Inlägg från: Långserud |Visa alla inlägg
  • Långserud

    Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3

    Stora hårkuren:
    31 maj
    AyBee
    MrsD
    Grund
    Långserud

  • Långserud

    FIKA 7 APRIL kl 17:30 på SOHO.

    MrsD
    Amor
    AyBee
    Malinlars
    Grund
    Catrin
    31 maj
    Stjärnis

    Hej igen flickor! Kan vi möjligtvis skjuta på det till 18:00 för jag har ett sent möte? Vill inte missa allt från Astriden bröllop!!! Bara om är OK!!!

  • Långserud

    Hej flickor!

    31 maj: OM du inte har beställt är jag gärna med men om du redan gjort det så är jag med nästa gång. Blev osäker om jag skrev upp mig! Vill gärna ha en burk iaf! Håller tummen för jobbet å ha det så mysigt i Uppsala. Min sambo bodde där tidigare och vi hade nog hamnat där istf Gbg för ett par år sedan när han skulle byta jobb. Mysig stad!

    Amor: Jag har hjärnsläpp! Vet inte alls vad jag ska köpa. Hade tänkt sådana manchettknappar som Astriden tipsade om med namn graverat men sådana hade han ju! Det jag kan komma på: Klocka, manchettknappar, kortetui, portfölj (låter gubbigt men en fräsigare sådan).

    Vad har ni för ideer?

  • Långserud

    Aybee: Jag skickar länk ikväll på dem, har den på hemdatorn.

    Kram!

  • Långserud

    God morgon flickor!

    Insåg i morse att min mascara är på sluttampen. Har haft samma senast 5 åren men den är inte vattenfast vilket lär behövas på bröllopet eller vad säger ni?

    Vet att ngn eller jag (!) har frågat tidigare, men vad har alla för mascara (heslt vattenfast för tårarnas skull!)?

    31 maj: Toppen,visste ej om skrivit upp mig för en burk.

    Tänkte beställa GoJane ikväll, är det OK Barba? Skriv din beställning and I will fix!

    Vilket sluskväder! Fy!

  • Långserud

    Hej hopp!

    Kom på en fråga, om man vill bättra på färgen lite (eh ganska mkt tyvärr) vart ska man gå då? Gillar ej att sola (svettigt, tråkigt, äckligt, farligt) men vägrar se ut som ett levande lik 7 juni!

    Kramen!

  • Långserud

    Hej!

    Åh vilket härligt väder!

    Vi ska ju som bekant gifta oss i urskogen varvid många av våra gäster kommer redan på fredag så för att få så mkt tid med dem så ska vi ha lite oprenatiös korvgrillning (alla tar med vad man vill grilla) vid den stugby som de flesta ska bo i.

    Men det kommer bli en tidig kväll, misstänker att vi behöver vara hos frissan redan 7:00 (avfärd hemifrån ca 0615 för att hinna) men mina tärnor har lovat att jag ska få sova i bilejn dit...om det går!

    Amor: Hade du massa länkar till bra smyckessidor, är på jakt efter århängen!

    Vilket fint blomsterarrangemang du hade gjort, vad var det för blommor (så dålig på vad blommor heter) och avd var det för ludd/strån runt om, det var fint!

    Stjärnis: Har verkligen inte hunnit med rimmandet, de följer med på tåget till Sthlm imorgon, ska gnugga mina grå!

    MalinLars: På mån är det 2 mån kvar! gaaa!

    Tycker jag surfat som en tok efter frisyrer men inte hittat ngn som känns rätt. Osäker på vad man passar i! Samma gäller buektten, svårt.

    Ha en bra vårdag alla!

    Kram!

  • Långserud

    Hej tittar bara in en snabbis snabbis! Jobbar bara fram till 12:00 å kaors mkt att göra. sen ska jag vara ledig, tjej helgi Sthlm, såååå kul! Ska leta skor!! Hoppas hoppas på att hitta the ones!

    Ja Barba! Förlåt men hörde inte av dig men var tvungen kasta iväg beställningen för brann i knutarna för Grund. Men jag kan tänka mig beställa en till för nu har det ramlat in en bröllpsinbjudan till! När behöver du ha din klännign?

    31 maj: GRATTIS till jobbet! Till vilken stad flyttar du?

    Astriden: OM du tittar in här: Ha en RIKTIGT bra dag imorgon! Stor kram!

    Kram alla!

  • Långserud

    Hej Alla!

    Jag har haft en myshelg i Sthlm med mina kompisar som i fredags satte på mig en ögonbindel på inne på en bar och sen släpade runt mig bra länge innan vi landade hemma hos en kompis där middag väntade. Var SUPER nervis att det var hippan, kände mig inte redo på ngt sätt (läs: ej rakat benen, oklippt, ofixade naglar hahaha) men de gjorde så bara för att fula sig så att jag ska förstå att den är på g, att jag inte kan vara lugn utan att den är i antågande. Ja de är så roliga! Vänner är underbart att ha!

    ÅHHHHH ASTRIDEN du såg underbar ut! STOOOOOR KRAM på dig!

    Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen (läs: Stryka skjorta...suck)

    Kram!

  • Långserud

    PS; Glöm ej fikan imorgon!!

    Som jag skrev förra veckan så har jag ett möte som inte är klart förrän 17:30 ca och är på andra sidan centrum så är inte på SOHO förrän 18:00. Spara allt tills dess, annars får ni dra allt 2 ggr! Spara en plats till mig så kommmer jag med andan i halsen!

    PS: Hittade mina brudskor i Shlm, sååå glad!

Svar på tråden Underbara Göteborgsbrudar 2008 Del 3