka på smarrig choklad

    "Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått"

    Jag tar nog ett gammalt halsband som tillhört min mor, något nytt blir förmodligen örhängen eller smycke i håret, något lånat blir klänningen och nått blått tänkte jag evt hänga ett litet blått smycke i dragkedjan på klänningen om det finns.
  • CRISTAL
    Läääääängtar efter choklad! A girls best friend eller var det diamanter??? hehe... Ska himla kul och träffa er alla också. Ses sen. Tjingeling!
  • CRISTAL

    Tack för igår tjejer, det var verkligen trevligt att få träffa er alla. Kände mig väldigt tråkig igår som inte hoppa in i en taxi men plugget fick gå före

    Hehe....när jag kom hem hade vi en gäst hemma som naturligtvis frågade "jaha....var du på möhippa och käkade choklad, lr?"

    Svaret blev: "Nä men herregud, nä var en kompis till mig som skrapa ihop ett gäng som inte träffats på länge så istället för fika gick vi på chokladprovning. " Hehehehe....men jisses var svårt det var att hålla masken...

    När är nästa träff????

  • CRISTAL

    Jag har har börjat kika runt på var man ska fixa hår och makeup på bröllopsdagen. Såg att The Body Shop gör brudsminkning för 500 kr och då ingår provsminkning.

    Någon som hört om de är bra på Body Shop när det gäller sminkning??? Synd att de inte gör hår också (vad jag vet) för då måste man ta sig till nästa ställe för att få det fixat.

  • CRISTAL

    Om du inte har lust att göra den helt själv finns det att köpa mix till en morotstårta från Kungsörnen (tror det var detta märke) Den är himla god :)


    Majsis2008 skrev 2008-03-11 09:01:58 följande:
    är det nån av er tjejer som har nån bra idé eller recept på en födelsedagstårta? ska göra en till sambon, svärfar och sambons farfar som ska fira sina födelsedagar ihop på påskafton, men d måste inte vara påsktema..
Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3