• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nienna skrev 2008-05-11 12:17:54 följande:
    Är så glad nu!!! Har bokat tågresa ner till mamma i Skåne den 11 juni och vi stannar till den 21 juni!
    Härligt!! Bor din mamma nere i Skåne? Då har ni x antal mil till varandra... för du bor väl ganska långt norrut va??
  • Englali
    Nienna skrev 2008-05-11 12:59:51 följande:
    Ja, mamma bor i Tollarp och vi bor 10 mil norr om Östersund. Ca 120 mil har vi mellan oss.
    OJ! Det är långt... jag som tyckte det var jobbigt med 55 mil hem till mina föräldrar när vi bodde i Värmland. Nu har vi 9 km... det är max
    Men va härligt att ni ska vara där ett tag. Hon kommer väl upp till bröllopet också antar jag?
  • Englali

    Nienna: Ja oj, det var långt till alla. Inser5 ibland hur bortskämda jag och A är som har våra så nära. 9 km till mina och 2,5 km till hans... perfekt!

    Härlig sommar ni kommer få där nere då. Vi hoppas på toppenväder. Jag har legat ute i solen i flera timmar nu, helt ljuvligt är det!
    Nu ska jag skriva lite matlista och åka o handla för veckan. Vid 17.00 ska jag träffa en tjej och diskutera uppsättningar... till henne, hon ska på studentbal 30 maj och jag ska göra håret så det blir en lite konsultation här hemma i em.

  • Englali

    Anettan: Ojojoj vad ni handlat! Det var inte dåligt. Ni kommer nog att få en hel del över... men det går väl alltid åt

    Vi ska ju då inte ha ngn sprit på bröllopet... jo, bara avec till kaffet, men igen starksprit sen i baren utan där blir det öl, cider, rött/vitt vin o bubbel. Så rött o vitt vin till maten. Ngn mer som tänkt som vi?

  • Englali

    God morgon tjejer!

    Lite sovmorgon idag... börjar inte förrän klockan 11.00. Härligt såhär en måndagsmorgon.

    Pumpkin: Vi vill också handla en hel del vill jag lova, spec. till flytten. Det är så roligt med ny inredning!

    Brud 080524: Visst är det härligt med två stora projket! Vi köpte ju hus för 2 veckor sedan och inflyttning blir i skiftet juni/juli. Fast vi ska ha kvar våran lägenhet hela juli så vi slipper stressa och sen blir det bröllop 9 augusti. Snacka om att köra ihop det, men det är ju faktiskt bara trevliga saker alltihop!
    Är det mkt ni ska renovera hos er?

    Anja: Låter som en riktig glidardag på jobbet

  • Englali

    Hej hej!

    Anja: Ang. huset så förstod du rätt, det är ingen havsutsikt där Usch, jag är så otroligt bortskämd känner jag!!
    Ang. din ring så hade jag testat, det är ju för tusan meningen att du ska ha den hela livet och då ska den ju kännas minst 300% perfekt! Skadar ju aldrig att fråga. Skit i om du är en jobbig kund, du ska ju förmodligen ändå inte ha kontakt med dem mer... *asg* Superegositiska jag!!! Hahaha!! Nej seriöst, vad det gäller ringen är jag skitpetig!

    Min yrsel har jag börjat komma på orsaken till: Jag ser ju för f-n inte!! Har glasögon sedan 3-4 år tillbaka som jag ladrig använder, har alltid tyckte de varit för dåliga. I helgen har jag börjat använda dem och vips, så har jag fått en helt ny värl framför mig. Har börjat fundera på när jag blir yr o så och då kunde jag allt oftare koppla det till när jag ansträngt ögonen längre stunder... så ny tid hos optikern och nya glasögon är det som gäller nu. Har haft glasögonen på jobbet hela dagen och det har inte snurrat en enda gång. Det bara måste ju vara synen, eller hur!?! Enda gången det snurrar är när jag tar av mig dem

    I morgon ska jag till en guldsmed som räknat på en ring åt mig, om den går att göra om så som jag vill. Superbesvärliga jag

    Nu ska vi krypa ner i sängen o mysa lite o kolla på High Chaparal.
    Sov så gott tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    God morgon!

    Anja: Härligt att klänningen kommit. Och vilken lyxdag du ska ha
    Ja, jag hoppas ´verkligen att det är synen som är orsaken till min yrsel.
    Men jag vill ju verkligen INTE ha glasögon.... buhuu!!

    Nu ska jag åka o jobba. Idag åker min darling till Gotland o jobbar, uscha, vill ha honom hemma!
    Ha en bra dag tjejer!

  • Englali

    Hej hej!

    Åh... nu har min darling åkt. Jag blev sååå ledsen, vet inte om jag är lite extra känslig. Han hämtade mig på jobbet, käkade lite, vi hade ljuvligt sex o sen åkte han till färjan (Gotlandsfärjan) som går 21.10. Gahh! Jag längtar efter honom redan!! (bara för att jag vet att han inte kommer hem förräns på torsdag )

    Anja: Huden ser då frisk o härlig ut! Jag ska köpa mig lite nya mineralprodukter när lönen kommer. Denna månaden har jag shoppat lite väl mkt! Åh så har jag hittat en underbara liten klänning som jag fallit pladask för, hm... (köpa eller inte köpa!?! )

    Pumpkin & Alvareva: Trist med folk som tackar nej, med sådana motiveringar liksom.

    Tror att min närmaste barndomsvän kommer tacka nej A hade mött hans pappa idag och då hade han sagt det. Men jag förstår isf. Han är nämligen elitcyklist och tävlar en massa o har sponsoravtal och sådant som han måste följa. Han har en tävling den 9 augusti som han inte kan/får missa. Tydligen var han såå ledsen, men vad gör man? Han vill ju cykla på heltid och då får man inte backa från tävlingar och sponsorer...

  • Englali

    Pumpkin: Jo jag vet, det är bra o längta. Men vi får längta så himla ofta efter varandra tycker jag. Min goding!!

    Det är trist, men jag förstår honom verkligen. Hade det bara varit för hans skull och inga sponsorer inblandade hade det varit en helt annan sak.

    Här står det lite stilla på OSA biten... segt!
    Har varit o pratat om ring idag. Jag är ju inne på Solvind från Schalins fast med en större centersten eller större "småstenar" omkring. Och det mest prisvärda är nog att göra om våra förlovningsringar iaf. Göra både min och Andreas ring kantigare så den passar solvinds grundutförande. Sen ska ju A ha två ringar så vi måste köpa en till åt honom.

  • Englali

    Jag spelar in desperate... kikar lite på filmen på 3an så kan jag se det andra i sängen sedan.

    Nu har jag beställt lite grjer på nätet. En ny primer och blottingpaper, kan tänka mig att det kan behövas en varm o lååång augustidag

    Pumpkin: Ja, haha snart ska vi väl förhoppningsvis nå en lösning

    Snitte: Det låter härligt! Själv dricker jag kall cola!
    Jag tycker det är rätt ok att vara hemma själv, inte överdrivet kul men det går liksom. Och så får jag ju längta efter honom... mmm... (det enda positiva med det egentligen)

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.