• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-05-04 22:39:17 följande:


    bellanotejo men visst har dom? Iallafall välsorterade statoils, eller?Om dom har på pressbyrån så måste dom väl för sjutton ha på statoil
    Ja, eller hur! RFSU:s test brukar ju finnas lite överallt, i matbutiker också.
  • Nienna

    Anja - Nä, egentligen vill jag inte ha nåt med hormoner, men jag vill heller inte stoppa in nåt främmande föremål i kroppen, så just nu får det bli p-piller. Mådde bra på dem alla år jag åt dem tidigare, så jag hoppas det ska gå bra denna gång också. Det är ju bara första månaden jag äter dem och då brukar ju kroppen kunna bete sig lite knasigt.

    Bellanote - Mensmigränen är hemsk, då har jag hellre mensvärk! Efter barnen hade jag ägglossningsvärk! Det var som mensvärk fast runt ägglossningen.

  • Nienna

    Englali - Trist! Jag tycker absolut att du ska ringa en läkare i morgon. Om du mår som du gör men inte är gravid är det ju definitivt nåt som är tokigt!

  • Nienna

    Nä, nu måste jag tyvärr överge er, ska upp vid 5! *gäsp*

  • Nienna

    Åh, vad arg jag blir på elbolaget! De har beräknat en förbrukning på vårt hus på ca 2000 kWh/mån, vi får räkning varannan månad och de är då på ca 4000:-. Nu har vi skrivit upp varje månad och jämfört och vi har en förbrukning på ca 1000 kWh/mån och borde då få en räkning på ca 2000:- varannan månad! Så nu borde vi alltså ha några tusen tillgodo, sambon ska få ringa och kolla upp det i morgon för jag vägrar betala dessa 4000-kronorsräkningar i fortsättningen!

    De var ju hit och bytte till moderna mätare som de kan fjärravläsa, ändå har de inte läst av den sen den 14 augusti och de har gått efter tidigare förbrukning. Vi bytte ju från elpanna till jordvärme och räknade på att halvera vår elkostnad och det har vi ju gjort, fast elbolaget har inte fattat det.

    Nåja, jag hoppas det blir ordning på torpet nu. Nu har jag fått spy ur mig lite, så nu känns det bättre.

    Idag har ju våra sjuksköterskor gått ut i strejk, avdelningen skulle tömmas men vi fick dispens för 4 patienter som inte kan flyttas utan att riskera deras liv. Så nu är det det är lugnt och tyst på avdelningen, känns typ som ett hospis för döende eftersom det är det alla fyra pat. är.

  • Nienna

    Pärlplattan - Detta diskuterades i en annan tråd förut och då gav jag tipset att lägga ett frimärke vid varje kuvert på bröllopsmiddagen och göra det till en kul grej istället!

  • Nienna

    tackar! :-d ni får väl skriva nåt kul i festhäftet om det också så att de som inte behövde lösa ut sina fattar... oj, sorry för caps...

  • Nienna

    Nähä, här är det tydligen anti-caps, smart!

  • Nienna

    Låter superbra Pumpkin! Eller inte... Själv funderar jag på att sjukskriva mig från mitt jobb som förälder, får snart ett nervöst sammanbrott på mina små vilddjur!

  • Nienna

    Minns ni den där reklamen på höger sida där man kunde beställa en gratis "bröllopsbok"? Det är ju en evighet sen man fyllde i och den har ännu inte kommit, skulle väl ta ca 4 veckor men det måste ju vara minst dubbelt så länge sedan. Nån som fått sin?

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.