Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    LÅngserud: Ja PIRR PIRR är det verkligen nu! Det närmar sig med stormsteg!!

    Stenis: Tack! Ja låten är verkligen trall vänlig!

    L påminnde mig om att vi skulle sätta oss med gästinfon idag till festhäftet... hmm.. typiskt att han skall komma på det nu när jag tänkt fika med er. Men han har rätt.. vi måste fixa lite saker nu.. det är som sagt inte mer än 2 månader kvar & när vi båda jobbar så går tiden väldigt snabbt! Sååå.. tyvärr kommer jag inte till SOHO ikväll.. Men jag antar att vi ordnar en ny fika snart igen

  • malinlars

    31 maj: Ja det är ju ännu närmare för er!! Vi har "lejt bort" festhäfts-görandet... till värdarna.. men vi har fått en deadline att vara klara med bordplaceringen & gästinfo till den 18/4.. så det är bara till att sätta igång! Hur känns det för dig? PIRR PIRR också antar jag!

  • malinlars

    precis hemkommen från att varit med i en Fokusgrupp om toalettpapper.. Satt i två timmar & diskuterade toapapper... fick 400kr.. Perfekt tll lite nya kläder!

    Trött som f a n... Men imorgon är det onsdag.. sen torsdag... sen FREDAG!! Då åker vi till svärföräldrarna i SÖderköping.. Älskar mina svärisar!!

    NU skall vi skriva lite gästinfo..

    Stenis: Hade blivit vansinnig!! Ligg på.. gör som Aybee skrev.. jag hade inte gett mig i första taget!! Kram på dej!

    Er andra också

  • malinlars

    Hahaha Grund!! Jasså Fel.. konstigt!! Hmm.. ja den gruppen som skulle prata om grill var där på samma tid.. då hade vi träffats!!

  • malinlars

    Sitter & äter en vitkålsallad.. glömde maten hemma
    Kommer att ha puttrig mage hela dagen... hahaha

  • malinlars

    Vilken fin sida Barba!!

    Stenis: HÄrligt att det ordnat sig med klänningen!!

    Amor: Visst är det en bra grej.. jag älksar att säga vad jag tycker & tänker!!

    Krya på er allihopa!! Har ingen tid att bli sjuk.. så jag hoppas.. peppar peppar...

    Idag fick jag & L varsitt mail från värdarna där de har ställt en massa frågor som vi enskilt skall svara på.. typ: hur & när träffades ni för första gången? Första intrycket... osv.. sen skulle man välja de ena eller det andra.. typ Sött eller Salt..
    Kul! Det skall vara med i festhäftet.. skall bli kul å se vad L skrivit!

  • malinlars

    Idag hade L skrivit en lapp till mig med en massa roliga rim.. han är för söt.. Där hade han skrivit bla.. till min blivande fru.. det kändes så underbart att få läsa det.. det känns fortfarande ibland lite overkligt.. att Dagen skall komma..

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3