Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Tack snälla för alla goa råd! Så jag behöver inte vara orolig att det är fuskguld från Thailand dv sguld köpt på gatan i Thailand eller ngt annat land som inte är av bra kvalite och samma gällande stenarna och framförallt, infattningarna av stenarna, så att de är bra!!??

    Är det jag som är megaöverkänslig?! Så rädd att återigen få en ring av dålig kvalite (märken i) och stenar med dålig infattning (ramlat ut).

    Tack töser!

  • Långserud

    Hej alla!

    Uh vilket väder!

    Astriden: Låter som en toppendag!! Goa vänner, mat, spa å dans kan aldrig bli fel!

    31 maj: Grattis till positivt jobbbesked men roligt att du tackade nej på ett sätt för då får vi ha kvar dig här i Gbg!
    Var du på Twins Home och fyndade ngt? Jag köpte alldeles för mkt tyckte min sambo å jag tyckte alldeles perfekt!!

    Barba: Jag ska beställa! Ska jag maila modell etc och mina mått till dig?

    Grund: Tack för stöd i ringfrågan! Är såååå skadad sen mina tidigare turer. Vill verkligen att det blir bra å att man tar rätt beslut. Min mamma är vansinnig och tycker att jag ska betala vilket pris som helst bara jag får bra kvalite. Dock vill inte jag betala mer än vad som krävs för bra kvalite!!!

    Alla: Idag ska jag till JS och beställa! Pirr pirr!

    Nu ska jag fortsätta jobba, jobbar bara idag och imorgon. Ledig resten av veckan. Gött! Ska hem till familjen och ska ons och tors träffa fotograf, catering (proväta!), florist tja nästan alla! Ska bli superskoj!

    Pst Stjärnis; Ska provåka med Kalle 3 och se om vi får plats i vagnen och hur det går.... får visualisera en stor kjol också så att den får plats! Hihihi ska ta kort så kan ni få se nästa gång vi ses!

  • Långserud

    Hej Aybee!

    Gå in på www.engelbertstockholm.com/ klicka på kollektion, vigsel och förlovningringar, flacka. Rulla listen åt höger. OBS; ej dessa ringar utan ringar som är lite lika dessa med vissa modifikationer på antal stenar, tjocklek ring etc:

    * Ringarna översta raden näst längst till höger LÅG FLACK FADEN VG
    * Ringarna nedersta raden näst längst till höger LÅG FLACK FADEN VG

    Vad tycker du?

  • Långserud

    Astriden: amen åh va du är mysig! Får man kopiera din ide! Jag måste verkligen ge mina gäster info! I Långserud finns en affär (öppet ca 6h om dagen) och ett kafe. Dock massa mys å titta och göra. Vad har du för layout? Ngt som man kan få kika på för att få ideer om vad som ska vara med?

  • Långserud

    Hej flickor!

    Oj vad ni har skrivit! Jag är uppe i Värmland och har bröllopsrace! Igår träffade vi cateringfirman och provsmakade en del av rätterna (åh vad det var gott!), bandet och bestämde valslåt ("Ta mig till havet", konditorn och bestämde tårta (choklad och passionsfrukstmousse med vita kallor i marsipan på), mums!

    Vad ska ni ha för tårta och vad betalar ni för det?
    Någon som har en bild på tårta med just kallor på? Konditorn ville ha.

    Idag ska vi träffa fotografen och floristen och sen till bygdegården och titta på stolarna. Jag har inte gett upp att jag vill ha vita stolsöverdrag. Har hitat en tjej som syr upp men blir ju ganska dyrt..... Men stolarna är sååå fula, lite luggslitna och brunaktiga. Blä!

    Astriden eller ngn annan som har fått av Astriden: Skulle också vara superglad för musiktipsen! Vårt band spelar 3*45 min så det behövs musik emellan och efter. Supergulligt!

    Astriden: Du är verkligen en klippa! Tycker nästan synd om dig men allt du fixar är så bra och då kan man inte låta bli att fråga om lov om man får ta del av det! Kan tyvärr inte komma på dit bröllop (Tjejhelg i Sthlm) men hoppas på att få se alla bilder sen!

