Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    a wife to be

    ska se om jag får svar först... pallar inte riktigt ta det via telefon ifall jag helt tappar allt o börjar tjuta lixom (om det mot all förmodan skulle ha blivit fel) men vi har redan sagt att ifall det skulle vara så så kommer vi köra med laptop och stereoanläggning hela kvällen. Vill ej ha nåt annat band

  • Anja 19 juli 2008

    Annettan

    nä jag har skickat ett mail innan, som du vet och det har jag ej fått svar på... Nu skickade jag ett till...

  • Anja 19 juli 2008

    Hehe för att Daniel (som ej fått vara med och bestämma så värst mkt enligt honom själv och MJÖLKAR det kraftigt) tycker att "du har valt band, du har bokat band, du har gjort ett misstag, deal with it"

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    men va f..n... Vad ÄR hennes problem!!???

    Förstår att du blir jä..ligt arg. Det jobbiga är ju att de små sönerna ofta är såååå beskyddande om sina mammor och så mesiga när det kommer till dem att de f..n inte RYTER till när det verkligen är befogat!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    egentligen inte så märklig tycker jag. Påminner om min mamma som tycker man ska ordna upp sina egna "problem" och inte vänta sig att någon annan ska lösa saker åt en. Daniel är ju inte ett dugg insatt i detta utan det är jag som har skött precis allt.



    Han tycker dessutom att min nojja över att ringa till olika instanser och prata m folk jag ej känner, är ganska dryg och vill att jag jobbar med den. Suck och åter suck...

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    jo, det gör han säkert

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    jag blev oxå bortglömd...

    När jag stuckit t jobbet (gick hemifrån 14.30) så skickade jag ett sms (Antar att du glömt att det är mors dag).

    Fick svar ca 4 timmar senare. "Ja, happy mors dag då"

  • Anja 19 juli 2008

    Anettan

    haha japp, precis... Nädå jag tror inte han småmyser utan mer att han blir lite smått irriterad över att jag är så förvirrad *asg*

    Men visst, han tar varje chans att påpeka att det är JAG som bestämt allt ang bröllopet, haha...

    Trist med Ninos allergi... Måste ju vara skitjobbigt.

    Min mamma älskar djur, vi hade alltid djur när jag var liten, men så tog hennes allergi överhanden, blev för svår, blev värre o värre hela tiden pga att hunden hela tiden fanns där, så vi fick ge bort honom (en golden retriever som hette Albin, sååå snäll och fin) och efter det var hon så ledsen och saknade djur så mkt att nu har hon tre storpudlar *asg*. De är ju allergisäkra.

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    haha men dåså

    Jag var ju inte hemma när jag påminde daniel men jag tror inte att han hade fixat nåt iallafall... Han tar inte så allvarligt på mors dag. Frågade honom innan om han ringt till sin egen mamma men näää, såklart inte och nu har han gått o lagt sig.

    Hans mamma fyllde förresten år förra veckan o då ringde han inte heller förrän dagen efter då jag påmint honom typ tio ggr.

  • Anja 19 juli 2008

    Annettan

    jag vill nog inte i skrift skriva vad Daniel har sagt t sina föräldrar. *rys* (men så förtjänar dom det oxå)

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.