• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Grund - Ja det gör jag, har inte haft en elev på ett tag nu och tar inte an mig vem som helst heller, men hittar jag någon som jag tror kan utvecklas så hjälper jag gärna till.
    Och ja - vi hade det riktigt mysigt också

  • AyBee

    Hej tjejer.....är väääldigtkortfattig!!!
    Är uppe hos mina föräldrar och har nu snabbläst igenom det ni skrivit från igår. Mamma säger att maten år klart så här kanppas det så fort jag bara kan
    Jag börjar baklänges....

    Valkyria - Ja jag har huvudbry över hur man ska göra med solningen. Vågar knappt vara i solen!!! Tar solarier bort märken?

    Barba - Grattis till namnet!!! Och snart snart snart ät det äntligen din tur. Wiiiiii säger jag bara! Hoppas du håller huvudet kallt i stressen och försöker njuta lite under de sista dagarna innan du blir fru. Hur satt klänningen?

    Grund - Hoppas du har det underbart i Smögen! Gick namnet igenom???

    Ska nog gå in på facebook o kolla min "rätta" ålder senare ikväll. Tittar in igen lite senare. Puss på er alla!!

  • AyBee

    Hej alla brudar.

    Jag är tillbaka i stan me jag med o har precis läs ikapp mig.

    Majsis & Malin - Såååå kul att ni är nöjda med era hippor, och att ni inte mådde för dåligt dagen därpå.

    Amor & MrsD - Skönt att all alkohol är inhandlad nu!! Kul att se hur mycket ni beräknat också, ni hjälper en annan på traven i beräkningarna

    Majsis - Jag tycler att det är snyggast om M2B matchar bruden utan tvekan. Tycker också att du ska ha ballerinaskor.

    Långserud - Vad bra att du hittat stolsöverdrag. Var hittade du dom? *nyfiken* Har du bild?

    Hemma i VBG har jag nu kunnat kryssa av två punkter: Värdpar o Toastmadames. Det blir mina systrar! De blev inte så där "uppe o hoppa" glada men allt eftersom börjar de med världens utfrågning om hur vi tänker oss festen så nu måste jag o M har en kväll med tankar o funderingar.

  • AyBee

    Valkyria - Hur har det gått med din dotter????

  • AyBee

    Men Barba...!!!! Aj aj aj dålig tajming men jag instämmer med Astridens tips.

    Astriden - välkommen tillbaka. Gissade att ni varit ute i stugan eftersom du inte varit här inne.

    Idag jobbar jag bara till kl 12. SKa med sonen till läkaren. Har äntligen fått tid för att kolla om han är intolerant mot gluten eller lactos. SKa bli skönt att få veta!!
    Sen har vi nu äntligen fått plats på hans förstahandsval av dagis. 5 meter från huset Snacka om att jag kommer att spara tid varje dag fr o m 4:e Augusti

  • AyBee

    Carin - Jag vet att det är jätte fullt på rådhuset nu hela våren o sommaren och att nästan alla tider innan hösten är slut. De har pratat om detta på Tv4 och jag har läst om det i GP as well. Hoppas att ni får en tid som passar er ändå!!

  • AyBee

    Grund - fixa??? Aha!!!!!!!!! Mailar dig till inboxen istället...

  • AyBee

    Vad jag vet hittills så är det:
    AyBee
    Grund

  • AyBee

    Åhhhh idag är en bra dag...eller ja den började bra iaf. Har varit hos tandläkaren och inte ett enda hål i sikte!!!
    Sån tur har jag aldrig!! Så nu hoppas jag att resten av dagen ska vara lite bra. Har haft några riktigt skitveckor känner jag och det kanske har märkts här också.....har ju inte varit as social precis.

    Vad säger vi - ska vi träffas kl 13 vid Backaplan på lördag. Jag har bil! Kan ta ur bilstolen så får jag plats med 4 bliviande brudar.

  • AyBee

    Hej tjejer. Nu kommer jag emd tråkiga nyheter.
    Kan tyvärr inte vara med idag o se när Barba gifter sig. Det har kommit upp någonting annat som jag inte kan avstyra.
    Vilket kanonväder hon får tjejen!!! Ni som har kamera med er, ta många kort så att vi som inte är där får se hur underbart vacker hon var!! Ha en toppen dag allihopa och njut av värmen. På måndag är den borta.....

  • AyBee

    Gratulerar Alexandra på din bröllopsdag. Nu gissar jag att ni är mitt i maten men massor av vackra o roliga tal. Hoppas ni har en underbar dag och njuter för fulla drag!!!! Ser fram emot att få se bilder!

  • AyBee

    Har egnelitligen alldeles för mcyket att göra på jobbet för att vara här inne o kikar men man bara måste juhu.....

