• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Englali: Du låter precis som jag är. Plockar med tusen saker på en gång. Ser fram emot att komma hem med alla våra nya grejer sen bröllopet nu, lär bli en del pysslande. Dessutom tänkte vi passa på att köpa lite nytt, fixa lite i lägenheten!

  • 20080614

    Pumpkin: Är det inte den här veckan ni gifter er?

    Åh, det känns alldeles underbart bra! Vi hade en så fantastiskt bra dag att det känns helt underligt att allt kunde klaffa så bra och kännas så bra och att alla gästerna hade det så bra och var så nöjda. Var helt matt på söndagen, tror inte vi var på hotellet förens 4 på natten och då hade vi andra planer än att sova

    Har några få bilder själv på digitalkameran som jag kan lägga ut när jag kommit till uppsala igen, längtar verkligen efter att få se fotografens bilder!

    Har ni mycket att göra nu sista tiden?

  • 20080614

    Anettan: Riktigt snygg servettvikning! Var ska festhäftet vara nu? ligga på tallriken? Snygga väskor också, förstår att de är nöjda!

    Anja: Åh så underbart att du är så nöjd med ringen!!Känner själv att jag blir allt mer nöjd med min ring ju mer jag får ha den på fingret (var iofs väldigt nöjd från början också, men det kunde visst bli bättre!)

    AnneiLund: De sista stressiga dagarnar? Tyckte vi hade hur mycket som helst att göra sista dagarna trots att jag trodde vi låg bra till i tid, men icke sa nicke... Hinner ni ta det lite lugnt någon gång också, bara hänga ni två och mysa?

  • 20080614

    Vad blev det för hårfärg?

    Färgade ju också håret strax innan, blev först nöjd, sen lite oroad att det blev för mörkt och sen nöjd igen! Nu trivs jag otroligt bra, längtar bara efter att få klippa av mig håret igen!

  • 20080614

    Spännande! Brukar också ha kaffefärger i håret ibland! Fast nu är det nog lite mer chokladbrunt med guldslingor.

    Sitter och raderar alla bröllopsdokument från datorn, hoppas ingen kompis kommer på att de ska gifta sig nästa vecka och vill ha bra saker, fast det bra slänger jag iofs inte.. Hoppas bara få bort lite sus i datorn om jag rensar lite.

    Kanske skulle försöka lägga in alla kort från vår kamera också, är lite sugen på att se bilderna från bröllopsresan ordentligt!

  • 20080614

    Haha, ja, kanske får göra det! Började packa upp mina väska nu. Vi kom till Uppsala igår och lägenheten är verkligen kaos, förut vardagsrummet. där började vi göra om igår istället!

  • 20080614

    Anettan: Tycker du gör helt rätt i att vika innan. Vi hade så och det underlättade något otroligt! Vi "stoppade" i bestiken i servettvikningen och bara det tog sin lilla tid.
    USch så seg att inte få sova, jag skulle bli galen känns det som! har inget tålamod om jag är trött..

  • 20080614

    Pumkin: Finnar i röven är verkligen obekvämt.. är det någon som sitter nära dig?

    Började lägga in korten nu, 400 hade jag visst lyckats knäppa av på 2 veckor.. Fast ganska många ska bara rensas bort, tycker bara det är lättare på datorn än på kamerna. ´Sen många jag fixa med fotona till vår gästbok, är bara inte så bra på hur man får dem i rätt storlek. Måste nog ringa lillebror

  • 20080614

    Tråkigt det där, att det är så lätt att röra på sig ibland

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.