• 20080614

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-06-26 13:47:20 följande:


    20080614Bilderna överst, en utebild o en innebild är från idag (om du håller muspilen på bilden så står det sminkning från MUS) Ni var sååååå vackra och jag älskar oxå din bukett...Ska själv ha vita pioner (om det går), ceriserosa och gammelrosa och limefärgade rosor, cerise gerbera och limegrön krysantemum. Såååå fint m rosor och pioner! Du är så jättevacker i din klänning!
    Åh men i sånt fall tycker jag du valde helt rätt! Tycker du var fin med båda sminkningarna men den här var verkligen snäppet bättre. Tycker dina ögon kom fram på ett snyggare sätt!

    Vad roligt att du tycker vi var fina! Kände mig verkligen som en prinsessa den dagen. Var så himla roligt att få se allt sammans på en gång.
  • 20080614

    Anja: Spännande med vigselsamtal! Tycker det låter jättebra att prästen fick se hur ni är. Vi hade en av mina närmsta vänner som präst så hon känner mig bra men micke har hon inte träffat så många gånger. Så några dagar innan fick vi svara på frågorna vad som förändrats i vårt liv sen vi träffas, 3 saker vi kunde vara utan hos den andra och 3 saker vi inte ville vara utan. Under vigseltalet hade hon sen vävt in det där (tex kom mickes snusabstinens upp vilket gjorde att hela kyrkan skrattade till ). Blev verkligen otroligt personligt och fint, dessutom började både jag och micke gråta - igen!

    En annan rolig detalj var att hon hade sagt till alla i kyrkan att eftersom jag hade planerat allt in i minsta detalj skulle de överraska oss, så när vi hade kysst varandra bröt ett jubel och applåder ut i hela kyrkan! Helt fantastiskt! Blev alldeles lycklig och det kändes verkligen som alla var där och hejade på oss!

  • 20080614

    Anne: Åh! Du har verkligen en underbar helg framför dig. Spelar ingen roll om man missat något i planeringen, sånt märker man inte under dagen. Tyckte jag hade svårt att bara förstå vad som hände, att vi var i kyrkan, att middagen hade börjat, att det blev fest osv. Helt underbart och alldeles fantastiskt och jag önskar jag kunde få uppleva det om och om igen! Så lycka till idag och imorgon och hoppas ni får den dagen ni drömt om och mycket mer där till!

  • 20080614

    Anja: Haha, nä jag tyckte det var en underbar överraskning! Vår präst hade berättat för oss om ett bröllop de gjorde så på under vårt vigselsamtal och jag tyckte det lät underbart, men släppte tanken snabbt eftersom hon ju redan hade avslöjat det för oss. Så när applåderna väl kom var jag helt oförberedd och blev verkligen överraskad!

    Men samtidigt känns det ju trevligt att inte få allt för många överraskningar kanske, antagligen lite svårt för prästen med överraskningar också om hon/han inte känner paret.

  • 20080614

    Alva: Åh! Det låter verkligen som ni fick en underbar dag!! Så härligt när allt känns dom det går rätt och blir bra!

  • 20080614

    Pumpkin: Supersöta knyten och placeringskort!! Kommer bli såå uppskattade av dina gäster!

  • 20080614

    Anja: Superfina placeringskort! Tycker också du ska behålla avståndet upptill, är snyggt som det är nu och nu stör inte klädnypan intrycket, annars tror jag den skulle dra ögonen till sig mer.

  • 20080614

    Englali: Åh, grattis till huset! Så himla spännande att få sätta igång med det.. Efter bröllopet är det lätt att få lite pysselabstinens (tycker iaf jag och min kära man vilket lett till att lägenheten fått sig en ordentlig uppfräschning) så då finns det energi till hus och annat.

  • 20080614

    Pumpkin: Vi gjorde en egen gästbok. Var inte så krångligt (inte med hjälp av lillebror iaf). Skrev ut på albumblad sen och så gick rutorna i gästboken i samma tema som resten av festen! Har också tittat på bröllopsboken, den verkar rolig, samtidigt tänker jag att den tar lång tid att fylla i och då kanske inte alla orkar/hinner.

  • 20080614

    Pumpkin, nu är det väl iaf i helgen du gifter dig?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.