    Amor och co: Jag fikar gärna men är ej tillbaka i stan förrän tisdag. Veckan som kommer är fullbokad för mig men gärna veckan därpå om ngn har lust att ses!

    Stjärnis: Jag var och pratade med KAlle 3 igår och sa att om jag ska våga köra dig måste du lova vara snäll, OK?

    31 maj: Hur mkt murgröna ska ni köpa från floristen och ung hur mkt kommer det kosta? Köpte du ngt på Twins Home rean förresten? Jag köpte underbara Miss D halsband, så nöjd!

    Nu ska jag till Frölundas motståndares hemmaarena: Karlstad!

    Bamsekram!

  • Långserud

    Hej Flickor!

    Låter som om alla haft en bra påsk!

    Vi har fått en massa gjort men när man gör mkt med bröllopet sätter det igång tänket och man blir nästan mer stressad! Tom min sambo hade mardrömmar inatt om att han inte fixat kläder så nu ska han ta tag i det ( mer mardrömmar hahahaha så kanske han blir jätteproduktiv hahah)

    Barba: Kalle 3 är en ponny som ev ska dra mig och min sambo från kyrkan till festlokalen. Men vi måste kolla så våra rumpor får plats i vagen och att Kalle 3 vill! Ja Stjärnis, de kan vara MKT envisa de där små sakerna! Det finns travhästar hemma på gården men då är risken att det går lite föööör fort!

    Astriden: Stooor kram till dig för låtlistan!

    Min mamma kom på den strålande iden att skära ut björknäver och klä vanliga vattenglas med så att de blir vita och sen ska vi ha massa gröna och vita blommor som är sådär lummiga och härliga. Lite vitsigt tyckte hon också att det var eftersom jag kommer få ett nytt efternamn som börjar på Björk... Mammor!

    Nu ska jag surfa örhängen! Amor, har du hittat ngt än?

    Kram!

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Vilket väder! Tänkte vara gatusmart och åka till jobbet före köerna, men så verkade alla andra oxå tänka... men men en timme före alla andra kommer vilket innebär arbetsro! Bra när man varit borta 1v och har 37 olästa mail..gaaa! inte mkt BT för mig idag...

    Astriden: Det ordnar sig! Veckan ut kanske är slask men detta skulle inte hålla i sig och under allt detta blask är det massa blommor och knopp som bara längtar efter att blomstra ut!

    Ngt du vill ha hjälp med? Jag är bortrest på din stora dag men säg till om du vill ha hjälp med ngt i nästa vecka (vika servetter, klistra, klippa, U name it!) så hjälper jag gärna till! PS; Hur passar klänningen numera?

    Kram på er brudar!

    PS; Vart och när ska alla åka på bröllopsresa? Vi spånar på Malaysia, Hainan, Afrika..

  • Långserud

    hej hopp!

    31 maj: Hur är prisläget på Maldiverna? Tex medelklasshotell, en vanlig middag etc?

    Åhhh vilket väder!! Suck..

  • Långserud

    hej hopp!

    Astriden: Vi funderar också på Kuala Lumpur och sen åka vidare till ngn ö på T som jag ej kan komma på namnet på nu. Vi tänkte åka september dvs precis efter högsäsong och före regnperioden, har du hört ngt om hur det är där då?

    Dela gärna med dig vad du får för priser, min sambo hittade precis flygbiljetter för 13 000 kr 2 p TOR Kuala Lumpur. Men man har ju ingen uppfattning, dyrt eller billigt?

    Ja kolla minst 3 ggr vad flygbolag och Föräskringsbolag säger och tänk på värmen. Min mamma kom hem från KL förra veckan och det var 30 grader och sååå klibbigt så lyxa till med AC och inte för mkt jobbiga bussresor... hahah nu låter jag som mamma! Sorry! Kram!

    Grund: Grattis grattis grattis!

    Ngn som ska till renmans idag och prova skor? I´ll be there runt 5-6 tiden.

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3