• Pumpkin

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 10!

    Tänk att tiden har gått så fort! Nu är det snart sommar brudar, om ett halvår är vi alla fruar Förvånad Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com
    080628 AnneiLundvigifteross.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan
    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 Niennabrollopsplanering.blogspot.com
    080719 Fröken Planera
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com

    080802 sommarbrud 080802steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080808 Hedebris hedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080809 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080809 KKC
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com

    Med mage istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillan
    home.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

    *Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*


    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med Flört

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2664811.html

    Dåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.
  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    tyvärr ÄR det en bit härifrån så jobbet kommer innebära pendling ca en timme på morgonen och en timme på e.m så min dag skulle se ut ungefär så här.

    stiga upp kl.5, lämna barnen kl. 6.30 (senast) ta mig till tågstationen, åka tåg 40 minuter för att vara på jobbet kl.8.

    samma på e.m. Sluta kl. 17, ta tåget typ 17.30 och vara hemma ca 18.30 precis i tid för att minstingen ska lägga sig, missa middagen med familjen varje dag.

    Inte min dröm precis. Det är ett vik på 6 månader.

    Pumpkin

    Ja usch jag vet men det ÄR ändå en sak som jag har otroligt svårt för. Därav har jag ju ännu inte körkort. Fixar inte att LÄRA mig något samtidigt som någon annan är med och noterar mitt minsta misstag. Hemskt!

  • Pumpkin
    Anja: Det där med att inte kunna lära sig saker när folk är närvarande måste vara jättejobbigt, det blir ju som ett sorts handikapp!
  • Anja 19 juli 2008

    Jo det är det kanske...

    Min mamma säger att jag var likadan redan när jag var jätteliten. Blev mkt arg om någon tittade på mig när jag kämpade med nånting, att jag blev förnärmad och kände mig övervakad då lixom. Hon fick tex absolut inte titta i mina läxböcker när jag höll på med läxorna, utan fick vänta tills jag var klar osv. Jag vägrade GÖRA saker inför andra.

    Samma med gymnastiken. var det ett moment som jag inte VISSTE att jag kunde klara med bravur, ja, då vägrade jag göra det. Sedan väntade jag tills alla gått. Tränade det tills jag märkte att detta gör jag perfekt, sen kunde jag visa upp det nästa gång.

    Jag menar hallååå, vi snackar om en tjej som VÄGRADE föda barn inför någon jag känner Helt okända går på ett sätt bra i situationer där jag verkligen är utlämnad, har behov utav dem, som vid förlossning osv.

    Men med Ivan när jag redan fött två barn så fick ju bm och usk:a vänta tills det var precis dags att krysta ut honom. Tror de var lite nervösa över att jag vägrade dem tillträde till förlossningsrummet fram till precis det ögonblicket

  • Anja 19 juli 2008

    Så visst, jag inser ju när jag är TVUNGEN och då GÖR jag det, MEN jag gillar att kunna saker perfekt. Jag tycker inte om att vara dålig eller medelmåttig. Antar att det blir som ett handikapp i början, innan jag sett till att jag är "skitbra" lixom...

    Är ju precis så jag känner med detta, för jag är NY i detta jobb, helt omöjligt öfr mig att vara SUPERBRA då lixom... Därför mår jag ju såklart dåligt innan jag har kunnat bevisa att jag är jä..ligt kompetent. Är så svårt att framföra det när man inte själv KAN yrket till fullo!

  • Pumpkin
    Anja: I know, vi har ju redan slagit fast att du var lite knäpp när det var dags för förlossningar

    Jag har också varit lite sådär, men inte så till den milda grad att jag totalt vägrat nånting, inte tagit körkort osv.

    Men körkort - då kan du ju ta lektioner med någon helt okänd? Och då BEHÖVER du ju någon liksom. Men körkort kanske inte känns så viktigt för dig eller?
  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    det ÄR ju just det... jag skulle jättegärna vilja ha körkort. Men 1. Det kostar sååå mkt pengar!! 2. Jag KAN KLARA mig utan det...

    Det är ju bara det att jag hade haft sååå mkt fördelar och allt hade blivit så mkt mer okomplicerat om jag hade haft ett körkort!

    Jag o störiga Lisa har redan gått den där kursen så att hon kan vara min handledare, men grejen är den att jag skjuter på det JÄMT när hon säger att vi kan köra. Jag är FEG helt enkelt *asg*



    Nädå, nu känner jag faktiskt att jag vill ta tag i det, så jag får verkligen ta och göra det snart! Allt blir ju lättare. Vi hade inte varit så begränsade i var vi kan bo, eller var jag kan jobba, eller nånting lixom.

  • Pumpkin
    Anja: Tycker absolut att du ska sätta igång med det där nu, tänk så NÖJD du kommer att känna dig sen! Och inte alls lika låst osv...
  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    jobbet är som socialsekreterare på en socialförvaltning på avdelningen för utredningar (barn och familj).

    Så jag skulle jobba på "andra" sidan jämfört med där jag jobbar nu så att säga. Vi gör ju utredningsarbete ÅT socialförvaltningar nu, och tar hand om de barn som socialförvaltningar placerar.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.