Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Vet att många får tala om vad kärlek är, vad det innebär att älska, synen på kärleken, livet, lycka, hur man ser på äktenskapet osv osv... känns lite som ett förhör för mig men jag vet inte alls om det är så här det går till. På vissa låter det som att man diskuterar praktiska detaljer mer????

    Någon som vet?

    Meningen med samtalet är ju att prästen ska lära känna paret han viger så att det ska bli så personligt som möjligt. Veta vår syn på saker, hur vi känner för varandra, hur vi träffades osv? Eller? Vad är syftet egentligen?

  • Anja 19 juli 2008

    hellooooo någon häääääär :-d

  • Anja 19 juli 2008

    Jag har bokat en tid för provsminkning på makeup store den 26 juni. Japp, jag vet att jag sminkade mig häromdagen men känner mig osäker. Har även prel.bokat sminkning på stora dagen kl.11 på makeupstore.

    Vet inte alls hur jag ska göra.

    kände mig ju nöjd m makeupen på så sätt att det blev ok när jag själv suddat ut linjerna vid ögonen lite ohc när jag suddat lite på ögonbrynen som blev för svarta men jag var inte nöjd med produkterna i ansiktet insåg jag när jag kom hem. Man såg varje liten linje under ögonen osv, som att sminket la sig där.

    + att sminket var helt matt, inte sådär snyggt skimrande (highlighteffekt som jag vill ha).

    Men allt sånt ska jag ju tala om för hon som ska sminka mig så det är helt ok.

    Tänkte bara att jag verkligen vill testa MUS eftersom jag hört så mkt om dem och alla verkar så nöjda med deras produkter. Eftersom man FÅR produkter för alla pengarna när man sminkar sig där så tänkte jag att man kunde ha med DERAS produkter o kanske få en annan sminkning som man blir nöjdare med!

    Vill ändå sminka mig på det ursprungliga stället för jag tror det blir bra, hon är lyhörd o hon kommer göra allt för att jag ska bli nöjd, men jag vill ha andra färger, vill ha en mer kall, metallic rosa o highlighter och en annan kajal (men den gillade inte hon heller sa hon, så hon kommer skaffa en annan sort till min dag för den smetade o blev inte bra).

    SEdan ska jag som sagt måla ögonfransarna själv.

    tänker oxå skaffa något annat till läpparna på make-upstore.

    Så jag tänker mig att highlighter o läppstift kommer att införskaffas på MUS och ett solpuder har jag från tromborg som jag vill använda.

    Sen får hon använda alla underlagsgrejor osv som hon hade sist och göra precis som då för hon la skuggor osv jättebra.

    Kommer att bli nöjd, det är jag säker på, måste bara känna att jag gör ALLT för att det ska bli perfekt + att jag velat göra en provminkning på MUS länge nu och tyckte att det vore perfekt att testa det innan bröllopet så om jag blir nöjdare där tar jag foton o tar med mig till min sminkös på bröllopsdagen.

    Tiden so jag bokade på bröllopsdagen på MUS kommer inte gå t spillo heller för om jag ej vill ha den så kommer en väninna att ta den

    Hur hade ni gjort?

    Om ni blev nöjdare på MUS... hade ni bytt sminkös och gått mellan ställena eller hade ni försökt få er nuvarande sminkös att förstå vad ni hellre ville ha och chansat på att det blev perfekt?

    Hon sa ju till mig att skriva ner ALLT jag tänkte på och vad jag tyckte när jag känt på sminket under dagen/kvällen igår.

    Ser ju jättefint ut på foto, var bara på nära håll jag inte var så nöjd, just under ögon osv och att kajalen var lite smetig och att huden var helt matt, ingen highligt lixom...

    jag vill ju se sådär sommarfräsht skimrande ut, men inte fettig!

    Fattar ni hur jag menar...

    ojojojoj dagens I-landsproblem men jag vill vara HELT NÖJD, jag vill vara 100% nöjd! Det sa ju min sminkös att jag skulle känna och att jag därför SKA vara kritisk och skriva ner ALLT jag kommer på.



