Inlägg från: 31 maj 2008 |Visa alla inlägg
  • 31 maj 2008

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Ho ho... snart åker jag till Stockholm, passar på att hälsa på pappa med fru där, sen Uppsala onsdag-torsdag med jobbet. Ska bla gå Pelle Svanslös-vandring i hans kvarter i Uppsala... Hoppas få besked om det nya jobbet imorgon. Spännande! Får uppdatera er på fikan på måndag.

    Jag lägger en beställning på Stora hårkuren, så kanske vi hinner få den till måndag.

    *** Jag beställde nu till er som är uppskrivna, och tog en extra burk, så om det är någon som inte har skrivit upp sig, men som vill ha, så finns det en burk extra, annars tar jag den. Det var fraktfritt över 500 kr, och sen fick man lite rabatt när man köpte fler, så det blev bara 104 kr per burk!

  • 31 maj 2008

    Jag beställde till de som står på den här listan, och en extraburk (ifall jag hade missat någon)

    MrsD: vi kan ta det på fikan, jag betalar det med faktura, så jag har inte lagt ut något ännu.

    Jag har redan gett M fina manschettknappar som han skulle fått i morgongåva, sen har jag tagit foto till en secret box också, på mina vänners initiativ (på min första möhippa så jag har inte sett den) som han får på morgongåva.


    Långserud skrev 2008-04-01 09:15:11 följande:
    Stora hårkuren:
    31 maj
    AyBee
    MrsD
    Grund
    Långserud
  • 31 maj 2008

    Hej tjejer! Tillbaka från trevliga dagar i Uppsala. Har fått reda på att jag har fått nytt jobb!!!! Läskigt eftersom det innebär en flytt. Börjar 12 maj på det nya, så vi flyttar isär i samband med att vi gifter oss. Inte så normalt... Men vi känner oss jätteglada inför det här, och vill ha hus och barn och hela paketet...

    En annan rolig men väldigt ironisk sak är att det IDAG ringde en person från ett företag som ville rekrytera mig till en otroligt bra tjänst här i Göteborg, och hade fått tips av min förr-förra chef om mig. Hade det varit för ett halvår sedan hade det varit super, men nu är vi så inne på att flytta, att det inte är aktuellt med ett nytt jobb här i Göteborg. Men fatta, ett nytt jobb igår, och head huntad idag... Roligt att känna sig attraktiv på arbetsmarknaden!

    Våra hårkurer har kommit, ska hämta dem imorgon. Stjärnis: Det finns en burk till dig också! 104 kr per person blir det.

  • 31 maj 2008

    Å, Astriden - håller alla tummar jag har för att du ska få en toppendag imorgon! Skönt att du är lugn. Kom ihåg att njuta!!!!!

    Nya jobbet är i Örebro... Vi vill ju verkligen dit, där syster och vänner bor. Fast det känns tråkigt när jag har hittat er, tjejer! Får komma tillbaka när det är partaj på gång! Brudklänningsfesten får jag ju inte missa!

  • 31 maj 2008

    Tjejer - behöver er hjälp! Vet ni någonstans där det växer mycket vita syrener? Vill så gärna ha det som dekoration ute, massor av syrener i stora vaser utomhus. Osäkert med blomningen 31 maj, men jag ringde min florist som sa att man kan ta in dem, snitta och ställa i varmt vatten, så slår de ut på några dagar. Men, måste hitta något bra ställe att plocka bara. Borde ju inte vara några problem om man frågar markägaren, att ta den mängd jag vill ha gör nog inte så mycket på en hel buske i en trädgård.

  • 31 maj 2008

    MrsD - det ska vi också äta ikväll, smaskens! Till det blir det bubbel, älskar skumpa. Imorgon åker vi till Lysekil för att drick vin och spela spel med M:s kusiner med respektive. Brukar vara hur kul som helst, vi är 10 st i samma ålder.

  • 31 maj 2008

    Åh, vad fin hon (de) var! Härligt för er som var där!!! Är supernyfiken på att se lite fler bilder imorgon!

    Majsis - klänningen är verkligen jättefin på dig!

    Vi har haft en skön helg i Lysekil. Jag hälsade stan från dig, MrsD Vi var och åt lunch på Skaftö Golfklubb igår, så vi passade på att åka och titta på Grunds kyrka och festlokal. Grund - det är verkligen jättefint där ute! Hade spelkväll med en massa vin och goda drinkar igår, och släktkalas idag. Mysig helg helt enkelt.

    Har just varit ute och sprungit, det var ett tag sen. Riktigt skönt var det. Nu ska vi laga thaigryta, mums!

  • 31 maj 2008

    Grund - ja, det är jättefint där. Har inte varit i Grundsund förut, men i Fiskebäckskil flera gånger.

    Tråkigt att det inte blir någon fika för dig, Malin, men ibland måste man fixa med annat. Våra festhäften måste vi verkligen ta itu med, det är ju faktiskt bara drygt 7 veckor kvar! *wiiii*

  • 31 maj 2008

    MrsD - det är jag som har dem. Ingen fara med pengarna, dem kan vi ta senare! Men vi kan absolut ses i veckan så du kan få din pillerburk!

    Grund - det var verkligen jättefint där, kan tänka mig att båtturen du säger är mysig.

    Snart är det fika!

  • 31 maj 2008

    Åååååååå, Astriden! Det låter helt underbart!!!!! Känns som om vi andra har något väldigt härligt att se fram emot! Ni var otroligt fina på bilderna!

    Skoj skoj att ta tag i paketen!

    Mysigt att lyssna och titta på bebisen, och sen spa! Det är så härligt på Smögens havsbad!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3