Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Äh jag vet ju vart pengarna gått denna månaden... jag har gått på ansiktsbehandling, fotvård, köpte daniels kostym från mitt lönekonto, sen köpte jag ju slöja, tiara och stay ups + bensin till ronneby och hem, sedan behövde ju barnen helt nya skor, bara det (skor till tre barn = 1.000 kr) och nya skor till mig + sommartoppar och ett par kortare byxor (minns ej vad de heter) osv osv osv...

    i ALL oändlighet...

    Jag fick lixom bara UT 7.000 kr denna månaden. Är inte precis nåt man lever fett på

    Sen ÄR jag jä..ligt shoppinggalen... köpte ju ansiktsprodukter oxå för 1.000 kr när jag varit på ansiktsbehandling. Tänkte att DET ÄR JU LUUUUUUGNT... eeeh not!

  • Anja 19 juli 2008

    Usch jag orkar inte tänka på det och jag pallar inte ens berätta det för Daniel

    Nu försvinner jag ett litet tag... daniel frågade precis om jag inte kunde komma och lägga mig i soffan så att jag kunde få lite VAGINA-massage

    Vilket VIDRIGT uttryck men va f..n... I need it to get my mind off things.

  • Anja 19 juli 2008

    japp jag gör det... återkommer snart.

    Åååhhh just det, glömde ju... Alice fyller ju år idag, så vi har haft två kalas. Där bränner man pengar oxå... bara till detta kalaset idag köpte vi 10 liter jordgubbar (bara det är 400 kr).

    Så nu kom min älskling med en tallrik jordgubbar till mig iallafall. (vi har en jä...la massa över)

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon girls

    nu har jag vaknat (sov ju på jobbet, och ska göra detsamma inatt) så nu är jag ialafall utvilad.

    Angående att skära ner så har vi ju inte speciellt mkt som vi kan skära ner på och nä tyvärr Anne. Daniel går verkligen inte med på att ta betalt för något, han tycker verkligen att det är vidrigt coh tyvärr får han medhåll utav t.om min mamma och alla våra vänner, vilket förvånade mig enormt mkt, för jag tycker lixom inte att det är några problem egentligen.

    Jaja...

    Bandet, som jag så jä..la gärna vill ha och lyckades knipa och som jag dessutom strulat så jä..la mkt med. Nä, alltså jag går hellre på industrigatan i malmö för att få ihop pengar då.

    Vi kan inte kapa pengar på menyerna heller för de är så billiga som man kan få dem. Vi kör ju bara tvårätters och det kostar drygt 200 per person bara. Det är personalkostnader som kommer till.

    Sedan betalar vi heller inte nåt för dekorationer knappt... ska bara ha nån gerbera per bord. Linnedukar, porslin och ljus står AF-borgen för.

    Jag har gått igenom allting punkt för punkt och det finns verkligen inte något som jag kan tillåta mig att skära ner på.

    Vi får ju ca 23.000 tillbaka på skatten. SEdan får vi väl ta alla presentpengarna till resterande fakturor. Feststället tar ju betalt i efterhand. Så jag hoppas på att vi får ca 15.000 eller så.

    Så det blir ingen resa tyvärr... men vad gör man.

    Hade verklgien sett fram emot att göra min första resa med DAniel. Vi har aldrig rest tillsamans. Aldrig haft råd att åka någonstans och det ser ut att fortsätta så.

  • Anja 19 juli 2008

    MMmm jag tror att daniel tänker att vi får spara som f..n och så SKA det lösa sig. Han kommer inte tumma på resan heller så jag antar att vi får leva som kyrkråttor

    Äh nu säger jag som jag brukar och slutar låta så jä..la patetisk.

    det ooooordnar sig

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    det är klart att du ska komma till Lund ohc träffa oss Lunda/Malmö-BTbrudar... vi är ju skittrevliga

  • Anja 19 juli 2008

    Det tycker jag hade varit supertrevligt

  • Anja 19 juli 2008

    Perfekt Nienna

    När vad det ni skulle ner t skåne egentligen?

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    jaaa just det... Wow... 50 dagar på mig att få ihop 40.000 kr hihi

    nädå jag ska fokusera på allt som är härligt o positivt istället

    KKC
    Personalen är studenter så det kunde inte bli billigare. Så där finns lixom inget att skära ner på. Ang ringen så hade jag haft is i magen men skaffat mig ett back-up alternativ!

    Om jag VERKLIGEN velat ha just DEN ringen så hade jag t.om kunnat gifta mig med en fejkring som såg likadan ut (atrapp) för att sedan byta ut den vid en liten privat ceremoni bara jag o maken, med typ tända ljus, champagne o jordgubbar och lite fniss.

    jag hade definitivt beställt en ring om jag vetat att det var THE ring. Så kör hårt!

  • Anja 19 juli 2008

    Nu har jag tagit en dusch... ska bädda här o torka upp i badrummet, fixa mig iordning o sen stega ut på avdelningen och be om lite kaffe

    hej på er så länge... lär nog inte hinna titta in så mkt här idag. Massor att göra på jobbet.

    kram kram så länge

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.