    MrsD & Malinlars - Vilka underbara möhippor. Tänk vilken fantasi era vänner har!! Mysigt tycker jag. Skönt att det är avklarat?

    Astriden - Har du träffat Barba!! Kul att höra att de mår bra. Och ja nu är du inte ensam längre Tänk på mig som är sist ut.....det dröjer läääänge innan jag är över på fru-sidan. :D

    Stjärnis - Åhhhh vad tråkigt att folk nära sog tackar nej men jag säger som nån annan sa. Ditt bröllop borde väl bräcka allting annat (om man typ inte ska föda barn eller nått som absolut inte går att stoppa) En flytt....so what....lådorna kan väl stå en extra dag ?!?!?! Är jag helt fel ute?

  • AyBee

    Astriden . HÄR ÄR JAG!!!

    Jag har fhaft den mest jobbiga veckan ever på jobbet. Kurs på alla fm för att sen sitta 2 utav 6 säljare och klara av att hantera alla kunder och sälja över budget varje dag!!!

    Men idag kom räddningen -Axel har feber (stackarn) så jag är hemma idag. Nu har jag läst ikapp en hel veckans inlägg och det har tagit sin tid kan jag lova. Ska försöka kommentera vissa saker som jag antecknat....

    Toalettkorgar....vad är detta? Förstår inte riktigt vad ni ska ha det till???

    Amor - Attans, ska antagligen träfffa mina "mammor" just nästa fredag men om det inte blir av så komemr jag jätte gärna!!!

    Astriden - Majsis har ju svarat om Lilleby. Men här kommer lite kommentarer från mig igen.
    Är ett jätte barnvänligt o mysigt område som expanderar nått grymt just nu. Bussen in till stan heter 25:an och tar ca 25 min. Att gå till Amhult tar nog ca 45-60 min beroende på vilka genvägar man tar ,-) Men bussen (oxå 25:an) tar inte mer än en 12-13 min.
    De bygger en massa som sagt och jag vet av en av de andra "mammorna" att deras dotter ska flyttas till ett nybyggt dagis nästa höst. Skolan är kanon och heter Lillebyskolan. Har en kompis som är lärare där och hon stormtrivs.
    Synd att M kände som han gjorde men det är bara som sagt att lägga fram fakta och jämföra, jämföra, jämföra!!!!

  • AyBee

    Instämmer till fullo, majsis. Det kryllar om barn här.

    Astriden ang dagisköerna osv. Den sista dagen i maj var det 96 barn som ståyy mer än fyra månader i kö utan att få plats på sitt förstahandsval. Vi fick nu i veckan plats på Axels förstahandsval och han börjar där den 4:e aug. Då har han väntat i lite mer än 1 år. Istället har han nu gått på Solvagnen som ligger vid Torslandaskolan F-6. Det är ett helt nytt dagis med 3 avd - 44 barn och hälften av alla dom kommer att byta nu i höst. De säger också att alla som nu har stått längre än 4 månader kommer att få plats i aug. Det är ju av självklara skäl mycket lättare att få plats om man skolar in barn i aug då alla 5-6 åringar börjar förskoleklass. Vi hade en jäkla tur som ville ha plats precis när de öppnad Solvagnen.
    Men om jag kollar overall på oss i mammagruppen så har alla iaf fått dagisplats på nått av de 5 val på dagis man har på listan så det kommer att ordna sig!!!

  • AyBee

    Åhhhh skrev ett jätte lång inlägg så försvann allting ...grrrr

  • AyBee

    Summering.....nej nej nej Mölndal. Ja ja ja Torslanda (om det nu står emelann dom två) Jobabr i Mölndal och jag kan garantera att ni kommer att trivas bättre i T. Bussen från Mölndal till stan dvs brunnsparken tar 25 min. Bussen till T från Nordstan tar 25 min.
    Bussarna går bra - visst - kan bli bättre men jag klagar inte!

  • AyBee

    Ja och imorgon har vi även förlovningsdag.....6 år. Gus vad tiden går fort!!

  • AyBee

    Nån som lyssande på The tommy show.....jag var precis med i "Vilken film" och vann en påse med VHS:er....vi som inte ens har en sån spelare längre :D!!!!!

    Fortsätt lyssna för lite senare kommer några kollegor till mig spela live. De heter "Skurk".

  • AyBee

    Undrar jag me Det är väl deras egna begangnade?!?!?!

  • AyBee

    Åhhh vad mysigt att ha sina ringar hemma o klara, Stenis. Vi har ju inte ens bestäm oss för om vi ska göra egna eller inte men det lutar åt detta. Ska ta tag i detta under sommaren.
    Nästa steg är catering o tysklandsresa den 13 Juni

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3