Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Mmm fast så känner man inte riktigt när man fått barn. (iallafall inte jag). Då blir det ganska mkt en högtid för barnen, där man dansar kring midsommarstång, leker lekar, äter jordgubbar och midsommarmat och har trevligt och alla barnen somnar tillsammans på kvällen där man är, medan föräldrarna fortsätter sitta ute och dricka och prata och ha trevligt.

    Skulle faktiskt inte vilja missa midsommarafton med mina barn! Det är lite heligt när man är förälder kan jag känna... Högtiderna vill man fira med sina barn helt enkelt.

    Annars hade jag inte brytt mig ett smack... (om jag ej hade barn alltså)

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag städat halva plejset...

    Väntar lite m resten...

    Vad blir det t middag hos er idag. Här blir det hederlig spaghetti med köttfärssås Jag ska ju dricka pulver, haha...

  • Anja 19 juli 2008

    Shit det är bara 58 dagar kvar nu! Helt otroligt!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    så är det nog, att man såklart tänker utifrån sig själv. Nu har flera stycken av mina vänner barn så de kanske oxå tänker att midsommar inte är en bra dag

    Hmmm tror banne mig mer och mer på nationaldagen... Är saker stängda HÄR så är dom det INTE i Köpenhamn

  • Anja 19 juli 2008

    *asg*

    shit nu ska jag sluta fundera o spekulera. Är ju skitjobbigt!

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna...

    Mmmm pannbiff, gott...

    jag kanske oxå skulle göra pannbiff istället! tog ju fram köttfärs men det BEHÖVER ju inte nödvändigtvis bli köttfärssås av den

  • Anja 19 juli 2008

    Annim

    jag ÄLSKAR ju oxå den låten... har länkat t den här inne någon gång vet jag för jag ville dansa första dansen till den.

    Nu ska vi ju dansa vals och jag kan f..n inte avgöra vilka poplåtar/moderna låtar som det går att dansa vals till *asg*

    Men åååhhh den ska ju definitivt spelas under kvällen iallfall Minnen, mmmm...

    vi ska ha barnen med i både kyrka ohc på middag. Barnvakterna är placerade vid samma bord som barnen. Två barn till kommer att vara på festen, Daniels ena systers barn och de kommer att sitta vid det bordet oxå. De ska senare gå hem med samma barnvakter (Daniels andra systerdöttrar som praktiskt taget är vuxna, en på 18 år och två på 16 år) så de kommer att underhålla barnen, ta ut dem om det behövs, leka med dem osv. Barnen ska även få små bags med roliga grejor och godispåse har jag tänkt, så att de har liiite roligt. Typ små målaböcker ohc pennor/kritor, litet spel eller pyssel, någon leksak osv.

    Det blir nog bra.

    Vi har ju skrivit barnfritt bröllop men att VÅRA barn ska vara med har jag nog sett som självklart iochmed att det är VI som gifter oss. sedan får vi se hur länge de pallar med.

    vid 22 när bandet börjar spela så ska dom ju definitivt inte vara kvar Då är det VUXENPARTY endast!!!

    Systerdöttrarna ska ta med alla fem barnen hem så vi har huset för oss själv sen på natten. (vi ska ju ej sova på hotell då vår fest kommer att vara till kl.04, som vi har satt som sluttid, och vi tänker inte gå hem före någon annan )

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    jag har inte somnat, men var ju tvungen att röja köket, dammsuga, torka av överallt, köra igång en diskmaskin, vika en maskin tvätt, och köra igång en ny så att det inte ser ut som att jag suttit här hela dagen.

    USCH jag har en DUNDRANDE huvudvärk idag.

    Imorgon ska jag möta svägerskan kl.08.00 vid dagis (vi har barn på samma dagis). Sedan ska vi ha en heldag tillsammans. Undras vad vi ska hitta på. Blir mer och mer undrande till om det ändå inte är möhippa som är på G. Hmmm... fast då hade ju folk fått ta ledigt???

    Fast å andra sidan så har tre av mina närmsta vänner såna jobb där man jobbar helger o därför är ledig då och då mitt i veckan, min toastmistress är sjukskriven på 50% och jobbar ej tors och fre och några studerar och är flexibla. Hmmm skulle bara vara daniels ena syster ohc min syster som skulle behöva ta ledigt. Fast svägerskan var ju noga m att påpeka att jag inte skulle förvänta mig att det var möhippa även om det lät så utan att hon faktiskt bara ville tillbringa en dag m mig, vilket inte är helt udnerligt för det var länge sen vi hittade på nåt tillsammans och jag fick nästan känslan av att hon ville det för att HON kanske inte KUNDE på den riktiga möhippan.

    Hmmmm...

    SKULLE INTE JAG SLUTA SPEKULERA?????

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    du är för gullig

    oroa dig inte för min skull, hihi... Det ordnar sig!

    Detta är en kopia av det ENDA mail jag fått utav dem:

    Hallå Anja!
    Vi är lediga den 19 juli, vi fick faktiskt en avbokning idag. Så det är klart vi vill komma till er.
    Vi har två upplägg för en kväll. Antingen så är vi med från början, när ni sätter er ner till bords. Då kan vi hjälpa till med ert vishäfte (om ni har planerat att ha ett sånt) och gå runt med akustiska gitarrer och ha koll på så att alla sjunger samma låt och förhoppningsvis samma tonart + dansen på kvällen. Eller så är vi bara med till dansen. Det första förslaget kostar 12.000:- och det andra 10.000:-.
    Jag prel bokar det så länge så kan du och din blivande prata igenom hur ni skulle vilja ha det.
    Vi hörs!

  • Anja 19 juli 2008

    Åh så gulligt, hihi... Dikterade hon för dig Nienna

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.