• CRISTAL

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    GRATTIS Amor till den fasta tjänsten vad kul när det går frammåt

    Astriden: Hoppas inte att illamåendet håller i sig, du har säkert hittat alla små tips på nätet eller i böcker men av omtanke skriver jag ändå: Knapra på en skorpa direkt när man vaknar tycker en del hjälper mot illamående på morgonen

    Vi fortsätter leva bland flyttlådor men katterna verkar tycka att det är vansinnigt kul...har byggt upp lådorna så de kan krypa genom gångar och skutta omkring...de är så söta!

  • CRISTAL

    Stenbruden: Jobbigt att ni säljer sommarstugan om det inte är det ni egentligen vill... samtidigt måste jag fråga, var är stugan beläge? Vi har nämligen varit sugna på att ha ett till ställe fast utanför stan.

  • CRISTAL

    GRATTIS MrsD till jobbet =) låter som en himla trevlig kombination att syssla med till sommar.

    Stenbruden: Ingen aning vad det kan kosta att ha häst och vagn men det låter mycket. Skulle jag vara er skulle jag fråga hästägare som har vagn om de har lust att ställa upp för en mindre peng

  • CRISTAL

    Hej tjejer,

    Idag gick jag runt på stan efter min tenta (som jag misstänker att jag klarat gallant ) och kikade på brudnäbbskläder.

    M2b har två brorsdöttrar på 3 och 5 år som vi tänkte fråga om de vill vara våra brudnäbbar. Tänkte fråga dem efter att inbjudningarna har gått ut men jisses vad det kliar i fingrarna. Vill fråga dem nu!!!! Deras mamma och pappa kommer nog bli väldigt glada, dels för att de inte vet om att vi gifter oss till hösten + att deras små änglar (de har precis lämnat en trotsåldersperiod så nu är de änglar igen....) ska få ha en liten roll på B dagen.

    Ska ni ha brudnäbbar eller näbbar?

  • CRISTAL

    Jag hänger gärna med och fikar, gärna tisdag för då har nya pengar rullat in på kontot .
    Är ledig hela dagen så jag är anpassningsbar gällande tiden. Enda är att jag gärna är hemma till 19.00 tiden så jag m2b kan äta kvällsmat ihop.

    Vilket fik?
    Finns 3 fik som jag brukar hänga på:
    Fröken Olssons Kafé
    Dahls bakeshop (Arkaden)
    Frank's Coffee & Co (Kungstorget nära saluhallen)

    Öppen för förslag...

    Imorgon flyttar vi och det ska bli så himla spännande att äntligen så se lägenheten ordentligt. 17 pers som flyttar så vi räknar med att flytten ska ta 3 timmar.

  • CRISTAL

    Absolut Hjulis, välkommen till tråden

    Nu är vi naturligtvis nyfikna på var och när du planerar att bli fru???

  • CRISTAL

    Grattis Aybee till klänningen Roligt att du hittat den.

    Själv har bröllop inte varit med på min att-tänka-på-lista. Flytten i fredags gick väldigt smidigt och vi var 18 personer som flyttade våra grejer. Nu njuter vi verkligen av alla ytor och imorgon ska jag prata med kvartersvärden och se hur mycket renoveringshjälp vi får (behövs en hel del).

    Grannen är snäll och lånar ut lite av sitt nätverk till mig tills att vårt internet startar igen nästa vecka onsdag så under tiden kanske det inte blir så mycket BT.

    Må gott tjejer och Happy våffeldag som är imorgon om jag inte har fel

  • CRISTAL

    Hej tjejer,

    Först nu mitt i natten fick jag tid att gå in på BT, haft middag här hemma hos oss under kvällen.

    Till min lycka och stora förvåning får jag också tillbaka på skatten blev 3000:- nått (minns inte exakta siffran). Trodde inte jag skulle få tillbaka nått eftersom jag var orolig för att jag hade varit mesig i min uträkning när jag skulle fylla i en sån där jämnkningsblankett. Äntligen kan man pusta ut.

    Pengarna kommer gå till bröllopet :) har ni några planer för vad pengarna ska användas till?

    Sov Gott!

  • CRISTAL

    Astriden: Vad var det för märke på pillrena för hår och starka naglar?

    Inte vågat visa upp mina naglar för någon som ska fixa dem...de är sköra och inte alls fina.

  • CRISTAL

    Ni som gifter er inom Carl Johans församling, har ni också fått inbjudan till St:Birgittas kapell den 6 april klockan 18.00 för att lyssna på bröllopsmusik?

    Jag och Martin tänkte ta oss dit och hoppas på att några av våra andra vänner som jobbar inom församlingen inte är där just då. Bara en av dem som vet om att vi gifter oss än sålänge, skulle vara synd om vår lilla hemlis avslöjades.

    Om ni fått inbjudan, ska ni dit?

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3