Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Inga fler osa:re heller

  • Anja 19 juli 2008

    Mmmm man har helt tagit ifrån lärarna deras "pondus". De kan ju inte göra ett skit idag.

    Menar inte att de ska få prygla barnen, absolut inte, men de kan ju för f..n inte ens ge dem kvarsittning eller ta ifrån dem deras mobiltelefoner.

    Det är ju så man tar sig för pannan.

    Sånt där går ju tyvärr i vågor... Just nu HAR barn ingen respekt för vuxna. Tror det är allt det där ÖVERPSYKOLOGISERANDET i barnuppfostran. Allt ska vara så jä..la pedagogiskt och barnet tjänar inget på det. Ibland krävs det en fast hand och att man är RIKTIGT tydlig för att de ska förstå hur man uppför sig.

    Det märker jag ju på jobbet inte minst!

  • Anja 19 juli 2008

    Klart man ska vara pedagogisk, missförstå mig inte... Men det kan inte gå för långt. Ibland måste man få RYTA till.

  • Anja 19 juli 2008

    För visst har det nästan blivit så i samhället att föräldar inte ens vågar säga till sina barn på skarpen INFÖR folk, offentligt, som tex om de uppför sig illa i affären osv, för att de är rädda att folk ska tänka dåliga saker om dem.

    Shit jag känner ju det själv även om jag SKITER totalt i det. Jag läxar upp mina ungar om de gör nåt dumt, oavsett var vi är. En gång var det t.om en kvinna som sa till mig att inte skälla på det "stackars" barnet, eeehhh... Det stackars barnet hade gjort något jä..ligt otillåtet! Jag blev faktiskt så arg att jag sa till henne att sköta sitt eget så tar jag hand om mina barn.

  • Anja 19 juli 2008

    Mmm, jag är oxå skitglad att mina barn går på en så liten, mysig skola. Dagiset är i ena änden av ett jättestort enplanshus (som är en massa hus egentligen som förbinds med en lång inglasad korridor ) och i andra änden är klassrummen. Det finns klass 0 till 5 på skolan och klasserna är relativt små.

    Nu har de tyvärr skurit ner, såklart, på skolan, så i Emils klass försvann en utav tre pedagoger, vilket är jättetråkigt, för det har varit mkt problem i Emils klass pga ett visst antal barn som behöver extra resurser men som ej kunnat få det. Det ena barnet flyttade och det andra barnet har nu en assistent så nu är det superbra i klassen igen. Sånt är så viktigt.

    Men att resurserna är a och o är så hemskt för man känner sig HELT utlämnad till politiker man inte alls kan lita på känner jag.

  • Anja 19 juli 2008

    Nähä, nu ska jag iväg... måste ju ta bussen om 20 minuter ohc jag är inte tvättad, köket är inte röjt och jag har inte ens klätt på mig hehe

    Hej så länge...

  • Anja 19 juli 2008

    Tittar in från jobb...

    Angelique

    välkommen Såg in din pres. att du ska få barn i maj. Har du redan fått eller ska du ha nu i slutet

    Hurdant bröllop ska ni ha?

  • Anja 19 juli 2008

    GME

    Jag har oxå alltid fått pengarna i princip direkt när jag VAB:at. Aldrig haft problem. Skönt...

    Sommarbrud

    fy för ÖI, gör så himla ont... skönt att han fått penicillin. Hoppas han får ner det bara, för det brukar väl vara kåvepenin man får och det är ju stört omöjligt att få i barn. Fast upp till en viss ålder (2 år om jag ej minns fel) så ska det inte vara några problem...

  • Anja 19 juli 2008

    Ah Pumpkin

    du måste vara undantaget haha...

    Det är allmänt känt, tyvärr, att just flytande kåvepenin med den där vidriga kolasmaken och den helt sanslöst beska eftersmaken, är omöjlig att göra god. De har ju forskat och försökt i alla år vad jag har förstått. Är ett stort problem just när man skriver ut till barn, för över en viss ålder så blir det ett hel..ete att få i barnen det, då det smakar så illa. Tyvärr går inte den intensiva beska smaken att dölja med någonting

    Mina barn har kräkts, gråtit, aspirerat ner i lungorna i ren panik innan läkarna till slut bytt till ett annat antibiotika. Hemskt verkligen. Jag kräktes av bara lukten när jag var liten, minsta lilla jag fick det i munnen så började jag ulka.

    Fruktansvärt...

    finns ett thé idag med karamellsmak som luktar exakt som kåvepenin, och när jag känner lukten av det thét så blir jag nästan ångestfyllt illamående.

    Undrar hur många barn som har traumatiska minnen av kåvepenin

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.