Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Men vad väntar du på Anettan??? Utnyttja det och släpp ut fötterna!


    Anettan73 skrev 2008-05-08 19:42:14 följande:
    Just det jag jag har ju epp present kort på valfri pedikyr/fotmassage eller vad det är... Fick i julklapp...
  • Fröken Planera

    Jag var förresten på Viktväktarna idag.. Hade faktiskt gått ner ytterligare 0,6kg (trots vinet och nachosen igår kväll) Nu vill jag verkligen att MIN klänning ska komma, jag är nästan helt övertygad om att jag faktiskt kommer att få plats i den nu..

  • Fröken Planera

    Tjena brudar!!! Här sitter man igen och avundas alla som är lediga!"!! Idag ska jag planera 3 kurser, men som tur är så kan jag köra samma på alla eftersom de är på olika orter>!! Sen ska jag uuuuut i den härliga solen!!

    Welcome back Anne! Du missade en härlig vinkväll på torget i onsdags. Du hade förmodligen behövt den!! Men jag ställer mer än gärna upp och följer med dig när du har tid, och jag tror nog inte att Anja heller är sen till att hänga på..hehe

  • Fröken Planera

    Hej på er! Det där med hippan måste jag säga att jag tycker det känns så skönt å veta att det finns människor som lägger ner en massa tid och huvudbry på hur de ska göra för att få mig att ha det bra en hel dag.. Av någon märklig anledning är jag itne ett dugg nyfiken, bara förväntansfull.

    Pumpkin.. Jag har läst den där bloggen. Märkligt att det fortfarande finns människor som inte fattar vad såna uttryck egentligen betyder.. Skaka av dig bara!!! Låt det passera!!
    Känner dig inte så jättemycket, men du ger ett väldigt trevligt intryck!

  • Fröken Planera

    Yes, jag är här. Kan inte röra mig, har varit ute och joggat 7km:s spåret i Bokskogen. Shit vad fint det var där ute.. Har du varit där, Anja?

  • Fröken Planera

    Nä, nu kallar hungern. dags att göra min favoritmiddag, Canneloni med parma och ruccola.. Och så ett glas rött till..mmmm

  • Fröken Planera

    Vad konstigt att Daniel inte vill prova nya saker. Italienskt som är såååå underbart gott. Jag har inte heller varit i Italien, men va fan, det italienska köket börjar kännas som husmanskost nu..
    Jag kan verkligen rekommendera cannelonisarna, fy fasen vad gott det var..

  • Fröken Planera

    God morgon!
    Vilken konstig känsla det måste vara att sitta och vänta på sin möhippa! De dyker säkert upp snart, eller så har de ändrat dag för att du verkligen ska bli överraskad..Tror du inte det? de kanske bara låtsades försäga sig om dagen...

    Idag ska jag bara njuta av solen i någon form. Det är någon musikfestival i bostadsområdet bredvid oss, så vi ska förmodligen sitta där ganska mycket idag.

  • Fröken Planera

    Snitte: Söta tårtor. Gkorde nu blommorna själva åxå??? Jag är ju utbildad bagare/konditor i grunden, men mina rosor såg alltid ut som kålhuvud. Så jag blir djupt imponerad av era rosor!!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.