• soulmates

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hej tjejer!

    Får man vara med här? Har ju inte varit med från början. Fick en liten bebis flera månader tidigare än planerat som totalt lockade till sig all min uppmärksamhet och bröllopsplanerna lades på is. Men allt har gått bra och hans fjuttiga vikt på 1440 gram har förvandlats till tunga 8 kg, så nu är inbjudningarna både skickade och osade.

    Nu är bröllopsplanerna på full gång och jag behöver lite hjälp från er erfarna tjejer! Vi gifter oss i vår trädgård i augusti och är på jakt efter ett partytält. Har ni något tips på var man köpa ett till en inte allt för dyr slant? Har funderat på att hyra med dels är det väldigt dyrt och dels vill vi gärna ha ett partytält som man kan använda vid kommande festligheter i trädgården så vi köper gärna ett..

    Tacksam för tips!

  • soulmates

    Vi ska gifta oss borgligt hemma i trädgården. Sen tänkte vi bjuda på middag i partytältet. Plan B (vid regn) är att viga oss i partytältet oxå. Vi kommer vara ca 100 pers så först hade jag tänkt köpa 3 st 5x8 tält på jysk. Såg i ett reklamblad att de sålde dem för 2600 kronor/st. Men ringde till dem idag och den kampanjen slutade de med den här veckan så nu kostar de 3000 kronor styck. Är ju fortfarande bra pris, men plötsligt blev det 1200 kronor dyrare än vi hade tänkt oss. Undrar nu om det finns ngt bra alternativ, eller om det är jysk som har bäst pris..

    Nienna - det låter som att ni har en bra plan B! Med lite utsmyckning blir det nog jätte fint att viga sig i bygdegården! Önskar vi hade en sådan "vattentät" plan B. Tält är nog inte bästa alternativet (gissar att ljudnivån påverkas av regn, men det får vi ta...försöker se på den positiva sidan och att ljudet av smattrande regn höjer mysfaktorn....)

    Måste bara hitta tälten först... he he!

    Pumpkin, tack för tipsen! Ska genast kolla rusta och öob!

  • soulmates

    Anettan: tittade på bilderna i ditt galleri. Vilken fin dukning! Hur har du fixat trycket på blockljusen?

    20080614: vad fina ni var på ert bröllop!

  • soulmates

    Oj, vilken aktivitet det är på den här tråden! Hinner inte ens läsa ikapp! Kul!

    Anja, vilken fin make-up! Jag var oxå på make-up-store, men blev inte nöjd alls. Den make-up jag fick var inte alls som din. Och primer frågade jag om, men det hade de inte..

    Det är jätte fina festprogram du gjort! Vad har du använt för dekorativt papper till dem? Var verkligen supersnyggt!

  • soulmates

    Nienna! Vilken fin romantisk plats! Fina blockljus var det oxå! Hur har du gjort dem?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.