Inlägg från: Pärlplattan II |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan II

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Varför skrev jag ANNE??? Menar ju såklart dig ANJA!! Herregud... Tyckte det kändes fel, men kunde inte förstå varför.. Längtar till min hjärna kommer tillbaka.

    Vi tränade vals förut - min mans taktkänsla finns på vinden, låååååångt nerpackad.

  • Pärlplattan II

    Anja - den är pampig den där. Man borde lära sig spela orgel.

    Pumpan - Här händer det inget mycket heller. Peter har just bakat en tårtbotten, den blev bränd, så vi får fika upp den ikväll när pappsen kommer med sin flamma som vi inte träffat men som kommer på festen, så det gäller ju att göra ett bra intryck :-P Funderar på att starta festprogramsomslagstillverkningen nu.. typ.

  • Pärlplattan II

    ....nu blev jag sådär nervös igen, när jag börjar tänka på att det faktiskt är dags snart....

  • Pärlplattan II

    Hedebris - Jag håller absolut på er!! Vilken tråkig inställning och vilka tråkiga vänner!

  • Pärlplattan II

    Pumpan - Verkligen jättetjusiga! Du är så duktig!!

    IGÅR kom jag på att det vore bra att få ihop lite tomma vinflaskor att ha på borden (med vin i, eftersom vi kommer ha baginbox) men vi har inga, jag hoppas det går att få ihop 20 stycken, men vi är på god väg!

    Det är så svårt att FATTA att det verkligen är dags. Det går nog inte in i min hjärna riktigt, möjligen efteråt. Även om vi är gifta på pappret, så är det ju, som jag skrivit förut på lördag det blir "på riktigt"

    Pumpan igen - Hur ser ditt lördagsschema ut? Jag behöver lite riktlinjer..

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Ja, nu har ju ni det att tänka på också - vigseln alltså! Fast det är ändå mycket man måste komma ihåg att tänka på. Listvecka framöver..

  • Pärlplattan II

    Anja - Jag tyckerde är jättetjusiga!

  • Pärlplattan II

    Myran - Vi har en bagare i gänget, så hon fixar tårtan. Har ingen tårtställning men kommer att ställa tårtorna i nivåer liksom. Vet inte hur riktigt, men det löser väl sig på fredag.

  • Pärlplattan II

    Apropå tårtor inser jag att det är en sak som jag lyckas glömma bort hela tiden: GÖRA caketoppers!!!!!!!!!!!!!!

  • Pärlplattan II

    Pumpan - Det är väl roligt!

    Nu ska jag ge mig ut på stan för ytterligare kompletteringar.. Får se om jag hittar någon ögonbrynsplockare på vägen.

    Jag är så nervös!!!!! (inte för ögonbrynsplockandet utan för allt)

    Har iaf fått veta att toastmaster kommer imorgon! Roligt! Nu är Peter iväg och kopierar inlagorna, jag hoppas det går bra.

    (Yr och rörig i huvudet? Ja!)

  • Pärlplattan II

    Nienna - nice!

    Pumpkin - Nej, jag förstår vad du menar, man märker att en grona hit och dit gör ganska mycket! Ang. namnet - jag har ju haft nytt namn i 9 månader nu, det känns fortfarande inte som "mitt" efternamn, och det är svårt att skriva snyggt och snabbt (namnteckning mao). Å andra sidan, känns inte mitt gamla namn som mitt heller, så jag är nog på god väg att komma över.. Min svägerska sa att det tog ett år för henne att vänja sig!

  • Pärlplattan II

    Anne - ÅH. VAD. FINA. NI. VAR!!!!

    Inatt har jag drömt bröllopsmardröm - stress,stress, stress.. Fick veta igår att mina småsyskons mamma bestämt sig för att hyra en stuga på västkusten så att de eventuellt inte kommer. Sur, blir jag.. Eller mer ledsen kanske. Både och...

  • Pärlplattan II

    Annim - hehe, det är väl inte omöjligt att det är på G nu då!

    Nu MÅSTE jag verkligen sätta igång med det som ska göras (men jag har iaf skorna på mig så att de blir lite "ingådda"..

  • Pärlplattan II

    Åh Pumpkin!! Vad jättevackra ni var!! Verkligen jätte! Man har hängt här i tråden så länge, så man blir ju tårögd!! *snyft* Superfint!

  • Pärlplattan II

    Nienna - Jag hoppas verkligen att ni får byta storlek! Man ska ju (förhoppningvis) ha ringarna hela livet, så det är ju klart man vill att de ska passa! Det är självklart - speciellt självklart är det ju att man vill att de ska passa på bröllopsdagen! Håller alla mina tummar och tår för att det ska gå att lösa för er!!

    Har nu redogjort, så gott jag kunnat, för vår underbara bröllopsfest! Det var helt perfekt och det är svårt att beskriva den där underbara känslan man hade hela dagen (och har fortfarande faktiskt). Ni får jättegärna läsa om det på min blogg: sagoland.webblogg.se

    Nu ska vi åka iväg och lämna gästmadrassen till dess ägare, samt passa på att botanisera på godisfabriken till vår alldeles egna slappar dag/kväll vi ska ha imorgon då toastmaster lämnat oss åt vårt öde. Jag är verkligen helt slut i varenda kroppsdel och oerhört trött. Det märks att man inte är helt som vanligt än och lite otäckt är det att gränsen mellan att må bra och att bli destruktiv fortfarande är väldigt tunn hos mig själv.. Men, nu är det över. Jag skulle absolut inte vilja ha det ogjort - men det är ju en stor grej som tar mycket tid och kraft! Jag önskar verkligen er alla som fortfarande har det framför er en lika härlig dag som vi fick!!

  • Pärlplattan II

    Pumpkin - Verkar vara ett rätt schysst ställe... Tror säkert din kropp är slut, för övrigt, här är vi helt off.. Det är lite trist, men samtidigt tur och mysigt att vi iaf har sällskap av varandra. Min oro och ångest har dock ökat markant, vilket är mer ett orosmoln hos mig, fast jag hoppas att det bara beror på det här, och att det liksom rättar till sig när man får komma ifrån stressen..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.