• Bellanote

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    jo pratade med floristen ju innan och det blir gerbera till mannen fast den mindre modellen och de heter germini tyckte det lät så sött..

  • Bellanote

    Jag funderade faktiskt på att sätta drag på våran bil. max 2000 med besiktning säger de att det kan gå på. ska se om man kan få far min till att svetsa fast ett på vår bil.

  • Bellanote

    hello brudar.

    här inne verkar det lugnt i det vackra vädret!!
    var och klippte mig och färgade mig idag. får göra dte en gång till så jag får dne där 60 tals blonda men jag är i närheten nu och så slipper jag ju utväxten med då

    pumpkin jag läste i någon tidning om ett par som hade tappat sitt "kärleksliv" och blivit mer "kompisliv" och de hade gjort upp ett schema de strikt skulle följa, typ sex på månda och middag på onsdag och bio den dagen och vidare, kanske skull eva något för er. på det viset byggde de upp den där förväntan som man hade när man var nykär och man skulle träffas när man varit ifrån varann. tänkte på er då. tips kanske.

    Jo köpte silikon bh i dag den utan band och allt vad det nu är. och fanns i min stl. men d var det största.. så det måste ju funka någorlunda sen så kommer ju klänningen göra sitt med.

  • Bellanote

    anja vad kul att du fixat smycken..

    nehe nu är det läggdags här. är så trött kom inte hem förns vid halv åtta ikväll och då åkte jag till jobbet vid halv sju imorse.. vill bara krypa ner i en kall säng me dmina hundar, ska bara byta lakan först.

  • Bellanote

    Pumpkin måste ju säga att var ju vid sidan om det så "kallade" bråket och visst jag var en av dom som var sur av att hon jämt vart kickad och anmäld men det var ju inte DU som fick smällen utan det var ju BT man pratade om då, och Nazi-P har jag aldrig hört. det var nog mera bara för att vi var i samma tråd en del av oss från FL om du kommer ihåg den? Jag var ju med även där.

  • Bellanote

    Alltså menar att det kanske var därför hon vart kinkig för hon kanske menade på att du kanske borde försvarat henne när du blev moderator..

    Jo köpte ju en silikon bh igår och det vart inte all sbra på mig. min boobisar är för stora och tunga fast jag köpte d. visst de sitter skit bra men inget önskedrömmande lyft här inte.

  • Bellanote

    nej det får blir en bh men låg rygg på något vis och utan axelband så klart. sån där med klister kant brukar va rätt så bra. för vill endå ha det där extra stödet som blir utav en bh, för tror det kommer kännas järnet konstigt annars.

  • Bellanote

    Snitta anar nästan att det är du som har den rosa bröllops tårtan va?

    Nehej nu är det faktiskt läggdags för mig, är så trött plus att jag har ont i benen.

  • Bellanote

    Nienna det är giltligt leg med som gäller så pass behöver du inte ha.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.