Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tjejer

    jag är så nyfiken... Hur skulle er absoluta DRÖMHIPPA se ut?

    Om ni verklgien tänker efter och inte alls tänker ekonomi, och hur mkt pengar saker kostar, men ändå inte heeelt orealistiskt som att jag vill att de tar med mig på en resa till Jamaica lixom

    Vad drömmer ni om att er möhippa ska innehålla

  • Anja 19 juli 2008

    Min drömhippa är nog en UTAN aktiviteter, haha... jag vill vara så INAKTIV som möjligt. Inget fysiskt, fy sjutton.

    Ett dygn eller en helg, en stuga någonstans, vid en liten fors, med sån där utevedeldad rund pool, stor grillplats, roliga verbala lekar skapade utifrån mig och min m2b, saker som de gjort för MIG lixom, frågor och spex osv, god mat, vin, mina närmsta vänner...

    som ett pyjamasparty, MYSIGT och INTIMT är ledorden. kanske att någon rolig överraskning dyker upp i skogen eller var man nu är, typ någon som kommer med något som betyder nåt speciellt för mig, eller att svensexan joinar senare på kvällen och man har en riktig grillfest med gemensamma spex. Fast jag tror helst jag vore med tjejerna.

    Att bli upphämtad på ett riktigt roligt och påhittigt sätt när jag minst av allt anar det vore oxå kul och att man märker att de verklgien tänkt till och anpassat allt EFTER MIG.

    Men jag vill absolut inte ha painball, eller bungyjump eller NÅNTING som kräver att jag lyfter mer än ett finger *asg* Jag är lat och det vet alla. Aktiviteter är INTE min grej alls.

    Jag vill även bli ompysslad, så kanske att en massös eller hudterapeut kom ut där i skogen och så fick man ligga på en filt i solen vid vattendraget och bli behandlad...

    Men som sagt, på ett lugnt ställe där vi bara skulle VARA och inte GÖRA alltför mkt men kanske med någon överraskning i form utav skattjakt och att jag fick ta mig dit m hjälp av en karta där jag hittar lappar m instruktioner osv.

    Alltså en massa småpyssel men inga stora grejor och så underbar mat, gottis, myspys och gos med mina närmsta vänner i ett helt dygn alt hel helg i helt idylliska omgivningar.

    vill absolut inte gå ut och dansa. Är ju skittrött på sånt. Somnar nästan av det och gillar inte att dansa vill kunna PRATA prata prata och ha superroligt och sitta och fnissa hela natten sådär mysigt i samförstånd och gemenskap.

    det är min drömhippa...

    helt ljuvligt vore det...

  • Anja 19 juli 2008

    Gokväll

    nu har jag sett dubbelavsnittet, säsongsavslutningen på Greys och gråtit gråtit gråtit. shit vilket underbart dubbelavsnitt. Jag är helt uppfylld!

  • Anja 19 juli 2008

    Jättefina skor Englali

    jag valde jumellan dem och Lyndsay, men Lyndsay var snäppet skönare att ha på sig så det fick bli dem (pluss att den har lite lägre klack och Daniel är inte så mkt längre än jag )

    Superfina underkläder oxå! Verkligen vackra...

    PUmpkin

    usch ja, visst tröttnar man på ek och träslag överhuvudtaget. Iallafall om det blir för mkt. Vi har väldigt mkt i vitt (vit högglans mest) och de träslag vi har utöver det är valnöt. Gillar den kombinationen med det kritvita och sen ett mörkt träslag

    Köket är helt vitt med valnötsskivor. Superfint!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    visst är det störigt när männen har åsikter om hemmet (och bröllopet ) som inte alls går åt samma håll som ens egna



    Englali

    Ja den var verkligen skön den oxå, absolut... egentligen kanske den passade min smala fot liiiite bättre, för Lyndsay har ju en bredare passform men den sitter ändå fint och om man nu blir lite svullen om fötterna så är nog lyndsay ett mkt bra val för den är så extremt mjuk. Jackie är verkligen vacker och skön.

    Hmmm HUR lät det hehe

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    shit så jä..la roligt och härligt det låter... (fick mig faktiskt att tänka på den där scenen i slutet av filmen sweet home alabama, hihi, där Reese Witherspoon äntligen inser att hon ÄR en hillbillybrutta innerst inne och typ släpper loss med alla sina gamla vänner i sin hemstad på festivalen).

    hihi

    sååååå mysig den filmen är...

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    ja texten är ju mkt passande...

    EnaOnline

    jag har aldrig haft löshår men jag vet många som ska ha det. Ställ alla dina frågor till Englali nu medan hon är här. Hon är ju frisörska

  • Anja 19 juli 2008

    pumpkin

    ja verkligen... då hade daniel varit tyst ALLTID

  • Anja 19 juli 2008

    Åh shit jag är fortfarande såååå otroligt känslosam efter Greys att jag önskar jag kunde se om det igen utan att veta hur det slutar

    fniss

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.