Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tycker du??? Vad glad jag blir. Den börjar kännas lite för enkel när jag tittar på alla andras klänningar, men det är nåt speciellt med den som jag gillar, jag kan bara inte sätta fingret på vad. Den är verkligen JAG!


    Flamora skrev 2008-05-16 22:16:54 följande:
    Den ser jättefin ut, Fröken Planera!
  • Fröken Planera

    Pumpkin, om du känner för att ringa och skälla ut honom så tycker jag att du ska göra det.. På ett sakligt sätt förståss och få honom att förstå hur du upplever situationen..
    Jag har inte hängt med i diskussionerna om din pappa här i tråden, men det kan ju aldrig vara fel att berätta för honom hur du egentligen mår när det handlar om honom och hans frånvaro.. Jagtycker inte att man ska behöva spela cool inför sina föräldrar.

  • Fröken Planera

    Tack, vad snällt av er att berömma min klänning! Jag skulle helst vilja köra och hämta hem den imorgon, men de hade inte tid med mig, sa de när jag ringde.

    Anja, vad kul att kunna glädja Emil (jag tar åt mig lite av äran, trots att det helt och hållet är Kevins förtjänst,.. )
    Emil gjorde verkligen ett sånt fantastiskt intryck på mig, han var så mild och go..

  • Fröken Planera

    Anja, är bröllopet på Värmdö??? Shit, jag var där och jobbade förra veckan. Där är hur fint som helst!!! Lyllo er som får åka dit!

  • Fröken Planera

    Jag hade totalt glömt bort att jag köpt skor till Kevin idag, så han fick prova dem nu, han blev superglad när han fick syn på dem och ville absolut ha dem på skolavslutningen åxå.. Tror ni inte att skorna var för SMÅ!?! Fan åxå, jag tror inte att de fanns i större storlekar, eller finns det barnskor i strl 38 till killar?

  • Fröken Planera

    Du är ju så rolig, Anja! Självklart du vara försiktig med Daniel, du ska ju ha honom i resten av ditt liv. Man kan inte överbelasta honom (och hans konto) så på en gång.. Spridda skurar är bäst..

  • Fröken Planera

    Nienna, nu får du skola en obildad.. Vilka spelar sverige mot ikväll?


    Nienna skrev 2008-05-16 22:54:17 följande:
    Hej hopp!Nu har jag gjort ännu en arbetskväll, det har varit ganska ruschigt på avd trots att vi bara har två pat. Dessutom har jag haft en lätt molande huvudvärk hela kvällen. Snart börjar hockeyn, hoppas hoppas Sverige går till final!
  • Fröken Planera

    YES!!! Våra aktier har gått upp igen.. Vem vet, det kanske till och med blir ett par kronor över efter bröllopet. Det betyder att jag inte behöver bokvar i ghettot så våldsamt många år till.. Tjohooo

  • Fröken Planera

    Aj då, Anja. Låter som att killen haft en jobbig vecka.. Ge honom ett presentkort på fotmassage i morgongåva,,

    Allvarligt talat så måste jag säga att det här med att vi ska ha jämlikhet börjar gå alldeles för långt. Vi (kvinnor) vill ju bara ha mer lika löner och mer hjälp i hemmet, då börjar dom gnälla som värsta kärringar. Ingick det verkligen i den ursprungliga jämlikhetsplanen..???

  • Fröken Planera

    Det värsta med såna saker är att en hel jävla kväll blir förstörd när man faktiskt sett fram emot en mysig familjekväll.. Vi brukar åxå komma in i såna omöjliga diskussioner när vi är lediga..

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.