• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Är visst lite segare på tangenterna än ni andra

    Ska kanske återvända till mina löpare.. en till är iaf strykt och klar.

  • 20080614

    Anettan: Spännande med kvittot!! har du önskat dig något särskilt eller blir det en ren överraskning?

  • 20080614

    Jag tycker pumpkins variant med en playlist med alla favoriter låter himla bra. Då kan man dra igång dem när det är som mest folk på dansgolvet och sen köra blandat resten av kvällen! Om man tar dem i en särskild playlist måste de ju inte ha nummer framför heller, funkar ju att bara köra dem blandat.

  • 20080614

    God kväll!
    Har precis provgjort en ny snitt! Mumsigt! Annars går min tid mest till att sy löpare just nu. Imorgon ska vi packa för på söndag tar jag bilen till linköping och på måndag kommer micke och efter det är det bara bröllopsfix som gäller en vecka.

    Flamora: Superfina örhängen! Var har du köpt dem?

    Pumpkin: Tycker frisyren i ditt galleri var riktigt fin. Är det precis så du tänkt dig? Ringen glittrar ocskå vädligt fint och de andra smyckena också.

  • 20080614

    Flamora: Gjorde en med fetaoströra på crostini. Tänkte ha den, en lax och färskostsnitt och sen en tunnbrödsrullesnitt. Har ännu inte kommit på vad vi ska ha i tunnbrödsrullen dock, bara att det gärna får vara vegetariskt och något med pepparrot.

    Så om någon har en bra snitt på lager får ni gärna hojta

    Perfekt att få de sista örhängena! Jag tänkte bara ha små pärlor, men känner då och då att jag skulle vilja ha något hängande, tror det skulle vara fint till min frisyr.

  • 20080614

    Pumpkin: Den frisyren är verkligen helt fantastiskt fin! Var tvungen att kolla på den igen och den känns som den bara blir bättre och bättre. Har du tänkt ha lugg eller ska den också sättas upp? Skönt att du fastnade för någon frisyr hos frisören, visst är de bra på att hjälpa!?

    Det är helt galet snart faktiskt. Vår toastmaster frågade i onsdags när vi träffades om det är nästa vecka vi gifter oss. Va!? Tänkte jag, nä, det måste vara längre kvar. Men det är det visst inte. Nästa vecka.. puh. Men det ska bli väldigt väldigt spännande och pirrigt och roligt och underbart!

  • 20080614

    Pumpkin: Haha, ja, hon verkar lite lurig! Men på ett väldigt bra sätt

    Ni har ju inte länge kvar ni heller.. Hur känns det för dig? Har ni saker under kontroll eller mycket kvar att göra?

  • 20080614

    Precis sån laxsnitt vi ska ha! Fast vi tänkte ha rödlök också i röran och så skippar vi hjärtangrejen, känns som det blir lite mycket jobb för de stackare som ska göra våra snittar (obetalt..)

  • 20080614

    Hedebris: Vi har mina föräldar + nya respektiva, mickes föräldrar, en farbror med sambo och två systrar till micke, de sista två paren är bara för att "fylla ut" och för att resten av bordsplaceringen ska bli bra. Farmor och mormor och sånna skulle inte få plats allihopa så de sitter tillsammans vid ett annat bord.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.