Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Här kommer det... det är UNDERBART!

    Gemensamt Tal
    (läs igenom hastigt)

    Om en liten stund ska du tillsammans med alla andra på festen hålla ett gemensat tal till brudparet. Avvakta toastmasterns signal, följ hennes exempel och gör följande:

    1. Knacka i glaset och res dej upp
    2. När alla rest sej: HARKLA DEJ HÖGT O TYDLIGT, och vänd blicken mot brudparet.
    3. Hålla följande anförande:
    "Kära brudpar!" (kort paus)
    "Inte för att vi är några talare" (lätt hostning)
    "men vi vill ändå säga några väl valda ord denna högtidsdag" (paus)
    "Det är en stor" (upp på tå o vicka fram o tillbaka)
    "glädje att dela er glädje" (skratta lätt) "denna högtidsdag"
    "Vi" (slå ut med handen)
    "tycker att det är fantastiskt att få vara med när ni knyter äktenskapets förtroliga band" (paus, riv dej i huvudet och harkla dej)
    "Det är ett" (väg på tårna)
    "stort beslut att ingå äktenskap och vi gratulerar till detta beslut" (paus)
    "att" (dröjande och med eftertryck)
    "att ingå detta äkta ståndet" (paus, nicka förnöjsamt)
    "Vi vill därför utbringa ett fyrfaldigt LEVE för brudparet"
    "DE LEVE" (slå ut med armarna fyra gånger)
    HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!

  • Snitte- 5/7-2008

    nämen.... lite måste du ju få tycka iallafall festprogrammet är ju inte så farligt att vara med på... sen om de vill anordna lekar osv är det ju bra om man inte vet om det... hhehe

  • Snitte- 5/7-2008

    aaa absolut! men hinta om vad man tycker är kul kan man ju få göra ... men de gör säkert ett jättebra program sak du se!

    i know BT är verkligen härligt och farligt.... man fastnar ju så himla lätt...
    men nu ska jag hoppa i säng ja...

    Vi syns imorrnkväll igen!
    kram kram

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej tjejer, har inte hunnit läst nu... har jobbat till 22 idag och har nyss kommit hem... det blir OB det

    Jo igår kunde jag inte skriva för jag blev HIPPAD!!!! IIIIH! det var såååååå roligt!!!

    vad har jag missat här inne??

  • Snitte- 5/7-2008

    Okey....

    här kommer storyn:

    Dagen börjar med att min syster kommer över tidigt för vi ska kolla och öva hennes frusyr till balen nästa vecka

    Mina andra tärnor ska komma om en timme. ( jag misstänkte väl att det skulle bli igår eftersom vi alla hade bokat upp oss... och alla som känner mig är att det inte är så lätt att bara rycka mig så där... .-) )

    plötsligt plingar det på dörren, jag öppnar och där står ett hotbrev... ( ni vet ihopklistrade bokstäver från tidningar) att jag ska göra mig klar på 10 min innan klockan ringer, en äggklocka som är med i en kista och att jag ska ta på mig det som finns i kistan,en tiara med rosa slöja och en rosa t-shirt med ett kort på mig och magnus,,, så stod det " bride to be 5/7-2008" bak på ryggen.

    sen stormar tärnorna in med rosa rånarluvor, Jepp ROSA tema på hela dagen

    jag får ögonbindel och vi åker in till stan... eller de kör en massa konstiga vägar så jag blir helt lost och tror vi är på bäg till grums.. för de snackar om fartkameror och grejer...

    picknick på vågmästarn, så fick jag "regler" för dagen... att jag var tvungen att göra allt som de sa.... aldrig lämna glas eller flaska tom... och det värsta.... INGA MOBILER.... ojoj det var tufft!!!
    de skrattade och berättade vad svårt det var att avboka allt som jag hunnit boka in den dagen även om jag lovat att vi skulle pyssla typ hela dagen... ( jag har alltid varenda minut uppbokad... i know lite knäppt men sån är jag )

    jag får ett uppdrag... på rim men jag listade ut att jag skulle till torget och hyra cyklar.. hehe allt var förberett och det ända jag behövde göra var att krama en kille där som hyrde ut allt.. jag fick värsta skylten där det stod " Becky på möhippa, tuta och vissla för den blivnade bruden"
    nästa uppdrag.... jag skulle till elfrida och hämta något... det var ett fint rim om att jag något på benet skulle ha som magnus åpå bröllopsdagen skullet ta... haha
    så höll vi på ett bra tag och flängde mellan butiker och hämtade grejer och nya ledtrådar... bla, bikini, badbool, korg med mat osv... sen lunchade vi med korgen som jag fått hämta i museeparken.... fler uppdrag och mer fläng... sen får jag åka till en kille som heter Niklas och spela in en sång! "drom this moment" men detta fick jag inte avslöja från magnus så jag antar att de ska spela upp den på bröllopet... .-) hehe

    kaffepaus och glass.,. sen mer uppdrag, sen åker vi hem till en tjej och de blåser upp bolen jag hämtat och fyller den med vatten... mitt på hennes vardagsrumsgolv... hahaha där får jag spabehandlingar av tjejerna... sen gör vi oss iordning och jag ska hitta till sista anhalten som är middag på ankdammen.... och där sitter massor av mina tjejkompisar och käkar med oss hela kvällen alla med något rosa på sig såklart Sen är jag totalt slut och färden går hemåt med en mycket LYCKLIG och TRÖTT Hippad blivande brud

    När jag kommer hem har min älskling köpt en stooor bukett blommor som står på bordet

    Åh vad kul det var!!!!!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.