• Alvaereva

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Fröken Planera skrev 2008-06-10 22:51:12 följande:


    Okej... Nu är jag kanske väldigt insnöad och gammalmodig, men menar ni verkligen allvar med att tatuera er som en morgongåva??? Är det inte bättre att lägga pengarna på en hotellweekend, eller spa längre fram???
    japp, jag menar absolut allvar. och vem är det som sagt att vi inte ska åka på en hotellweekend OCKSÅ? plus bröllopsresa i tre veckor. här har vi sparat till det här bröllopet i två år så nu smäller vi på stort! hehe.. man sparar in på det ena och lägger pengar på det andra liksom.
  • Alvaereva

    Snitte- 5/7-2008 skrev 2008-06-10 23:32:17 följande:


    Hejsan hoppsan jag är kvar en stund till, mitt internet dog ett tag men jag fastnade framför fotbollen ändå hehe intresant med tatueringssnacket, jag kan tycka det är fint på andra men skulle inte vilja ha en själv...Gullig tanke som morgongåva oxå men jag skulle nog inte bli så glad om magnus tatuerade sig som morgongåva till MIG... JAG vill ju ha nåt till bara MIG lixom... heheNienna jag vill med se bilderna....
    hehe, ja den morgongåvan är ju lite till mig också
    men han får ju en secret box också så han gråter nog inte blod, hahah! själv får jag nog ingenting för vi har sagt att vi inte skulle köpa nått. han har sååå kass fantasi när det gäller presenter så jag har skrivit en lååång lista med eventuella förslag, typ sovmorgon (har inte haft på över ½ år), mina älsklingsrätter, blommor, parfym, lyxiga sminkprodukter, underkläder och lite mer "privata" grejer, heeehee!
    hittills har jag fått en grej, ett fång liljor
  • Alvaereva

    Fröken Planera skrev 2008-06-11 09:31:19 följande:


    Jo, visst kan man åka på weekend åxå, absolut! Jag har bara så svårt att tänka mig tatuering, men som sagt jag kanske inte riktigt hänger med...Det är en typisk sån sak som att inget är fel, bara olika..
    precis
    det blir inte min första tatuering och i tonåren såg jag ut som en nåldyna med hål överallt så det är nog inte så konstigt om jag gör några till..
    www.familjeliv.se/hem/alvaereva/galleri.php
    här kan man se mina andra tatueringar.
  • Alvaereva

    på måndag ska vi ha samtal med prästen. nervööös!!
    ska jag avslöja vilken låt vi vill ha som utgångsmusik OM prästen godkänner det? (tror inte det men man kan ju alltid fråga) vi ska ha den där vanliga mendehlson till ingångsmarsch.

  • Alvaereva

    pumpkin:
    oh yeah! önskar er lycka till!!

    jag frågade adam om han kunde välja utgångsmusik. lätt som en plätt sa han, rammsteins ohne dich ska vi ha!
    jag trodde aldrig det skulle gå, dom är ju lite... speciella. men efter att ha lyssnat på den och översatt texten så borde det gå om prästen är snäll och har lite goodwill. vi har en ung kvinna så hoppas hoppas!

  • Alvaereva
    Pumpkin skrev 2008-06-11 09:50:57 följande:
    Fniss, roligt val Men ska ni ha sång också då och är det i så fall organisten/kantorn som ska sjunga?
    min systerson ska sjunga (hans band som ska uppträda också.. hans flickvän skulle också ha gjort det men hon vågar inte längre.. utgångsmarschen skulle isåfall spelas på CD. har hört att det inte godkänns överallt så vi får väl se om det går... annars tar vi nog bara nått klassiskt.

    här kan man lyssna på vårt band!!
    www.myspace.com/mrartisttheband
  • Alvaereva
    Annim skrev 2008-06-11 12:10:51 följande:
    ALVAEREVA,BELLANOTE,ANNEILUND;Är ni pirriga? Det är ju snart dags!!!
    JAAAAAAAAAAA jättepirrig!!!!!!! Så jävla nervös och som vanligt sent ute med packning och allt det. vi åker om 24h och har inte börjat packa ännu (tvättar för fullt), festprogrammet är inte färdigt och utskrivet och inte heller bildspelet som ska visas under middagen.. mitt i allt måste adam gå och klippa sig och jag ska till optikern för att få mina linser och gå igenom hur man använder såna (har aldrig haft linser innan).
    Så ja. jag är jävlans nervös, först nu hur det ska gå att åka imorgon och få allt klart tills dess. sen på måndag är det samtal med prästen, sen alla praktiska grejre som att inhandla underkläder, putsa upp ringarna, ta secretboxbilderna, få ihop vilka låtar bandet ska spela, hur vi ska få dit hästarna som vi ska fotas med.... ja fyfan, det är mycket nu så här nära inpå!
  • Alvaereva

    just det, vi ska inhandla fjädrar till buketten, sidenband, bordsdekorationsgrejs och all o-alkoholhaltig dryck till festen + frukt och sånt. mitt i detta ska jag också ha en andra möhippa och dessutom hinna klämma in ett 60årskalas.

  • Alvaereva
    Annim skrev 2008-06-11 12:10:51 följande:
    Hej tjejer!Anja;Ja, du gör rätt i att välja din m2b före än att hänga här! Men visst kommer vi säkert märka av din frånvaro! Misstänker att när du väl sitter här kommer det bli långa uppsatser om vad som händer har hänt! Nu ni, har jag ringt till en kille som har en cadillac cabriolet. Proffisionell kille som kör. Han ville ha 1900kr för att köra oss från kyrkan till festplatsen.Då ingår de 6 x-tra mil han får köra för att ta sig hit från Linköping.Men innan jag eventuellt bokar måste jag ju kolla med Nicklas vad han tycker.
    låter som ett bra pris tycker jag.
    när jag tog studenten åkte vi i nån såndär bil och betalade då 2000kr för en ynka rynda på avenyn i göteborg. tog kanske 15 minuter och jag vet att killen med bilen inte hade massa mil att åka.
  • Alvaereva
    Annim skrev 2008-06-11 12:55:03 följande:
    Alva;*hehehe* ta det lugnt och glöm inte ANDAS!!! Du ska se att bröllopsdagen kommer bli alldeles underbar!Ja, jag tycker det är hyfsat OK pris. Men gubben min måste få säga vad han tycker först innan vi bokar.Är alla andra på lunch just nu?
    det får vi verkligen hoppas. efter tvåårsplanering vill jag ju inte ha nått slags antiklimax på den stora dagen...

    jag är inte på lunch ännu, men har en vän som står i köket och lagar mat till mej o adam hahah!
Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.