Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nu ska jag och barnen sticka hem till min toastmistress som lät mkt underlig när jag föreslog att vi skulle hitta på något idag.

    Hon höll på med nåt och jag frågade vad, då sa hon att jag inte ska vara så nyfiken

    När jag sa att jag ohc barnen kommer så ville hon veta exakt när för hon höll på med grejor, hehe... Funderar på att gå dit tidigare o kika in genom fönstret

    Hahahha skämta bara...

    Men de tror ju att jag är såååå nosig och försöker lista ut vad de håller på med så jag måste ju leva upp till bilden av mig själv

    Jag trodde ju att de KANSKE skulle snappa mig IDAG i och med att det är nationaldagen o min ena toastmistress är GALEN i allt som rör Sverige och ja ni vet, hon är halvtokig och kan precis allt om alla kungafamiljer genom tiderna och är historie-galen och vet typ allt om sveriges historia osv.

    Men nix...

    imorgon kan de ju inte ta mig för då ska vi ju ha kalas för Alice. hennes allra första barnkalas. Vi har fått låna dagis gratis. så himla snällt. Så rektorn kommer o låser upp och larmar av åt oss

    Nu ska jag göra mig i ordning och röja lite här o sen ska vi bege oss till störiga lisa

    hej så länge

  • Anja 19 juli 2008

    Flamora

    de är verkligen superfina

    Anettan har oxå dem

    Var sjutton ÄR Anettan förresten? Hon dök aldrig upp igår och hörde inte av sig. Undrar om det hänt nåt eller om hon helt enkelt somnade!

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    superfin frisyr KOmmer passa dig perfekt!

    (jag älskar ju heluppsatt men det trodde jag absolut inte du ville ha, hihi, så det kunde jag ju inte tjata om lixom )

    Supersnygga smycken och dina ringar är verkligen vackra. Härligt mycket bling

    Gillade verkligen underkläderna oxå...

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna jag vill oxå beställa en klänning från Gojane. Jag ska ju på bröllop i september och hoppas på att det fortf är ganska varmt då.

    Men alltså, måtten stämmer ju inte... Min midja är ju bred, så om jag väljer den klänning som är RÄTT i midjan så att säga så är den ca 6 cm för stor över bysten. Trist...

    Kan man inte måttbeställa hos Gojane?? Det trodde jag var hela vitsen, eller? Syr dom inte upp efter mått?

  • Anja 19 juli 2008

    Jag funderar på att ha rosa macarons till välkomstdrinken istället för snittar. Vad tror ni om det

    De är ju så jä..la söta. Finns ett ställe här i stan som gör såna. Muuuummmsss... Blir ju bara en per person, för fler pallar man ju inte.

    eller är det läskigt med macarons till champagnen? Såg det i det nya numret av nån bröllopstidning som jag inte kommer ihåg nu och då var det just stället här i Lund som det stod om!

    Hade ju tänkt ha macarons i godisbuffén men detta känns trevligare.

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    nix ingen hippa och det blir inte denna helgen. Ska ju ha barnkalas imorgon + att två av mina vänner jobbar kom jag på och min toastmistress har sina barn denna helgen.

    Vi får väl se. Nu har jag en annan teori i mitt huvud men jag tänker inte skriva nåt här för hon är minsann inne här och snokar för att se om jag anar nåt *asg*

  • Anja 19 juli 2008

    Två till utav Daniels vänner osa:de ja idag iallafall och jag har precis slängt iväg ett sms till Daniels lillebror. Vi får väl se om han svarar!

  • Anja 19 juli 2008

    En macaron är ett traditionellt franskt bakverk, urspungligen från Nancy i departementet Meurthe-et-Moselle i nordöstra Frankrike. Nutidens macaron är små med biskviformade, mandelsmakande och marängliknande botten och topp, där i mellan ligger ett lager med smörkräm som är smaksatt med till exempel hallonsylt eller choklad (efter smak). De små bakelserna är ofta fint pastellfärgade med karamellfärg.

  • Anja 19 juli 2008

    De är SNUSKIGT goda... mandelbiskvi lixom, med smaksatt smörkräm.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.