• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin: Åh! Annanas är så himla gott Kul att allt var bra!

    Usch, börjar bli lite nervös inför helgen. Nu har micke avslöjat att vi ska åka med ett tåg mot stockholm på lördag, sen ska vi vidare till hans överraskning. Blir helt osäker på om det verkligen är möhippa eller vad det är frågan om. Låter ju iaf som jag kommer få sova någon annan stans än hemma på lördagsnatten..!

  • 20080614

    Det är sant! Bättre med krav än okrav på nära håll. Kul att man kunde lägga till varor också. Måste fundera lite på om inte vi också skulle börja beställa kanske..

  • 20080614

    Mysigt! Vad ska ni göra för något? Hur tror du det blir med möhippa för dig, har du några aningar?

  • 20080614

    Mysigt! Hittade äntligen trosor idag, har haft bhn klar ganska länge men gillade inte trosorna som var till. Nu har jag iaf hittat några som var typ 100 kr billigare och passar faktiskt riktigt bra till

    Vad har du tänkt ha för underkläder?

  • 20080614

    godmorgon på er!

    Anja: Fy så tråkigt med pengarna! Men jag kan bara stämma in i kören, kör på med lite budgetvarianter. Ni kommer få en fantastiskt dag ändå!! Eller låna av någon om det är möjligt.

    Phu, själv har jag varit ute och sprungit. Tänkte ta det nu på morgonen för att det itne skulle vara så varmt, men så segade jag lite och kom inte iväg förens nio. Då var det typ 17 grader och riktigt skönt, nu när jag kom hem igen vid 10 är det 20 grader istället och det kändes! Riktig ökenhätta i solen!!

  • 20080614

    Anne: Jag vet, det är helt galet snart!! Är bra för då får jag lite motivation att komma igång med träningen. Hoppas jag ska ha kommit så långt att det går lite lättare efter bröllopet så jag håller i det då också Tror jag gick 2 km som uppvärmning, sprang 5 km och sen sprang 4 min - gick 1 min intervaller sista 2 km hemåt.

    Pumpkin: Tack! Måste säga att jag tycker det låter som du ligger i rätt bra själv!!

  • 20080614

    Nä nu har jag duschat och måste åka till skolan igen! Hoppas ni får en fin dag

  • 20080614

    Englali: Du tog inte kort på baltjejen? Vore kul att se

    Åh, jag är helt slut, idag också. Blir så himla trött varje dag. Är kanske värmen.. Nu vill jag bara att det ska bli imorgon så jag får veta om det är möhippa på gång eller om jag bara inbillat mig det och vad mickes överraskning är i sånt fall!

    Funderar på om jag ska ägna kvällen åt att vaxa benen.. brukar ta ett bra tag men sen slipper man ju å andra sidan bry sig om benhåren på ett tag!

  • 20080614

    Hallå på er!

    Pumpkin: Låter som du hade en super dag! Om du var i en park i stockholm kanske du såg min blivande springa runt i löparkläder och sälja skivor?(finns ju iofs väldigt många parker i stockholm!) Hans svensexa var nämligen i helgen och min möhippa!

    Känner mig också helt mos och alldels glad över att jag har så fantastiska vänner!

  • 20080614

    Det började med att Micke hade sagt att han skulle ordna en överraskning åt mig och att vi först skulle åka tåv till Stockholm. På väg mot stationen höll han bpå att skicka sms och eftersom jag hade lite möhippemisstankar var jag tvungen att försöka pressa honom på vem det var, lite dåliga svar och jag var ännu mer nyfiken och ffa nervös av någon anledning! Men vi köpte iaf biljetter och gick på tåget och där satt fyra personer med solglasögon bakom tidningar med ögonhål! Blev alldeles full i skratt och alldeles glad över att se dem. Jag fick en blomsterkrans och sen åkte vi iaf tåg till stockholm.

    På stationen i stockholm mötte 7 andra kompisar upp med picknickkorgar, mat och sovklocka (ringde när jag fick uppdrag eller skulle dricka sportdryck) och så fick jag på mig änglavingar. Vi gick vidare till statshuset och där förstod jag ganska snabbt att vi skulle åka båt! Jag blev jätteglad för jag har verkligen längtat efter att åka båt i stockholm. Hur som helst började mina uppdrag på båten. Temat för dagen var att se hur "Micke" jag var och när jag lyckades bra fick jag "Mickisar" som var små foton på micke i olika former. Första uppdraget var att smaka på korv med förbundna ögon och avgöra vad det var för korv.

    Båten tog oss till drottningholm och där blev det picknick i gröngräset och lite fler uppdrag. Fick prova mina svenska och samhällskunskaper (micke är lärare..), smaka vilket av kaffe, vin och öl som var godas till snus (micke älskar snus men har iofs faktiskt slutat nu ) och så fick jag prova olika lösskägg för att se hur väl jag klädde i det (passade tydligen bra i skägg och det var visst väldigt kul sa alla, lite svårt att se själv bara ). Uppdragen var utspridda under tiden där men vi hann med att ligga i solen/skuggan och prata, leta efter en borttappad mobil och ha väldigt mysigt också. Sen åkte vi båten hem.

    I stockholm fick jag sen för att, om jag ville tjäna mina sista mickisar, gå med lösmustach, löspolisonger, änglavingarna och kransen hem till en kompis på st eriksplan. Vi mötte precis stockholmsmaraton så kanske var det någon av de stackars trötta som fick lite ny energi! Hemma hos kompisen var det fördrink och uppiffning och sen hem till nästa kompis för 3 rätters middag med sånghäfte och mys. Där fick jag ocskå använda mina mickisar för att köpa underhållning, råd om äktenskap, tal mm. Mycket underhållande! Festen höll i sig till typ 2 och då såg allihopa ut som de kunde somna på stående fot

    Just ja, under dagen fick jag även öppna paket. Det var ett paket från varje person som anknöt till ett minne de hade tillsammans med mig. Så när jag hade öppnat paketet fick jag gissa vem det var ifrån och från vilket minne. Jättemysigt och roligt att sitta och vara nostalgisk ibland och dessutom fick jag med mig en hel påse med presenter av olika slag hem!

    oj,. långt det blev. Var iaf en underbar dag!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.