• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anettan73 skrev 2008-05-11 16:01:46 följande:
    Nej du behöver inget pass...
    Men om man läser på Polisens hemsida står det ju att man ska ha pass.
  • Nienna
    Bellanote skrev 2008-05-11 16:19:06 följande:
    Nienna det är giltligt leg med som gäller så pass behöver du inte ha.
    Fast som jag förstod det var det bara ett sånt där speciellt ID-kort som gäller och det kostar ju lika mycket som ett pass. www.polisen.se/inter/nodeid=33378&pageversion=1.jsp
  • Nienna

    Fröken Planera skrev 2008-05-11 16:26:24 följande:


    Nienna. Hjärtligt välkommen ner till vårt härliga Skåne!!!Det har varit en fantastisk helg med kanonväder. CDt var så skönt att ligga i gräset och lyssna på musik på festivalen igår.Idag har vi varit ute på landet och solat oss där, så nu känner jag att jag måste komma in och svalka mig lite!Igår anmälde vi oss till valskurs så vi slipper trampa varann på tårna under brudvalsen. Nu börjar det kännas lite pirrigt!!
    Tackar! Låter härligt med vädret! När vi var nere för två år sedan hade vi underbart väder, den sista dagen började det regna men annars hade vi sol varje dag!
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-11 19:08:26 följande:
    Hej tjejer!Härlig helg man haft då, lapat sol och bara njutit I eftermiddags tog vi lastbilen och åkte till Trosa och käkade glass i hamnen - supermysigt! Lite läskigt att åka lastbil för första gången dock Vad tror ni om det här hotellet som avslutning på vår roadtrip? resortkonakai.com/
    Ser härligt ut! Och vad kul att åka lastbil! Vad tyckte du var läskigt?
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-11 19:21:33 följande:
    Nienna: Jag tyckte det gungade så hemskt från början, och jag var helt säker på att vi skulle tippa
    Ok, själv tycker jag det är häftigt att åka lastbil. Åkte med en kompis pappa en gång och han hade sovhytt bakom framsätet där vi (jag och min kompis) låg under resan.
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-11 19:29:20 följande:
    Jo men när jag väl hade vant mig så gillade jag det också, nu kan jag gärna åka mer! Vilket jag lär få äta upp - om en månad ska vi åka 80 mil i den där saken Tur att komforten är minst lika bra som i en vanlig bil.
    Haha, vad kul! Vart ska ni åka då?
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-11 20:41:37 följande:
    Då ska vi upp på bröllop i Skellefteå, klarar nog precis 10-timmarsregeln förhoppningsvis
    Vad kul! Roligt med OSA också, de enda som inte OSA:t "riktigt" är farmor och farfar, men jag vet att de kommer. Så vår gästlista är komplett.
  • Nienna
    Hedebris skrev 2008-05-11 21:16:41 följande:
    h'r är det över en månad efter Osa. och 16 par har inte svarat än
    Men gud vad dåligt! Jag skulle ringa upp dem och prata om nåt annat och sen i förbigående säga att det är tråkigt att de inte kommer på bröllopet.
  • Nienna

    God morgon!

    Igår hade vi en väldigt nöjd 5-åring här hemma. Han blev jätteglad för sitt akvarium! Idag ska vi köpa grus och växter och köra igång det, sen om en vecka ungefär är det dags att köpa fiskar.

    Ev. har vi löst "Tysklandsproblemet". Jag behöver ju ändå ett pass eftersom jag och sambon ska på bröllopsresa till Spanien i höst, så jag fixar det sen åker jag och mamma över till Tyskland och handlar medan hennes gubbe är barnvakt.

  • Nienna

    Jag är här, håller på att plugga på om diabetes, ska träffa distriktan i morgon och (förhoppningsvis) få insulindelegering, då gäller det att jag kan det jag måste!

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.