• Englali

    Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Bellanote: Ja, fast jag vill ha ivory-färgade. Och helst inte en "vanlig" studentsko, om du förstår hur jag menar. Den ska ha väldigt låg klack och gärna kännas lite mer exklusiv än en "vanlig" vit sko... haha, jag gifter ju mig för sjutton!

  • Englali

    Bellanote: Jag har kikat igenom sidan men det är inge jag blir helt galen i... tyvärr, och sedan är det för hög klack på de flesta.

    Anja: Men vart kan man beställa Lyndsay? För den vill jag verkligen ha. De på bröllopsbuitken lät ju måttligt intresserade när jag tog upp det med dem sista jag var där. Tyvärr

  • Englali

    Anja: JA, det vore ju ingen dum idé!! Ska försöka övertala butiken på lördag, annars kanske vi kan försöka oss på det alternativet.

    Nu kallar min kudde känner jag. Som alltid vid dne här tiden på kvällen!

    Sov så gott tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    Hej.. kikar bara in snabbt!

    Pumpkin: Läste precis ditt mail till din pappa... tårarna rinner nerför mina kinder. Åh, det gör så ont i mig. Hur kan han bara svara dig så efter det mailet? Åh...

  • Englali

    20080614: Vad roligt! Vad blev det för frisyrer då? Vad har du bestämt dig för? Det här är ju verkligen på mitt intresseområde

    Pumpkin: Dina skor är jättefina, dock aningens för hög klack ser det ut som. Hade dom många skor i sin bröllopskollektion? Jag får kika förbi wedins i morgon när vi ska till stan. Tror den butiken finns där...

  • Englali

    Hej igen tjejer!

    Anja: Jättehärlig dag du verkar ha haft! MEN, införskaffa ett gäng tubtoppar NU

    20080614: Håret låter toppenfint. Och ja, visst är det skönt med duktiga frisörer som tar sig tid och engagerar sig
    Tror att Anettans hjärta är från SIA-butikerna. Har för mig hon skrev det här förut.

    Nienna: Natti natti!

    Ikväll har vi räknat o räknat på vår budget och shit... om allt går som det ska nu så får vi ju en hel del ÖVER. Vi har betalat så mkt fårn våra löner och inte nallat på sparpengarna så nu är det inte så mkt kvar som ska betalas liksom... känns så otroligt skönt!!

  • Englali

    Snitte: Ja pengar behövs alltid till huset, men det ligger på ett annat konto.

    20080614: Vi har inte varit duktiga och gjort ngn direkt budget utan vi har utformat bröllopet så som vi vill ha det och sen har det fått kosta lite som det vill (inte skenat iväg helt galet liksom... men vi har unnat oss, så kan vi säga)
    Bröllopsresan är inte bokad, det är så rörigt där. Både jag och A är helt totalt uppbokade hur långt fram som helst och den lilla tid som blir över får gå till huset. Ev. sticker vi en vecka till Egypten i Oktober eller ngt, men vi kan tyvärr inte vara iväg 2 så den längre resan känns som den får hamna i bröjan på nästa år har vi sagt.

    Anja: Ja visst är det?? Helt sjukt ju! Vi räknar att ha mellan 30-40´00 över på bröllopskontot... haha, vet i f-n rent ut sagt hur jag har räknat. Jag räknar alltid högt eftersom jag är livrädd för att pengar inte ska räcka till *asg* Nu har jag då kanske räknat liiiite högt

  • Englali

    Snitte: Nej jag vet! Haha, men det är så typiskt mig... att överdriva så extremt för att det verkligen inte ska kunna gå fel.
    Skönt att ni känner så också, att man får det precis så som man vill.

    Idag fick jag alla grejer från Calligraphen, mkt saker var det!! Banden med våra namn o datum tryckta var jättefina, de ska knytas på såpbubblorna och på rispåsarna. Jag blev så nöjd när jag öppnade paketen.

    Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Så jag är pigg i morgon när jag ska jaga bröllopskor o underkläder till dagen B.
    Sov så gott tjejer!
    Natti natti!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Hemma efter en härlig dag!
    Här har det handlats. Jag har köpt förljande till bröllopet: underkläder (bh, trosor, strumpor och strumpembandshållare), skor, örhängen och bokat+betalat min underkjol. Känns så otroligt befriande att ha allt detta ordnat!!

    Sen blev det 1 festlinne, en blus och en tröja på MQ också, kunde inte riktigt rå för det.. men i den butiken blir jag sååå svag
    A köpte sig en riktigt snygg skjorta och två tröjor där inne också. MQ kan tacka för att dom har oss

    Pumpkin: Det sideboardet är jättefint, har ni köpt det i vitt eller i björk? (för det är väl i de olika två slagen det finns!?!)

    Brud 080524: Åh jag hoppas verkligen att ni har en underbar dag! När jag skriver det här så är du faktiskt fru Ser fram emot alla bilder och berättelser så småningom!

  • Englali

    Hej hej!

    Snitte: Stackars liten, det gör ont i mig att läsa om hans besvikelse
    Haha, ja lite shoppoholic är jag nog allt, men det står jag för

    Pumpkin: Håller med dig, här gillar vi vitt. Allt är i vitt här hemma hos oss, det enda undantaget är skrivbordet som datorn står på. Det är i ljus, ljus ek.
    Mina skor är i galleriet. Det blev ett par Rainbow, Jackie. Gudomligt sköna! Älskar att det inte är ngt spänne på dom, utan att det är som "resårband" på istället. Passar mig perfekt då jag får sånt sjukt skavsår av ALLA skor och så svullnar jag gärna om vristerna o vaderna efter en lång dag med mkt stående (dvs. varje dag efter jobbet ) Nu kommer ju inte skorna att klämma åt utan töjas ut i takt med att mina vrister växer

Svar på tråden Snart fruar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.