    Visst är det väl bra att göra en sminkning till för att kolla hur man känner och sedan ta ställning till hur man vill göra!!

    Eller? Är jag helpuckad!!!???

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    vi ska ha vigselprogram... men jag ska först fråga prästen ifall DE gör ett program för dagen (sånt som brukar stå utställt när man går på gudstjänst) för om de gör det så tänker jag INTE sitta o pilla med det. Å andra sidan är det INGET jobb jämfört m att göra festprogram!

  • Anja 19 juli 2008

    Det är 50 meter mellan min salong och MUS... tänkte bara tillägga det...

    så det GÅR att fixa att gå mellan ställena. Jag ska vara på min salong kl.9 och tiden på MUS är kl.11 så jag hinner.

    Men jag vill helst få vara på samma ställe och jag ska ju även bli påklädd där o äta lunch där osv.

    Vill verkligen inte heller AVBOKA henne. Hon har lagt ner en timme på att provsminka mig. Tror att om jag bara får lite tips från MUS ang färger och olika typer av produkter och kan titta på när de sminkar (igår satt jag mitt i rummet o kunde inte se mig i någon spegel så jag såg inte vad hon gjorde, grejen är ju den att jag vill LÄRA mig lägga makeup på mig själv oxå och det är därför jag vill gå till MUS, de LÄR ju en att sminka sig fint).

    Så jag tror att det kan bli bra...

  • Anja 19 juli 2008

    Brud 080524

    Mmm jag tänkte oxå på att det kanske är så det är men en fotograf måste ju kunna fixa det...

    Grejen är ju den att jag inte enbart vill vara sminkad för att se bra ut på foto, jag vill se bra ut i "verkligheten" oxå

    Och jag vill ha lite skimmereffekt!

    Visst, jag kan köpa det på MUS och lägga på det själv sen när jag kommer t festen, men då måste man ju tänka på klänningen och sånt... så man ej smular på den... ryyyyyys

    Känner flera som gjort supersnygg brudmakeup på MUS och fått den där härligt snygga skimmerlooken och sett jättebra ut på sina bröllopsfoton. Men visst, man vill inte se vit ut och man vill inte se blank ut!

    Är kanske därför hon sminkade mig helt matt...

  • Anja 19 juli 2008

    higlighter är ju inte vit utan den jag har är faktiskt solbrun, men har små mså små små små fiiiiina glitterkorn i sig så man blir så jä..la snygg när man lägger på den på näsa, haka, panna, under ögonbryn o lite på kinderna. Gör lixom HELA skillnaden... Är som att hela huden lever.

    Blir alltså INGEN som helst glittereffekt utan ser bara sååå fint ut! (Den är från bodyshop och jag älskar den)

  • Anja 19 juli 2008

    Shit vad du är duktig pumpkin...

    jag kör hopprep, stavgång och situps... kommer f..n sällan iväg t gymet men jag MÅSTE bli bättre på det nu...

    Andra dagen med cb och jag känner mig verkligen riktigt duktig och såååå motiverad! Gött!

    Vågen visade -1 kg imorse *asg* (vätska jag vet men man får vara glad för det lilla )

  • Anja 19 juli 2008

    ikväll har jag lovat att lägga mig samtidigt som min älskling o han la sig nu så jag säger natti natti...

    sov så sött allihop...

  • Anja 19 juli 2008

    Usch jag hade en vidrig mardröm för ett tag sen, men den handlade inte om bröllopet utan om ett av barnen. Pallar inte skriva ner det nu för de är på utflykt med sin kusin och hennes kompisar, de ska cykla 1,5 mil till havet och ha hand om dem hela dagen så jag känner att det vore att utmana ödet att skriva ner drömmen, men fy fasen för mardrömmar som har m barnen att göra. Mår riktigt illa när jag tänker på det.

    (drömde kanske den drömmen för att sättas i perspektiv till allt man fasar för som rör bröllopet, jag vet inte )

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.