Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    nä det verkar helskumt...

    alltså det där konstiga error-röda, det har hänt nån gång tidigare. Är det bara för att du är moderator som det blir så på dig, för ingen annan har så?

    Du är "the chosen one" hihi

  • Anja 19 juli 2008

    Hmmm skumt!

    Shit alltså mina munsår gör så jä..la ont! Helt vansinnigt! hela munnen dunkar!

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon

    ingen annan vaken?

    idag blir det kalas för Alice på hennes dagis. Vi har det tillsammans med ett annat dagisbarn, så det känns skönt! Inte lika mkt pengar, inte lika mkt press Vi är ju två om det.

    Daniel och Emil är hos min mamma så det är bara jag, Ivan o Alice som ska vara på kalaset.

    Alltså jag får ta VÄRKTABLETTER pga mina munsår. Det är det knäppaste jag varit med om det här. Det ena munsåret gör så ont att jag blir tokig. Tittade precis på det ordentligt o jag tror det blivit inflammerat/infekterat precis in kanten in mot munnen så jag satte på fucidinsalva nu. Gör VAD SOM HELST för att slippa detta.

    Förlåt att jag tjatar om det men det tar upp hela min existens just nu. Gör så jä..la ont. Vilken sanslös tur att det inte var möhippa denna helgen.

    Hur är det för dig Gabbi

    Har dom tagit dig ännu hihihihi...

  • Anja 19 juli 2008

    Filifjonkan, jag skriver in vad jag ser under tiden jag kollar...

    På sid 3 och 4 (jag räknar in framsidan som sida 1) så har texten gått ihop, alltså texten som ska vara på höger sidan har gått in mellan raderna på vänster sida, men det är kanske sånt som du vet?

    Sedan reagerade jag lite, fniss... ni har skrivit i menyn:

    Vegetariskt alternativ: Lax?? hihi lax är ju fisk, det äter inte de flesta vegetarianer fast ni kanske vet att era vegetarianer äter fisk och då är det ju lugnt. So far ser det jättebra ut. Ska genast läsa vidare

  • Anja 19 juli 2008

    SEr att texten gått in i varann hela vägen, men jag läser lite sicksack så fattar jag ju iallafall

    Är det likadant hos dig?

  • Anja 19 juli 2008

    avtagna skor under bordet samlas
    ihop och säljes dagen efter för att
    finansiera bröllopsfesten.

    hihi den var bra, den har jag inte hört förr, fniss fniss...

  • Anja 19 juli 2008

    Hihi gräva upp sandlådan låter intressant, fniss...

    Själv har jag hängt på ebay ett tag Känns som att det lutar åt att jag kommer ha Vera Wangs Princess på bröllopet, eller Diors Miss Dior Chérie men jag var ju bara tvungen att beställa en parfym till från det underbara brittiska ebay. Ååhhh underbara priser, underbart underbart och sååå smidigt!!!

    Så nu blev det Juicy Couture 30 ml EDP för endast 280 kr hihi... Gött...

    Har ingen aning om hur den luktar men det låter gott:

    Top notes: mouth-watering watermelon, mandarin, pink passion fruit, bright marigold, green apple, water hyacinth and crushed leaves. Middle notes: tuberose, wild rose and princess lily. Base notes: caramel crème brulee, vanilla, precious woods and patchouli.

    Ska bli intressant... hittar ALDRIG parfymer när jag shoppar i butiker, blir helt matt, kan inte lukta på mer än tre sen är jag snurrig. Men när jag handlar på nätet, rena chansningar så har jag till 90% blivit supernöjd. Skumt va, haha...

  • Anja 19 juli 2008

    Nä nu måste jag ju röja lite här, göra oss i ordning. Vi ska vara vid dagiset och pynta till kalaset 11.30 och jag sitter i pyjamas. Vi ska duscha alla tre nu och sen är det "fin"kläder på barnen och sen plocka ihop allt som ska med och sen cykla cykla cykla...

    Hej så länge...

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.