• furillen

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    åhh, får man försiktigt ta sig in i eran tråd trots att ni hållt på så länge..? :) ler snällt
    ska gifta mig 26 juli på gotland med min fantastiska sambo.
    borgerlig utomhusvigsel och sedan middag och fest.
    kan knappt vänta!! fast när jag tänker på allt som borde göras så vill jag iofs nästan snurra tillbaka klockan några veckor. ojoj, hur ska man hinna allt?!
    så himla härligt med BT dock och alla andra blivande brudar med bröllop i huvudet! :)

  • furillen
    Anettan73 skrev 2008-06-01 22:28:30 följande:
    citaAlla är välkomna till tråden...Och alla är vi lika nyfikna vem alla är Presentera dig
    [/citat]
    oj, va svårt! jag är 26 och bor i sthlm. vi gifter oss som sagt på gotland som är min hemort. halvstort bröllop på furillen (jupp, därav namnet!)
    vi jobbar båda med film. fast just nu känns det som vi jobbar med bröllop ;)
    förlovade oss 24/11-07 i thailand då han gick ner på knä med ring i handen! blev galet lycklig och lite förvånad. bröllop 26/7-08, så har helt enkelt spenderat gångna 8 månader på att planera vårt drömbröllop. eller okej, lite annat har man väl också gjort! :) som att ligga i den härliga solen hela helgen!
    hmm, vad vill du veta?
  • furillen

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-06-01 23:58:14 följande:


    filluren... haha nej så var det ju inte furillen: välkommen hit!Kassandra: välkommen du med! kul att vi blir fler!
    tack, värmer :)
  • furillen

    måste passa på att fråga här bland er bröllopsplanerings experter, såg att några av er har / ska fota secret box..
    några bra tips på fotografer i sthlms-området????
    jag har inte bokat än och det börjar bli lite panik men håller bara på att velar för jag är så nervös... och rädd att det ska bli fel.. hmm, lite blyg fegis helt enkelt :)
    tips tas sjukt tacksamt emot!

  • furillen
    20080614 skrev 2008-06-02 20:27:18 följande:
    Englali: Så himla skönt när det ordnar sig så bra! Vilken service, känns helt otroligt! Tråkigt med snuvan, är det pollen?furillen: Jag ska fota på onsdag, har bokat tid hos lina och linda, var Nienna som tipsade om dem.
    20080614, tack för tipset!
    kollade in hemsidan. verkar ju toppen att de stylar en och så!
    fast jag är inte så sugen på att göra studio-bilder. hade tyckt det vore lite finare med bilder i en miljö. känns på nåt vis mera romantiskt och som att bilderna kanske får lite mera djup.
    hmm.. svårt. någon som gjort det?

    läste ett reportage om fotograf birgersdotter i allt om bröllop. hon verkade plåta utomhus. råkar inte vara någon som varit hos henne?

    andra tips på fotografer? alla råd är goda råd! :)
  • furillen

    jupp, nu får det bli godnatt!
    måste ju upp å jobba imorgon! :P

  • furillen

    fick också in på skatten. 12.000 rakt in i bröllopskontot! känns så j-la bra! det behövs minst sagt... :)
    och så har min mamma fixat ett par som kan spela på vårat bröllop, cello + oboe eller klarinett. så skönt, har varit värsta stressmomentet då det var mycket svårare än vi trodde att hitta någon. ska gifta oss utomhus så kan ju liksom inte ha klassiska orgel.
    klippte mig idag, gött. bara bli av med det slitna. men lite nervöst att ha saxen i håret såhär nära inpå bröllopet ;)

    och velar fortfarande sjukt mycket över secret box!
    ingen på tråden nu som fotats hos nån annan i sthlm än linda och lina?

  • furillen
    Englali skrev 2008-06-03 22:17:10 följande:
    Hej tjejer!Kikar in en snabbis medans min darling är i badrummet.Vi har förlovningsdag i dag... stod ett stort fång djupröda rosor och ett väldigt finurligt kort på köksbordet när jag kom hem. Vi är sjukt dåliga på att komma ihåg alla sånna här dagar och datum, och jag har enbart EN enda gång fått blommor av A innan så detta kom som en överraskning. Brukar ofta få små gulliga saker av honom men aldrig blommor så jag blir riktigt glad!Har käkat gott ikväll och bara myst. Snart dags o krypa ner i sängen för natten och så ser vi säkert en film.Här har skattepengarna också trillat in, härliga 10´000 rakt in på bröllopskontot Måste bara få ge Pandur ytterligare lite beröm. Jag gjorde en beställning där igår utöver det tjejen specialbeställt åt mig från butik. Då fick jag ett mail från henne idag att hon tyvärr inte kan samköra/packa dom, och eftersom hon inte kunde det så bjuder hon på frakten för alltihop. Hallå... varför finns det inte flera såhär grymt serviceinriktade människor???
    låter som en härlig dag full av flyt! :D
    vad kul!
  • furillen

    nu är det duscha och läggdags för mig med.. att man alltid lyckas fastna här istället för att lägga sig som man borde... :D
    godnatt

  • furillen

    åh, har också velat en del om frisyren. eller liksom haft en bild i huvudet men inte hittat någon bra referens. så blev lite osäker häromdagen om det skulle funka. tänkte att det kanske skulle bli för mycket med både slöja och tiara. tänkte ha lockat halvuppsatt hår. startade en egen tråd om mitt nya stora problem ;) så var det en annan tjej här på BT som hade en så himla fin bild, nästan precis som jag hade tänkt mig! så nu snodde jag den till mitt galleri och ska ha med den till frisören. och några andra som jag redan hade, man kan ju liksom inte låta bli :D lite förvirring måste det ju bli! nä, men frisören fattar säkert om man berättar lite vad man gillar med bilderna. hoppas på att få bra råd! (ska ha möte nästa vecka!)

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.