• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja: Då är vi på samma sida

    Ja, halvdagar är härligt, dock hinner jag inte få allt som jag skulle vilja få gjort klart idag. Men men, så är det ibland. Skulle inte hinna även om jag jobbade heldag så. Ska bli såå trevligt att hänga på stan med världens bästa moster, kan inte ha bättre åsiktsmaskin med mig Och så får jag hämta RINGEN (egentligen ringarna) idag!
  • Pumpkin

    Måste säga att jag håller med om vad Anja säger, men som sagt, det är ERT val

  • Pumpkin
    EldHav: Klockrent!
    Vi har också fotografering innan. Visst, man är inte gift, men åh så mysigt att få en lugn stund tillsammans när man är som vackrast och innan allt drar igång.

    Anne: Önskar att jag också kunde lyssna, men jag får göra det ikväll eller så
  • Pumpkin
    Anne: Ja det får vi verkligen hoppas!
  • Pumpkin

    Den är vacker!

    Snart får jag gå från jobbet - lyx! Känner mig bara liiite stressad

  • Pumpkin

    Hej tjejer!

    Så var man hemma igen, efter en mycket trevlig vistelse hos moster och morbror. Igår gled jag och moster runt på stan och kikade lite, hämtade RINGEN och var på konsultationen. Känns verkligen superbra med tjejen som ska göra mitt hår och smink, hon fattar precis allt jag säger! Håret blev inte alls en fläta (sorry Anja ) men väl tufft-romantiskt och bohemiskt (skyll på min moster att det blev något annat, vet inte vad hon gör med mig). Blir perfekt! Efter konsultationen gled vi runt lite mera innan vi avslutade eftermiddagen på stan med ett glas vin och lite chilinötter och massa prat Sen åkte vi hem och käkade middag med morbror och Ia... Och fortsatte att dricka vin förstås Idag har vi varit till Täby Centrum och jag har provat underkläder (VARFÖR måste underklädesbutikspersonal vara sååå besserwissriga? GRR!) utan någon framgång, provat klänningar utan att det blev något och - till slut - köpt Armbandet med stort A och Örhängena med stort Ö! Och bara för det var jag tvungen att köpa en ny tiara (återigen - moster!)

    Kort sagt, mycket trevligt har jag haft

    Finns bilder på ringen, smyckena och tiaran i mitt galleri - Jag, Dagen B.

  • Pumpkin

    Jag skippar också halsband, tycker det räcker med armbandet och örhängena. Min klänning glittrar visserligen inte, men det händer ju rätt mkt med den ändå.

    Tack, jag tycker också mina ringar är sååå fina

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.