Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Hmmm Pumpkin, vet inte, fniss...

    har ju skrivit ut MASSOR av foton och bilder osv och MASSOR av trycksaker t bröllopet osv, mitt färgtema är ju rosa så väldigt mkt rött har väl gått åt De flesta av bilderna till min klippbok går ju oxå i rosa. antar att det är därför, hihi...

  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    ska man ha bestämt psalmerna tills dess????

    jag trodde att det var just sånt man SKULLE få tips om och diskutera! Vi har vårt samtal på torsdag och jag har INGET planerat, alls...

  • Anja 19 juli 2008

    nu måste jag lägga mig, har fixat allt till ivans födelsedag imorgon, bordet är dukat, serpentiner, ballonger, tårta, frukostmackor, dricka osv.

    Vi ska upp vid fem för att fira honom (både jag o daniel börjar sju imorgon, pust). (Jag går på mitt schema imorgon, så det blir lååånga dagar framöver, ända till veckan innan bröllopet). Som tur är jobbar jag ju oregelbundna tider så jag har vissa dagar i veckorna lediga men jobbar var tredje helg.

    annars hade jag aldrig fått NÅGOT bröllopsgrejs gjort!! Barnen är ju hemma på helgerna!!!

    Nä, säger natti natti nu...



    ska dricka kvällens pulver o gå och sova...

  • Anja 19 juli 2008

    Vet ju att jag vill ha 200 och 201 men så har jag letat såååå efter den som Englali just nämnde, visste inte vad den hette. Men Englali! är du säker på att det är 181 för i min psalmbok är det en annan psalm!

    ÄLKSAR DEN LÅTEN... en av de vackraste klaraste melodier jag vet. Kan t.om tänka mig att skippa solosång ifall vi har den som psalm, så vacker är den!

  • Anja 19 juli 2008

    Eldhav

    åååhhh spännande, du får hålla uss underrättade

    Håller tummarna för kotte då!

  • Anja 19 juli 2008

    KKC

    Nä, inget nytt jobb. Det vanliga, men jag gick på mitt 100%-iga vikariat som jag har över sommaren idag.

  • Anja 19 juli 2008

    japp englali

    är den jag menar... hmm då kollade jag nog en gammal psalmbok fniss

    är absolut den jag menar. Åååhhh så vacker den är! Passar ju egentligen bättre på ett vårbröllop men va sjutton, älskar den! Den är såååå fin!



    Snacka om TRÅKIG jag är, haha... 181, 200 och 201 Såååå originellt eller hur

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    vet inte hur länge det kan stegra? Men jag antar att man ska pippa på hela tiden medan det stegras, när det börjar sjunka igen så är det ju lixom "to late". Äggen lever ju max ett dygn, oftast inte så länge... tror genomsnittsägget lever ca 12 timmar.

    Mina lever dock längre. Med Emil blev jag gravid över ett dygn efter ÄL, men det är så oilka för olika kvinnor. Vissa kvinnors ägg lever bara ett par timmar.

    Så kör på... (fast ni skulle väl inte försöka nu? Eller...??)

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    ååååhh så spännande, blir nästan lite avis. vi har ju bara FÖRSÖKT en enda gång med ett av barnen. Tog på första försöket, vilket jag kände mig rätt säker på direkt efter. Så that´s it. Det är alla försök jag haft, sen har vi blivit överraskade två ggr Visserligen underbart o roligt det oxå men just SPÄNNINGEN i att tänka på det och vänta och vara nyfiken och sådär, åååhhh vilken känsla...

  • Anja 19 juli 2008

    Nä nu ska jag jobba lite, fniss...

    hörs senare

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.