• AyBee

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    MrsD - det gör ingenting. Jag tog inte illa upp. Alla är vi olika och det är väl tur det

    Astriden - nu har jag stoppat ner banden i väskan så att jag inte glömmer bort dom på lördag. Minnet är inte det bästa ibland.

    Vi har sagt att vi ska skaffa syskon till Axel direkt efter bröllopet så då får jag kanske hänga med er på Familjeliv också. Är ju veteran där sen 2004...

  • AyBee

    Nu säger jag godnatt för idag....är jätte trött och tänkte läsa lite innan det är dax att sova. Vi ses imorgon igen, brudar

  • AyBee

    Hej alla...
    Har haft sååå mycket på jobbet idag och slutar kl 15 så jag gör ett snabb inhopp här också till er mysiga tjejer...

    Amor ang maten - Graäddfil är ett måste hos många ser jag o jag inkl mig där Sen brukar jag ha skivan banan o ananas också men jag tar det som finns. Inget besvär för mig.

    Majsis - tråkigt att du mår som du gör. Jag hoppas att du känner att du orkar med att vara me på lördag. Det kanske piggar upp dig lite i allt det tunga.

    Valkyria - WOW vilken summa för "bara" 21 km som dessutom var på en motorväg!!!! Shit asså!

    Med mig är det inte noga med att gå ut. Tror att vi kommer få det tajt om tid plus att vi är så många så går vi ut som kanske vi kommer att splittras. Men alla gör som dom tycker.

    Min son somnar kl 19 varje kväll så tyvärr kaninte Marcus köra oss till Amor. Hur många bilar har vi fått ihop??? Går det inga spårisar som vi kan ta?

  • AyBee

    Hej alla

    Taxi är ok för mig me...eller buss...eller bil. Jag tycker vi ser hur vi känner under dagen. Ska kolla nattbussarna från centralen idag för att s ehur o när jag tar meig hem från dig Amor. Det löser sig på nått sätt....LÄngtar!!!!

  • AyBee

    Jag bor i Torslanda....vad jag vet så är det väl ingen som bor i närheten Men det går 2 olika bussar till Torslanda på natten.

  • AyBee

    Jag vet....men så blir det när det inte finns några utestället i Torslanda Elle ja, vi har ju en mysig pub nu för tiden men dit går mest äldre..

  • AyBee

    Tråkigt att läsa att du inte kan vara med på kvällen men kul att du är med på chokladprovningen!!

  • AyBee

    Godmorgon brudar.....här kommer ett lååångt inlägg.

    Jag blir så trött på mig själv.
    Igår på jobbet inser jag ganska så tidigt att jag glömt min mobil hemma i min jacka. Har alltid samma jacka men tyckte att det igår var så varm så jag tog bara en fleece på mig o mobilen blev kvar i jackan - jaja tänkte jag, den överlever jag utan.

    Efter jobbet så åkte jag till Axel dagis, hämtade honom,kör hem, tar ut honom ur bilen och kan börjar knalla iväg mot huset (har precis börjat gå ) Jag låser bil men inser då att jag även glömt mina nycklar i den andra jackan!!!! Så vi är utelåsta och har dessutom ingen mobil att ringa efter hjälp på!!!

    Vad gör jag nu undrade jag. Jo in med Axel i bilen igen. Han blev jätte arg eftersom han gärna går så mycket som möjligt nu när han kan. Kör till en kompis o knackar på...ingen hemme. Kör till en annan kompis och hon blev jätte överaskad när jag står utavför och vill långa hennes tel. Ringer Marcus o säger att jag måste åka in till dig i Högsbo o hämta upp nycklar för vi kommer inte in. Han säger att han slutar vid 17 o att vi ses då. Så jag fick snällt sitta o prata lite med min kompis o barnen lekte lite ihop. Baxa in Axel i bilen igen - lagom glad för att sen köra in till stan igen...GRRRRRRRR. Hur klantig kan man vara. Nu ska jag gömma en nyckel utomhus om detta skulle hända igen.

    MEN vad händer idag då.....jo vi försover oss. Klockan brukar ringa kl 05:45 men idag slår AnneBritt upp ögonen kl 07:01!!!!! Kan tilläggas att jag stensomnade i soffan kl 19 (vad är det med mig????) 07:22 satt vi alla 3 i bilen på väg till dagis och kl 08:09 var jag på jobbet..........för att inse att jag idag har både mobil 0 nycklar med mig MEN har glömt min plånbok!!!!
    AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    Man kan ästan tro att jag är gravid igen men det är INTE möjligt med sex 1 gången den senaste månaden

  • AyBee

    Tråkigt att du inte kan vara med Carin!!

  • AyBee

    Jag ska köpa ett test på vägen hem....ifall att liksom. För när jag tänker lite nogare så just den gången vi fick till det i sänghalmen var nog inte rätt ställe att få till det i månaden om man säger så.
    Skulle det vara så, då ändrar sig ju massor hos oss men bröllopet...

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3