• Nienna

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin skrev 2008-05-13 11:24:41 följande:
    Kristin Hannah skriver mkt om familjerelationer på olika sätt, väldigt fängslande och mycket man kan känna igen sig själv i osv. Den första boken jag läste av henne heter Sommaren hon återvände, ett familjedrama som skulle kunna hända vem som helst egentligen. Andra superbra böcker av henne är Som rosor i december, Angelas dotter och boken jag läser nu: En flicka som kallas Alice.
    Åh, Angelas dotter, det är ju jag! Ska definitivt kolla upp hennes böcker! Tack för tipset!
  • Nienna

    God morgon, eller nåt... Här SNÖAR det!!! Stora flingor och det lägger sig på marken också! Jag ska iväg och jobba i em, så jag hoppas verkligen att det inte lägger sig på vägen och blir halt, för jag bytte ju till sommardäck för några veckor sedan.

  • Nienna

    Här skulle det mycket väl kunna snöa när vi gifter oss. Nä, kanske inte, men i juni är det inte alldeles ovanligt att det kommer en snöby. Det har snöat på midsommar ett år.

  • Nienna

    Anne - Får nog instämma, hellre ett fint stilla snöfall än spöregn! Och det skulle nog pratas om det länge här också om det snöade den 19 juli! Vinterbröllop mitt i sommaren!

    KKC - Jag köpte min på ebay, ca 300 kr inkl frakt och den kom efter bara några dagar. Köpte en sådan här (från denna säljare): cgi.ebay.com/A-LINE-BRIDAL-WEDDING-GOWN-CRINOLINE-PETTICOAT-SLIP-NEW_W0QQitemZ180241267861QQihZ008QQcategoryZ3260QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

    Anettan - Jag gillar den andra bäst, med bandet på kortsidan.

  • Nienna
    KKC skrev 2008-05-14 11:30:04 följande:
    jag har försökt googla underkjol i tyll men det funkar inte, kommer bara till BT sidor eller bloggar...hittade inga underkjolar på lilly.dkjaja, får väl luska vidare...
    Den jag tipsade om är en tyllkjol. Men du kanske inte vill köpa på ebay...
  • Nienna
    Pumpkin skrev 2008-05-14 11:36:54 följande:
    Anja: Inte tycker jag att min tyllkjol är särskilt stel? Den är rätt skön faktiskt.
    Håller med, stel är den inte, möjligtvis lite styv men det ska den ju vara så det står ut lite.
  • Nienna

    Nä, nu ska jag packa in mina bråkande busar i bilen och köra dem till dagis/fritids och sen åker jag på jobbet. Ska bli "spännande" att se om vi fortfarande har tre patienter eller om det är nån som lämnat oss. De lever ju på övertid allihopa och borde ha somnat in för länge sedan, för deras egen skull...

  • Nienna

    Nu är jag hemma, har haft rena safarin på vägen till och från jobbet. På vägen dit såg jag 4 älgar + massa fågel (tjäder & orre) och på vägen hem såg jag 3 älgar, en grävling, 3 harar och en massa fågel.

    Nu ska jag läsa ikapp det ni skrivit idag...

  • Nienna

    Englali - Ja, med det kom lite snöblandat regn nu på kvällen.

    Jahapp, så var vi nere i två patienter på jobbet. Det var en man som gick bort i förmiddags, så skönt för honom att äntligen få vila.

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.