• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nä, nu ska jag ut och måla igen...

  • Nienna

    God morgon brudar! Det ser ut att bli en fin dag idag! Igår slet vi hårt med hundgården, det är inte lätt att sätta upp nätet! Nu ska jag åka på jobbet, jobbar bara till 13,15, skönt!

    Ha en bra dag allihop!

  • Nienna

    Åh, vad spännande Englali! Att du kunnat hålla dig från att testa dig, när jag väntade Neo testade jag flera dagar innan beräknad mens (och det visade positivt)!

    Här är jag helt slut efter en jobbarhelg på hemtjänsten och i morgon blir det en tuff dag! Sjuksköterskorna på avdelningen där jag jobbar (andra jobbet) går ju ut i strejk kl. 12 och vi ska då ha gjort morgonbestyren och skickat hem 8-9 patienter (börjar 7)! Det kommer att bli sjukt stressigt! Vi kommer att ha kvar 3 patienter som behöver syrgas och inte går att flytta, så det blir inte helt tomt.

    Nä, nu måste jag i säng! Godnatt brudar!

  • Nienna

    Det där med lukter känner jag igen, jag kunde knappt öppna kylskåpet de första veckorna! Och jag var såååå trött, andra gången förstod släkten att jag var med barn eftersom jag var så trött.

  • Nienna

    Äsch, gör det så fort som möjligt! Men drick inte extra mycket innan, då kan det bli för utspätt!

  • Nienna

    Förstår hur du känner, min mens uteblev helt en gång och tester visade negativt, då blir man ju orolig att nåt är galet i kroppen, men efter det har den kommit som vanligt, så det var väl bara nån tillfällig rubbning. Men är det negativt måste du kontakta läkare så fort som möjligt, så de kan kolla upp dig riktigt!

  • Nienna

    Nä, jag skulle ju gå och lägga mig, men det blev ju så spännande här! NU går jag och lägger mig!

  • Nienna

    MEEEN! Nu kan jag ju inte gå och lägga mig, eller jag får ta med mig datorn till sängen.

  • Nienna

    Här är en som definitivt inte är gravid iaf, jag började med P-piller igen när jag hade sista mensen och blödde då i två veckor plus att jag haft rosa flytningar senaste veckan, nu idag kom den igång igen, men förhoppningsvis är det ordning på den nu.

    När jag åt piller innan barnen var jag som en klocka, fick den i princip på samma klockslag och den varade bara i 3 dagar, så skönt! Nu efter barnen har den varit helmysko, ibland har den kommit efter 21 dagar, ibland efter ca 40 och det börjar alltid med rosa flytningar i några dagar och sen håller det på i ca 1 vecka, alldeles för länge! Har även haft en hemsk mensmigrän, kommer nån dag innan och håller i sig 3-4 dagar, hoppas jag slipper den också nu.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.